Свършвам много бързо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Свършвам много бързо!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3850 пъти
Здравейте! Просто искам да някаде да си разкажа историята и ако някой може да ми даде съвет.Аз съм момче на 17 год. Преди време имах приятелка и една вечер се разгорещихме и докато се усетим бяхме голи и аз се опитвах да и го вкарам(не бях го правил преди) и след около една минута опити се изпуснах ( тя не разбра какво стана и слава богу). За това толкова не ме е яд, защото и без това беше малка.

След това с друга приятелка имахме възможността да го направим и аз се стрестнах, че пак ще се изпусна и измислих "гениалния" план да си направя 2,3 *екии преди това. Когато дойде момента не ми стана. В този момент се чувствах като пълен идиот, ядосвах се и ме беше срам. Като съм чувал някои да се хвалят, че са го правили по половин, един час , а аз ...Дори когато гледам порно и за 10 сек. мога да сварша, а ако просто така го направя сигурно за 1 мин. Това много ме притеснява и ме е страх какво ще правя, ако някой ден се "уредя" отново. Ако някой е имал същия проблем, или знае как да го оправя ще съм му много благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 32f6876fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твоите години и на база " сексуалния ти "опит", това е нещо напълно нормално. Въобще не се притеснявай.Всички сме били така! Успех !

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7abe2255b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   2-3 чекии са ти дошли множко...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d8b16a36e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Приятел и аз имам същия проблем и мисля че с времето се оправя. Нормално е когато е за пръв път възбудата да е много голяма и да свършиш бъзо. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: aa5925db5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко е в главата ти.Това е нещо ново и е нормално да те е страх какво ще стане,.Какво мислиш че тези дето се хвалят че е*али ой 30 минути не са били като теб ли?Аз имам един пример.Момче на 16 (беше тогава ) ми пише постоянно в скаипа колко ме искал и колко хубаво сме щели да си прекараме и съм щяла да искам още и още.След половин година и повече аз реших да го изпробвам и да му докажа че нищо не струва, и че може на думи да е богат ,а на истина е едно нищо.Видяхме се разцелувахме се заопипвахме се и той само хайде хайде,но плана ми беше друг,1 час и нещо аз не дадох.Когато аз казах хайде де и изведнъж всичко омекна ,какво ли не прави момчето, на мен ми каза :ми трябва ми време (а не е свършвал !) ти трябва да го ***.При тези думи му казах съжалявам пич не става.И се започна ма на мен за пръв път така ми става,знаеш ли колко момичета съм минал,не знам сега какво ми става.Тогава почна да ми се моли :Недей казва на никoй моля те, аз му казах ако ти си замълчиш че съм била при теб точно за секс и аз ще замълча(имах приятел тогава ) Сега когато ме види пак му се иска да е с мен защото никоя май не му вързва,аз пак не съм сама, и винаги когато ме види се сеща какво е станало.Опита се трупа с години и знания ,с неуспехи и падения,не можеш винаги да печелиш понякога стават гафове, така че съм прецени колко от тези които се хвалят казват истината,които го може го може и не се хвали на ляво и на дясно оставя жената да го хвали

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 52ba63b8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Автор: Все пак някой може ли да ми каже, има ли някакъв начин да оправя това. На пример ако ако се спра с чекиите или повече правя, или незнам и аз вече ...

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7e9a066c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма начин. Като почнеш често да правиш секс ще се получи. А и с годините също се променят нещата. Сега просто нищо неможеш да направиш. Ако имаш постоянна приятелка ,с която редовно да правиш секс , постепенно ще удължиш "тека".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker