Писна ми вече!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми вече!!!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 7741 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на 14 години. Проблемът ми е следния ПИСНА МИ ОТ ТЪПИ МОМЧЕТА И СКАПАНИ К*РВИ. Съучениците ми са пълни глупаци. Не мога вече да ги понасям. Например момчетата:
мислят само за се*с, к*рви и как да те накарат да се почустваш зле.

Момичета: Толкова са еднообразни всички, като са в гръб не можеш да ги различиш, виждаш само бетонирани с лак коси и набласкали 3 тона грим, то не можеш да кажеш, че са на 14.

Нямам никакви приятели в това училище. Целият клас ми се подиграва и мисля, че ми се подиграват за много глупави неща. Подиграват ми се за това, че не слушам чалга, еми не ми харесва какво да направя. Смеят ми се, че съм слушала хип хоп или рап. На мен това ми харесва нищо против нямам чалгата да си я слушат на мен просто не ми харесва и не виждам какво им пречи, че слушам различна от тяхната музика. Миналата седмица разбраха, че съм девствена(и аз не знам как са го разбрали) и ме спукаха от подигравки. Била съм смотана, нескопосана и т. н. ами аз какво да направя, че другите по на 12г. и вече са го правили. Не мога да ги разбера тея хора!Болни ли си кво им е че се заяждат с мен за пълни глупости. Миналият ден отидох до библиотеката и си взех книга...
Захванаха се с това, била съм зубарка БОЖЕ писна ми!!! Не ги разбирам искат да бъда като тях ли не знам, просто аз не мога и НЕ СИКАМ да бъда като тях. Миналата седмица събрали се 4 момичета на последните чинове в час по Математика и едно момче от моя клас отива при тях и шушу мушу едната си навря ръката в панталона му и го хвана за ...

На другият ден пак тая същата си носеше презервативи в чантат и момчетата ги намериха взеха й ги и отидоха в тоалетната тя и още три момчета. Не знам какво са правили, но мога да предположа, защото не се появиха на хоризонта цял ден. Има и още много случки, но просто не ми се пише повече, защото много се дразня. Такива са тапанари и си мислят, че са много велики. Омръзна ми!Не искам да ми се подиграват вече, заради тях не искам да отида на училище не искам да ги виждам. Опитах да им се противопоставя, но последваха купища обиди, че съм била комплексарка, дественица, зубарка и т. н. Карат ме да се чувствам като боклук, а боклуците са те.

Моля ви дайте ми съвет какво да правя, за да спра този тормоз. Единствената ми надежда е, че тази година ще кандидатсвам и ще се махна от това училище и ще започна от начало.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6194895539
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горката, разбирам те напълно и аз бях в АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ. Да ти кажа решение за простотията още не е открито. Ти си си 100% нормално здравомислещо момиче и съдейки от личния си опит, когато бях и аз ученик мога да кажа, че решението е просто по бързо да свърши учебната година, за да се оттървеш и да бъдеш "свободна". Друго не може да се направи. Аз направо си броях дните всеки час, всеки ден - до края на седмицата, всеки месец, до края на годината и така... Проста Потърпи - има и много други в твоето положение. Желая ти да устоиш в позицията ти и концепцията ти за това кое е добро и кое не. Между другото нип хопа си е яка музика /поне за мен/, а относно девствеността ти - Поздравявам те- малко останаха истинските нормални и сериозни момичета.
FerNando

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 84e43265d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче и имам същия проблем - подиграват ми се непрестанно, защото слушам рок и метъл, не се обличам като уличница, мразя чалгата, не слагам 1000000000000 тона грим и не се правя на най-великата. И аз тази година ще кандидатствам и дано ме приемат, та да се махна от тия изроди. Добре е, че ти предстои кандидатстване и ще се махнеш. Потърпи още няколко месеца и после вече няма да ги виждаш.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 89d798826b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не се предавай.The show must continue!Тези хора нямат добри перспективи в живота и са ограничени в ежедневието си.Някой са следващи,други са лидери.Прогресивните хора,гениите не са разбирани от другите,те са били самотни повечето пъти Който е упорит ще постигне целата си рано или късно.Повечето хора на тази възраст са незрели,а свестните момчета са срамежливи и тихи и рядко се забелязват.Те трябва да добият смелоста да отидат до момичето, което изисква време.95% от хората са обикновени,трябва да се сремиш към останалите 5%.На света има 7 милиарда човека,следва вероятно има стотици хиляди до милиони ,които си мислят като теб.След гимназията вероятно няма да срещнеш 98% от хората.Но и те се променят.Срещни се с тях след 20 години ще са корено различни, ако учиш и бъдеш упорита ще си много по добре от тях,сега имаш много повече възможности от родителите си ,ако не стане в България имаш още над 200 държави избор.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1deea1a1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужас!!Какви изроди има не е истина.И аз съм на 14, почти на 15 и от тази година съм в ново училище.Отначало класът ми се стори много хубав, но постепенно се видя кой какъв е.Нямам приятели от класа и съм самотна.Сега плача, защото навън е уникално топло и слънчево и е петък следобяд и няма с кой да изляза..ужасно е.Иначе не знам защо няма приятели.обичам денс музика,поп-рок..обожавам да пазарувам,да излизам с "приятели", да се смея.В у-ще не съм зубар, но по английски съм най-силна ии те започнаха да ме мразят.Днес г-жата ми писа 6-ца от участие по английски и една ми каза "е ти кво толкова направи, че ти пасаха 6?" всички правехме едно упражнение и аз вдигнах ръка и го направих цялото..просто съм силна по английски и ме мразят..но най-мии е мъчно, че няма с кой да изляза ;xxx

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: cedcaeadb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От авторката.
Много благодаря на всички, и номер 4 и аз съм така забравих да напиша за това.Всеки път, когато имам хубава оценка всички започват да протестират и не разбирам защо???И аз съм доста силна по английски и уроци не уча всичко научавам в час и тях ги е яд за това.
П.С.Благодаря ви за смислените коментари и дано да сте прави. :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86b38035c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравейте, и аз имам подобна история , но вече съм в 20-те.
Майка се опъваше да ме пусне да уча в елитен клас (имаше такава програма в училище) - било лошо, само зубъри...
и така, докато не разформироваха класа ни и ме сложиха в елитен клас на 13
РОДИХ СЕ - ВСИЧКИ БЯХА КАТО МЕН - имаше и хора, които слушат чалга, но това не беше важно - учихме, помагахме си и нямаше зубари - всички бяхме такива (в положителен смисъл).Аз слушах метал, но тъкмо се бях отказала да се обличам металско, а и всички изглеждахме нормално.
Тоба беше най-готината ми година в училище. Подготвихме се за изпити за гимназия, заедно , без частни уроци - разпръснахме се, но много и останахме в един клас - има 3 елитни гимназии в града ми.
И така...и в гимназията хората бяха нормални

Аз те съветвам да смениш училището - по-добре в по-добра гимназия, с по-малки оценки, но да не затъпееш с тези. Гледай-струвай и се махкай, прави приравнителни испити и т.н. - мнозинството хора не са като съучениците ми, вярвай ми!!! Иначе до сега да сме се гътнали съвсем като общество!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1deea1a1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубаво е, че има и нормални като нас, но ние не сме на всеки ьгъл и сме самотни.Преди малко си влязох в профила във ФБ и гледам една, която е 7-ми клас си е качила нейна снимка на която е с обувки на токчета, но не млаки токчета..доста високи и направи лошо ми стана.Има снимки от дискотека, където е с ботуши на токчета до колената и къса поличка..ии тва момиче ми пада яко в очичките, тъй като много се промени.Носи много високи обувки, всеки ден дискотеки и си скубе веждите от 6 клас O.o аз съм 8 и все още не ги скубя и не бързам.Не схващам защо всички бързат да пораснат??На мен са ми супер смешни някви на 13 да ги гледам с много тънки, оскубани вежди, токчета, огромни очила и с ФЕЙК чанти на Louis Vuitton.Аз предпочитам да си остана за сега един вид дете.Харесвам розови панделки и имам няколко диадеми и сладурско, а те някви 6 клас ми се правят на големи..ужсс ;xx

до авторката на публикацията..искаш ли да се запознаем :)) ако искаш ми пиши на e-mail realxworld@abv.bg :]]

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 65246749f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   О боже.. явно всички сме така :D И аз слушам рок/пънк от време на време хип-хоп :) Но чалга не слушам просто не ми е приятна ...... : Новия клас в началото викам е супер никой не е надут.. И ето сега им се показаха рогата.. :))) Само използват за оценки по време на тестове, после ти говорат зад гърба.. абе на къде отива всичко? ;xx И някви малки пушат и вече са голямата работа -.- Лелее... накрая няма да се сдържа и един по един ще ти прата в болница бе... Просто не им обръщай внимание.. Още сме 'деца' след години ще гледаме назад и ще се радваме, че сме имали детство...... :)))

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86f1beccc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мила това са много тъпи хора
Това са хора които завиждат зацепи ги с 2 приказки с ги гледай как ще малчат , тези наистена са навсякаде ку**ви :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1deea1a1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ПРАВИ СТЕ Ейй!! ;d :D
Относно поп-фолк музиката не мога да кажа, че е нещо особено, но има хубави песни.Бъдете каквито сте и не им се давайте!Тези, които едва на 14 пушат и се обличат като .. какъв пример ще дадат на своите деца??

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 580ad69262
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   аз бих ти казала,да си гледаш живота и да не ти пука,ти си много повече от тях и го знаеш,тогава защо не ги оставиш да завиждат както са почнали! Каво ти пука,не им обръщай внимание,един ден всичко се връща :))) Гледай си живота,а тях ги игнорираи,намери си други по стойностни хора,не тези боклуци :)))

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 89d798826b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако разбираш Англиийски пробвай Yahoo answers има много подобни теми повечето от САЩ,но и от други англоговорящи страни

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 49f75c573d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Чалгата и народното е музика когато съм на маса на бира или твърд алкохол. Иначе слушам и хип-хоп, rnb, денс и поп. Ама иначе българскя рап няма смислени текстове те са по зле от чалгата. Мразя метъл..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 49f75c573d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   съвета ми е да не ти пука какво мислят хората за теб.

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 268dc8f1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   е как да не ти пука като е постоянно авторке разбирам те!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 23 дни
hash: ea86bb149a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Не си единствена! Аз съм момче на 17 и ми писна от простотията на връстниците ми. Омръзна ми да страдам заради нечии кухи мозъци. Никога съм нямал истински приятели. Пълно е с тъпанари, които се правят на велики, а всъщност нищо не разбират. От добро не разбират. Не разбират също така кое е важно и кое не е. Затова ти се подиграват за глупости. Истината е една-ти си готината и умната, а не те. Гледай много да не им обръщаш внимание и в никакъв случай не ставай като тях-бъди себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 382418a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   И аз съм била в това положение. Но не се измъкнах от него по най-добрия начин. Нарочно не учих няколко дни, получих 1/2 двойки. Не ми се отрази изключително добре но..
Също така направих си по-различно косата, не съм си слагала грим но не забелязаха.
И от тогава на сетне обидите и подигравките спряха. :) Не те саветвам да правиш това, грешно е.. но ти казвам как постъпих аз : )

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0d9b16d661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   аз съм момче на 13 за 8 клас и имам същия проблем писнало ми е от всички скаипа ми е ivaki97 ако някои с същия проблем може да пише. честно казано започнах да се измъквам от положението но все пак ако искате пишете

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 131322810e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Само ЧЕРНАТА МУЗИКА ТОВА Е МУЗИКА!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 93c1d3e2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Господи, добре че се махнах от България на 13!!!! Само като ви чета коментарите ми прилушава. Какви са тея идиоти, как ги търпите... Да, де не ги търпите. :D Нормално. Аз завърших даскало в Испания, и тука никога не съм виждала момиче със сто ката грим, на токчета и с къса пола из даскало. А камоли на 14 години, мале малеееее. Та тука такива няма в университета даже. И никой не се подиграва на останалите, само защото имал високи оценки. Та това за подигравка ли е?? Тая тъпа чалга развали държавата. И как може да ти се смеят, че си девствена на 14??? От моите връстници никой не е правил секс на 14, ебаси поколението дето сте... За мен е смешно, и по-скоро срамно да си го правил на 14. УЖАС! Дълбоко съм разочарована от скапаната ми родина. Направо ме е страх да се върна, на какви ли простотии ще стана свидетел... Успех на всички нормални хорица останали в България!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2d642482f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Хаха 22 - да не мислиш че само България е пълна с идиоти? :ДДД Не бих се очудил ако половината население (сто процента и повече) от тази планета е пълно с безразборни идиоти.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 93c1d3e2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Да, идиоти има навсякъде, но в България преобладават. :D

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7adba9fefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не съм съгласен чел съм много форуми и положението във Великобритания, САЩ и Авсралия не е по-розово.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2d642482f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Мда, И това много ме притеснява че има толкова много от тях, на всякаде.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 268dc8f1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Съгласна съм с 26!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 321a931bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Момичета радвам се че открих други като мен!!! Във всеки един от коментарите открих по нещо свързано с мен. Приличаме си и това ме успокояжа до известна степен но когато се сетя за онези олигофрени в даскало и направо откачам.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0f84c96197
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Как така разбраха, че си девствена? А преди какво са мислели? Все пак си само на 14? !

П. П. : Знам, че темата е стара, но все пак. (:

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c98984050e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   и аз ги имах такива в класа-тая година завършихме но те показаха простотията си и на бала-еми нормално-нали са чалгарчета ;d -и кой нормален човек -дори и да е пийнал ще ходи да пикае през терасата сякаш си е вкъщи? -това го направи един тъпак от класа ми -и толкова са тъпи че през 4 години всеки ден повтаряха едно и също нещо като папагали-добре че свършихме че незнам как щях да търпя тъпотията им още 2 години -аз едвам ги изтърпях-и как да не се смееш на такива ;d

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8f4fa47bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   "Те ми се изсмяха, че чета книга... сега аз се смея над гроба им. ". Шегата настрана обаче! Първо на първо - никога не обръщай внимание на някакви преструванковци и тъпи копелета. Второ - за какъв скапан дявол ти е да слушаш тая идиотска чалга? Няма смисъл! Трето - всеки е такъв какъвто реши. Е приеми го - писано ти е да си различна и черна овца да те наричат - пак е по-хубаво от това да си еднообразен идиотски паляк дето се подиграва на всичко що види. Ей всички тези кучи синове които чуваш и виждаш всеки идиотски ден са едни скапаняци и въобще не се хващай за тъпите им думи. Никой не им иска идиотското мнение - да си го заврат в гъза ей това мисля аз! Аз съм в същото положение: "Оуу как може да не си чул новото парче на Азис толкова е яко"... Яко? Да бе да! Аре да си слушат тия шибаняци и педерасти азисовци и галени и всичките тия лайна аз ще си слушам РАМЩАЙН и ще си свиря на китара и ако искам ще се друсам и никой няма право да ми казва каквото и да е. Един живот живеем дявол го взел, ще си правя каквото искам а на тия дето са против това един среден пръст и мощен вик "ДА ВИ ГО... " (знаете как продължава).

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e64bf3c497
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   №=35 -като гледам си мой човек и мразиш чалгарите като мен-от тези идиоти ми се повръща-чудя се само ако Хитлер живееше в 21 век какво ли щеше да ги чака? -може би газова камера или лагер на смъртта? или предствави си в 21 век да живееше Елизабет Батори-кървавата контеса-тогава чалгарите щяха да бягат и да се крият от страх да не увиснат на някоя кука закачени и кръвта им да се събира в казан-сигурно знаеш историята на контесата-велика личност наистина-трябва да има такива хора като нея и в днешно време -моето мнение-всичките тези -включително и класът ми -идиотите с които завършихме на 25. 05 тая година-да си слушат помията-Азис, Деян Неделчев и ония проскубаните-аз ще си слушам Cradle of Filth и не ми се занимава с тях -няма смисъл-не мога да повярвам, че са толкова прости да се изложат и на най-хубавия ден на живота ни-бала-толкова ли трябва да си тъп -за да пикаеш през терасата на хотела -така сякаш си си вкъщи -това го направи един "умник" от класа ми-други двама пък-едно момче и едно момиче правиха онова нещо в градината на хотела -това е пълна простотия -за това нещо си има място къде да се прави-абе пълни идиоти-направо не ми се вярва че съм учила с тях 4 години-бахти тъпите :d

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e64bf3c497
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Черната Лейди-19 г

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: db88aeadb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Много се извинявам, ако има коментар като моя, но все пак.
Значи за мене тия твоите съученици са некфи пълни задръстеняци, кой по дяволите модерен и уважаващ себе си човек ще слуша ЧАЛГА? ! Какво като не си го правила, дай те щот са ги ебали и тебе да те вкарат в кьопа на курвите ;х

Иначе СЕРИОЗНО & ГОРЕЩО ти препоръчвам да се обърнеш или към ПСИХОЛОГЪТ или КЪМ ДИРЕКТОРКАТА си, ако трябва дори отиди с майка си и се оплачи, това е ТОРМОЗ! В момента нашето училище още преди да е свършил първият срок си заминаха около 50 човека (т. е. една дванайста от цялото ни училище вече я няма) и то точно заради ТОРМОЗЪТ в училище, от тези групички, които искат само власт и се мислят за много големи!

Успех и дано успееш да прочетеш коментара ми!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d9236894aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Като ти прочетох историята, най-много ме вбеси за книгата, няма лошо да четеш книги и да учиш, ученето и четенето отваря врати към живота. По този начин ти печелиш още повече знания и умения. Много трудно се намират такива свестни момичета като тебе. Завистта ги убива и ги кара да се излагат и какво ли още не. Говорят ли ти зад гърба/подиграват ли ти се, това означава че си една крачка пред тях. Каквото искат да правят, секс с когото им падне, да бягат от училище, това си е лично техен проблем. Успехи мило момиче! Д. 16

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 406a6e7b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Здравейте... Историята е много стара, но реших да напиша и аз моето мнение. И в моето училище има много такива в класа ми не са такива само грим си слагат. Но съм на едно мнение с авторката -защо всички са такива кифли, качват снимки с по 10000 лайка на снимка. Аз лично нямам фейсбук, защото не искам -смятам го за един фалшив свят на който всеки си качва снимки и пише глупави коментари на снимките... Аз също си скубя веждите, но до там -нито се гримирвам, нито си пускам маникюри, нито ходя лакирана като момичетата от класа ми. Не съм лоша ученичка, но не бих казала зубърка. От моя клас имам само 1, 2 приятелки, които са с същите вкусове като моите... Най ми е грозно да видя 13, 14 или 15 годишно момиче с един тон грим, с 1000 тона фон дьо тен и с някакви разголени дрешки дето всичко им се вижда... Не ги разбирам, защо още от толкова малки се опитват да се правят на големи, и по-лошото е, че са супер грозни с тези гримове, фон дьо тени. червила, разголени дрешки.... Най ми е гадно да видя да се натискат 15 годишни по коридорите -абе хора минават малки деца от 1, 2 клас на какво се учат като ни гледат така по коридорите... Аз нямам нищо против чалгата, слушам много малко чалга и страшно рядко само определени песни, които ми харесват -иначе слушам хип -хоп, рап, метъл и др....


П. С -момиче на 13 години

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b0af5a4263
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Разбирам те! На мен ми се смеят че съм била чувствителна и някви такива глупости. Не че не съм чувствителна, чувствителна съм. Точно тва е проблема. Че като меобидят и се разтройвам. Абе 21 век сме какво очаквате. Хората като нас –които ни се смеят– сме много над тях и сме много по загрижени за приятелите си! Пожелавам ти успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 97c9c96660
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Боже напълно те разбирам омг. Та както утре е 15-ти и тряя отново да видя пак онези хора, които не ме харесват. Виждам темата е стара, но просто исках да напиша нещо. Та скарах се с единственото момиче, с което се разбирах. И да сега ще съм си сама срещу всички онези деградирали от чалгата говеда. Мразя класа си и цялото даскало. 100% като отида ще се почне шушу мушу пак за мен а и самичка без приятели им дава възможност да ми смачкат самочувствието... Напрал ми се иде да се гръмна...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker