Ниска съм, дали ще порасна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ниска съм, дали ще порасна?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1394 пъти
Привет :-) На 16 съм, момиче и съм висока 1, 60м., тежа 50кг. В основното ми викаха джудже, когато някой трябваше да се обърне към мен не използваше името ми, а ми викаха Джуджи... тогава бях най-ниска от всички. Сега в гимназията в класа ми има 1-2 момичета малко по-нисички от мен, отървах се от гадния прякор, но си останах с комплексите за ръста ми. Като цяло и физиономията ми е една такава детска, имам бебешко лице и обикновено хората си мислят, че съм заек, а всъщност съм в 10 клас. За училище се обличам така, че да ми е удобно, в спортни и широки дрехи и така изглеждам още по-малка. В класа има 2-3 момичета около 1, 70 и като тръгнат по коридора са като някакви манекенки, направо им завиждам! Иначе всички в семейството ми са ниски и от на майка ми и от на баща ми страната са все като табуретки. Мама е 1, 59, двете ми лели от двете страни са по 1, 58, татко е някъде между 1, 70 и 1, 75, но не знам с точност, същото се отнася и за неговия баща, т. е дядо. Само баба ми е била към 1, 65, аз повече на нея приличам, но ме съмнява да достигна този ръст, едва ли ще раста повече. Всички ми казват да се радвам, защото в България мъжете били ниски и мога да си намеря по-лесно гадже, но аз нисък мъж не искам. Някой ден, ако имам момче, то ще се комплексира цял живот, че е нисък. Ако е момиче се преживява по-лесно, но при момчетата не е съвсем така. Токчетата не ме устройват, ходя добре на тях, но после ме болят краката и не обичам да слагам. Дали мога да дръпна още малко, поне до 1, 65 ми се иска да стигна да заприличам малко повече на човек, ще стане ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6b90ad5261
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще порастнеш някъде с 1 до 1, 5 см. Ако беше момче, щеше да порастнеш много повече - 5-7 см. поне, защото те се развиват по-късно, но при теб процесът кажи-речи е приключил. Отчасти имаш такъв ген, но отчасти виждаш при баба си и баща си, че не е само ген, а от храната много зависи - какво е яла майка ти по време на бременност, ти в процеса на расетежа. Най-важни са храни, богати на белтъчини и мазнини, на хранителни вещества - ти като забременееш и искаш по-високо дете ще наблегнеш на яйцата, на натуралните млечни продукти, масло, на рибата, месото, на гъбите, зеленчуците и няма да ядеш сладко, но и прости въглехидрати като хляб, картофи и ориз.
Така са се хранили хората преди агрокултурата и са били по-високи от нас, така се хранят и северните народи като Швеция, Холандия, Финландия и са високи - отчасти и заради ген, заради климат, но най-вече заради богатата на животински белтъчини и мазнини храна. Ниски са италианците, които ядат пица и паста. Ниски сме и ние, но не винаги сме били такива, а заради промяната в диетата - от животновъди след Втората световна война се превръщаме в хлебари, а в последните 25 г. за съжаление и ядем допълнително много вредни обработени храни и сладко. През кома бяха слаби хората, защото са яли хляб, но не са консумирали захар, защото захарта беше скъпа стока, вносна стока, а днес всякакви боклуци можем да си позволим да ядем. Изборът е твой, но аз ти препоръчвам да ядеш възможно по-натурална храна, необработена храна като на село примерно.

Българите сме станали ниска нация заради неправилното хранене основно с хляб, а в последно време и с джънк фуд и сладко, но преди сме били по-високи и не сме генетично ниска нация. В моето собствено семейство всяко едно следващо поколение е с към 5 см. по-ниско като се е почнало от прабаба ми, която е била 190 см., баща ми вече е само 180 см, сестра ми е по-голяма от мен и е 178 см., а аз съм „само“ 175 см. някъде, но пък в семейството на братовчед ми при неговия син само заради по-добрата храна се получи така, че момчето е 20 см. по-високо от дядото, 10 - 15 см по-високо от бащата и гони 190 см. при семейство с ниски хора до 165 см за дядото, бащата е 173 см някъде, майката 165 и така нататък

Ти не можеш за себе си нищо да направиш като височина, освен да гледаш да не станеш пълничка, но както казах - можеш да се храниш здравословно и с истинска храна, за да имаш по-високи деца примерно и да, търси си по-висок мъж, а то и природата си знае работата - те си падат по дребнички момичета.
Не е вярно, че само българи има нисички. И сред високите нации има нисички хора, ти си си нормално, здраво момиче и много хора си падат по такива като теб (миньончета)
Мерилин Монро е била също миньонче.
Моят племенник е близо 2 метра висок, а приятелката му не знам дали има и 160 см и са щастливи заедно.

Можеш също да се поиздължиш „изкуствено“ като правиш Йога, защото тогава ще избравиш стойката и гръбначния стълб и ще спечелиш към 1-2 см 1-2 см. ще растеш още, тоест имаш потенциал за 4 см, но яж както ти писах горе и почни да правиш Йога високи обувки и ето те и теб във висините.
Не се комплексирай заради глупости. Аз бях най-високата в моя клас и много хора се пробваха да ме комплексират, включително учители по физическо, които нарочно не настройваха уредите по гимнастика за моята височина, отделно ме наричаха тромава и какво ли не, защото съм била винаги най-високата. Не ми е пукало, а после и шини носих. Не позволявай такива работи да те тормозят.

Успех

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 33f0ad7e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И Ариана Гранде е миньоньонче, но колко въздишат по нея... Спортувай, храни се здравословно, пък може и да наддадеш на ръст още малко. Аз от 15-годишна до 17-годишна израснах с цели 8 сантиметра, а и аз имам ниски родители. от 1. 64 станах 1. 72.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fd1bead425
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо ти е да растеш повече?
Момчетат няма да те намират за по привлекателна ако си по-висока. Даже обратното.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ac955daf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти си идеална за жена. Няма по секси тяло от 158 до 160. Подиграват ти се тия мотирали коне, които се мислят за момичета но не са. И ниски и високи, всички си падат по твоя ръст. Замисли се: по малка костна структура, значи по нежна: по-малко стъпало- това е сладко и секси: винаги ще си с женско тяло, а ония мутанти ще си мязат на травестити. Винаги имат изскочили глезени, кокалите им са огромни и тея атлетични тела ама по никакъв начин не са женствени. Тези неща при високите са храктерни за мъжете, така че не са никак красиви, секси и тн. И високите не са нежни и сори да отслабват пак ще са по тежки с 10 кила от теб а ще мязат на скелети.
Мъжете обичаме малки момичета за да си ги пазим да да си въртим на х*я както се казва, а високата какво ще я правиш освен да я пратиш да работи физически труд и после тя да те оправя.
Не мога да разбера как може де се комплексираш при положение, че си на идеалния ръст.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e58f67b365
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 13 и съм 1. 37 висока все едно съм на 8 години и тежа 44 килограма - не съм пораснала кой знае колко понеже имам заболяване. -Епилепсия обаче съм си пълничка.

Не се притеснявай има още време до като станеш на 18 ще си качила поне 5 10 см още

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e58f67b365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   аз съм най ниска в семейството батко е на 23 и е висок 1.85 а е слаб -77 килограма мама е по ниска от него 1.75 а аз съм най ниска викат ми джудже мишле но това за мен не е обида свикнала съм да бъда ниска

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 038c76d86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз се комплексирам понякога заради ръста си. И аз съм 1. 60 и съм почти на 16. И аз като теб като видя някои високи и стройни момичета, благородно им завиждам. Родителите ми са високи. Майка ми е 1. 78, а баща ми 1. 79. И двамата ми дядовци са високи около 1. 82. Бабите ми - не чак толкова едната е 1. 68, а другата около 1. 63. Брат ми пък е на 12 и вече е 1. 68,
Така че аз от цялото семейство съм най-ниска. Преди не беше така. До 3 клас бях най-високата, но от тогава - насам съм пораснала с 2 см. Ясно е, че няма да пораснем повече, най-
много с 2 см. Взех да се примрявам вече с това. Купих си обувки на 10 см платформа и установих, че повече ми харесва да съм ниска. Така се чувствам по-сладка и някак си мъничка. С платформите пак съм доста по-ниска от повечето момчета, така че винаги, когато искам мога да ги обувам. Докато по-високите момичета няма да могат, от страх да не стърчат с една глава над гаджетата си. Така че, не се комплексирай. Има си и положителни точки от това да си нисък.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 61faff62b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие пък какво все изтъквате какво харесват момчетата? Някой случайно питал ли е за мнението на мъжа какво е привлекателно и какво не? ! 6-ти номер егати просташкия коментар... и високите жени са си супер! И не живеем за вашто мнение, като се изразявате така, аз пък ще кажа, че ми е през п*чката това, което мислите.

Едно миньонче

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3c39c03153
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има начин да бъдеш по-висока - спортувай баскетбол или волейбол. Всички които играят баскетбол или волейбол, порастват много високи. Но, ако например си харесаш някое момче, което е по-ниско от теб, а ти вече си станнала висока 1, 80 м. Ако за теб е важно да си висока, спортувай, щом порастнеш примерно още 5-7см., сама трябва да решиш дали да продължиш да спортуваш, за да не станеш 1, 90 м. примерно. Имай предвид, че ръстежът при човека спира някъде около 22-23 год., така че, сега е моментът да добавиш още сантиметри към височината ти. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f3b75dea20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Притесняваш се за глупости. Аз съм 198 и като цяло харесвам малки жени. Приятелката ми е към 160. Няма за какво да се притесняваш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e3bb5daacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Да заприличаш повече на човек ли? Значи ниските не са хора? :Д
Сега сериозно - разбирам да бяхме в Холандия или в Латвия, ама не сме... Метър и 60 е невероятно далече от "ниско" за жените в България. Имаш съвсем нормален ръст и перфектно телосложение. Нищо ти няма, просто са ти останали комплексите от това, че като по-малка са ти се подигравали и сега все още се чувстваш ниска, въпреки че всъщност не си. А, отделно от това, все още има надежда да дръпнеш с някой друг сантиметър. :)
Ако се чувстваш неприятно от това, че имаш детско излъчване, може да наблегнеш на грима (контурирането помага много малко очна линия тип "котешко око" придава чудесен ефект). И ако токчетата не те устройват - високата равна платформа винаги е вариант, пък и придава малко пикантност и шантавост. :Д И ако си отворена за промяна на гардероба - смяната на широките спортни дрехи с по-впити, издължават оптически фигурата.
Късмет и да не ти пука! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker