Без приятели заради нестандартните ми интереси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Без приятели заради нестандартните ми интереси
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1995 пъти
Първо на първо реших да споделя проблема си тук просто защото трябва да споделя някъде а тук е най-лесно! :D Момче 10 клас на 16 от София. От няколко месеца останах без нито един приятел, най-вече заради интересите и заниманията ми, който не се вписват лесно. Аз съм от така наречените "гийкове", който откачат като излезе нов трейлър за нещо и лятото стоят една седмица цяла нощ за E3. Денят ми предимно минава в гледане на филми и сериали по нетфликс, играене на видео игри, четене на комикси! Не съм (много) срамежлив и пълен задрастеняк, който не излиза от вкъщи просто ми е трудно да се социализирам защото нямам общи интереси с никой. Не ме интересува спорт въпреки това не мисля че съм в лоша форма. Родителите ми са в достатъчно добра позиция да си позволявам да правя каквото желая. До 7 клас си имах стабилна компания. Миналата година ме гледаха на криво и ми казваха че съм разглезен. Тази година почти не ходя в новото училище, защото там е същата работа. И общо взето не виждам изход! Спя през деня стоя през ноща или обратното както ми падне, нямам настроение за нищо исках да започна да ходя на фитнес. Ще кажете като не излизаш от вкъщи нищо няма да промениш а като изляза какво ще стане? Както казах в началото, тежи ми и трябваше да споделя някъде! Не търся състрадание ако имате да кажете нещо злобно запазете го за себе си! Ако някой е прочел чак до тук Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: ef3b93adfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Личи си, че не ходиш на училище допускаш елементарни правописни грешки, липсват запетаи! Вместо да се жалиш на разни непознати вземи направи нещо полезно като например да попрегоеориш малко правописа и граматиката, че след 2 години те чакат матури момченце! Ако я караш така как ще ги вземеш просто не виждам! Кой знае какво им е на вашите да берат ядове с тебе постоянно задето не учиш и не влизаш в часове?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ad61d7abad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е как искаш да имаш социална среда като по цял ден гледаш филми или комикси? Може би ще те изненадам ама приятелството изисква общуване, а общуването - време. Ти нямаш време защото си пред телевизора, като нямаш време да общуваш няма как да завържеш и задържиш приятели.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 22f8aa248e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ходиш ли на Gaming Knights? Там можеш да се социализираш с хора с твоите интереси.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 513938d53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери си приятели със сходни интереси или си разшири твоите.
И аз съм "geek", но въпреки това имам широк спектър от интереси и това ми позволява да говоря с почти всеки за всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8fd51a3b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Добре де, покрай тия видео игри не общуваш ли с други играчи?
А и още нещо ми направи впечатление пишеш, че не ходиш много на училище. Първо това е адски зле за образованието ти и а развитието ти и второ изключително много зле ти се отразява на социалния живот, защото там малко или много срещаш хора и може пък и един от цялото даскало да с твоите интереси. Ама като не се появяваш там много как да разбереш? ! Така, че на твое място поне на училище щях да ходя малко по-редовно, защото колкото повече се затваряш у вас, толкова повече се изолираш от света и толкова е по-малък шансът да намериш някой с подобни интереси. В крайна сметка къде да го намериш? Няма да ти се появи на крака у вас. За това все пак гледай да излизаш по често, пък може и да попаднеш на подходящи хора.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0f507e2d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Интересното в случая е, че в днешно време, да ме казвам болшинството, но поне огромна част от връстниците ти са като теб. Огромна част имате такива нестандартни общи интереси, но въпреки това не сте приятели. Това е ироничното. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6215a720b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И още нещо момченце, има си българска дума и тя е странен кво е тва нърд кво е тва гийк? Нещо много модерно стана да се употребяват чужди думи в езика ни разбирам да беше толкова беден да нямаме наша дума, но ние имаме!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1ecc7a4b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   1, съгласен съм с теб, но има един проблем. Знаеш ли какъв е? Ти имаш същите проблеми, които посочваш на автора. Изпуснал(а) си една камара запетайки!!!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9a55e8726e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съгласен съм с номер 6 - без да се напъвам си спомням веднага поне за петима души, които познавам с такива "нестандартни интереси". Явно проблемът не е в интересите, а липса на желание да се социализира човек.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fad8d9b109
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   За разлика от горепосочените коментари, аз няма да те критикувам за граматиката ти. Всеки изпада в такива ситуации. Имаш нужда от лека промяна във всекидневието си. Виж пичага, не слушай другите какво ти говорят. Какво ако си разглезен? Залягай върху ученето преди всичко и мисли за главните цели които имаш. Като завършиш ще намериш истинска компания, а и ако излизаш по-често където ще да е, все ще намериш попадение. Нужни са само крачки, успех :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 515b87c503
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имаш още 2 години, в които трябва да се социализираш и да навържеш приятелства. Голяма грешка е това, в което правиш. Аз бях същото чудо като теб. Малоумно е и сега си понасям последствията от това. Студент първи курс без нито един приятел, на когото мога да споделя нещо от живота, от университета от любовта и т. н. Ако не промениш нещо към края на 11-ти и 12-ти клас ще изпаднеш в тежка депресия. Ще бъдеш само една сянка на улицата, за която никой няма да подозира.
/Това го говоря от личен опит. /

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4653f23fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 1, вземи си прочети назидателния коментар внимателно и виж ти пък колко грешки си допуснал! Присмял се хърбел на щърбел!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker