Животът минава толкова бързо, а аз все още нищо не правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът минава толкова бързо, а аз все още нищо не правя
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1881 пъти
Здравейте, хора, аз съм една от многото осмокласници. Може би не всичко в тази история ще има смисъл и ще е свързано, но защо да не си излея душата?

Не знам как да обесня нещата... от 1 клас съм в това СОУ, в момента отново. Не съжалявам изобщо, имам си хора от предишния клас, няма наркомани, може да е квартално училище, но обучението е супер. Изкарах достатъчен бал за елитна гимназия, но това е решението ми и за миг не съжалявам. Ох.. още помня втори клас, помня и зеленото училище в трети. А от 5 до 7 клас мина толкова бързо. Още първия срок на 5-ти клас бяхме намразили класната. Смениха се няколко човека, като някои от тях ми станаха много близки. Имаше и едно момиче, приятелка от детската. Помня всичко и се чудя, защо толкова бързах да свърши? Да, момичетата си бяха леко клюкарки, момчетата лудуваха, не бях душата на компанията, но винаги имаше забава. Въпросът е... защо не можахме да останем заедно? И аз бях негативно настроена, но се оказа супер училище. Те не забравиха за стария ни клас, но се впуснаха в новите си и нищо, че е ужасно там мислят, че е по-добре. Това, за което говоря е че ние си бяхме супер клас. Другите класове все са пълни с кифли, с поне 6-7 пушачи и всякакви простаци. При тях е така, но те просто не се сещат както аз го правя. Такава съм си, като остана сама за 5 минути потъвам в мислите си. Тежко ми е, защото дори да се виждаме там.. 1 на месец не е същото. Никой не е същия, всички продължиха напред освен мен. Постоянно им припомням всякакви готини моменти, но на тях не им пука. Бяхме готин клас, не знам защо преди го мразех толкова. И класната е супер, липсва ми и много си я обичам. Радвах се, че ще има нов клас... докато не ги видях. Не ревнувам или нещо такова, но не я заслужават. Отидохме няколко човека и без подробно описание - големи келеши са. Няколко от тях ги познавам по имена и държание, още на вратата ни псуват и ни показват средни пръсти "да не сме им крали тяхната си класна", колко грозни сме били. Едно момиче даже, пълничко, с доста кривичко лице ходеше с дамска чанта и токчета. Хванах се за главата... господи, аз съм била пети клас също, мислех се за голяма ама чак пък толкова. И целия клас имахме респект към 7 и нагоре класовете тогава. Явно аз и приятелките ми не сме достатъчно внушителни :D

Няма смисъл, както казах. Страдам за това, че щом не сме клас вече нямаме толкова контакт. В съседния клас са 3 от предишния (изкараха двойки на матурата), като едното момиче е приятелката ми от детската градина. Щяха да си се местят в нашата паралелка, ама не им се занимавало... поне се виждаме де. Тъпо ми е, наистина ми е тъпо. Повечето дори не пишат, имат си други работи, нямаме особен контакт и това ме наранява. И още нещо, което няма общо с останалото - всички порастват, всички се променят, а аз душевно съм си същата. Не гледам страшни филми и тийнейджърски сериали. Гледам анимации, анимационни филми и съм си огромен фен. Говоря за неща като гравити фолс, чудотворната калинка, принцеса бътърфлай блябля, как да си дресираш дракон и прочие. На английски имената им не звучат толкова абсурдно, а и ще се защитя с това, че има много фенове на по 15-20. Малоумно ли е? Не знам. Единственото различно от децатга е, че гледам всичко това на английски или френски (с английски субтитри) и намирам много приятели по цял свят, които също са фенове. Лошо ли е, че се чувствам нормално? Не се чувствам като да трябва да порасна или нещо подобно.

Ох, толкова простотии написах. Но това няма значение, аз предупредих всички по-горе. Моля модераторите да публикуват написаното, вложих доста чувства и време в това. И без много злоба, нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3ae01e17f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, така е хората се променят с времето, понякога се отчуждават тепърва ще се сблъскваш с това. Хората ще идват и ще си отиват от живота ти, а кой ти е истински приятел времето само ще си покаже! Ти не мисли за миналото гледай напред и учи усърдно за влезнеш после ако желаеш в хубав университет, а който държи на теб сам ще те потърси! Другите гледат напред направи го и ти! Ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 33be971c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сладка си.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 87c2196c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз като бях 7-ми клас се уговорихме повечето да се запишем в 1 училище наблизо и 10 човека се събрахме в 1 клас. Имаше и още 3-ма в това училище, но в друга паралелка, защото не им стигна бала за нашата. А другите започнахме да ги забравяме които бяха в други училища. Само по 1 път в годината се събирахме целия предишен клас да се видим.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bf7ef4d68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам чувството, че те познавам. Пишеш като една моя приятелка.. Изразяваш се по същия начин и чувството ти за хумор е същото.. И всякаш чета нейната история.. Случайно името ти да започва с Е?
Както и да е.. Не си единствения фен на анимациите, аз съм колкото теб, също осми клас, и си гледам калинката, гравити фолс, стар бътърфлай и всякакви такива ;x ние сме деца, за бога, няма да се е*бем на по 14 като останалите, които се имат за големи. Радвай се, че си себе си!
П. С. Няма общо с темата ти, но ще го напиша:В Гугъл плей има едно приложение, което се казва Gravity Falls Amino. Там се пиша Polly Cipher. :DDD Ако искаш се включи и да се качваме снимки и други неща, да си пишем с други фенове. Ако решиш :DDD (Знам, че е странно)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4de2d90cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо това, че гледаш анимации и все още си запазила детското в себе си е страхотно! Не бързай да порастваш, няма да ти избяга.
Колкото до това, че рядко се виждаш със старите приятели и те са се променили, е за съжаление е така. В един момент завършвате и всеки си поема по пътя.
Обаче го погледни от другата страна имаш цял живот пред себе си да се запознаваш с нови и готини хора! Така, че не тъжи, пък и ако някой ти е бил истински приятел, той ще си остане такъв дори и вече да не го виждаш толкова често.
Така, че това през което минаваш си е съвсем нормално и всички рано или късно минават през такъв етап.
Не се тревожи. Ще си намериш нови приятели!

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d048620449
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аапфффф... Хлапе, та аз съм минал 20 преди няколко години, но все още гледам Adventure Time и т. н. Освен това не съм единствения, много дъртаци като мен също го правят. Всеки човек запазва детското в себе по един или друг начин.
Иначе, да, времето си тече и нещата се променят, хората се променят и малко или много се променяш и ти. Някои ще напускат живота ти, други ще остават, а трети тепърва ще се появяват, така е устроен света. Но това не е непременно нещо лошо, нали? Винаги може да се запознаеш с нови, готини хора, дори по - готини от старите. В крайна сметка, когато нещо започне, то все някога приключва, но всеки край, бележи едно ново начало.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b21e78b93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак е номер 1 миличка, отново ти повтарям животът върви напред не назад и ти също трябва да гледаш напред миналото си е минало! Колкото до детските филмчета не се притеснявай и аз срам не срам на 23 г. понякога се разтоварвам гледайки "Групата на Алекс", "Ханк Зипзър", или "Сой Луна".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker