Харесвам го, а той дори не ме познава.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам го, а той дори не ме познава..
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3374 пъти
На 16 съм, а той на 19..
Аз го " познавам "от преди 1-2г., когато го даваха с приятелите му по телевизията, защото бяха направили една благотворителна кампания. Намерих го във фейсбук и му пратих покана, но поради големия интерес мога само да го следвам..
Виждала съм го точно 3 пъти и във всеки един от тях краката ми буквално едвам ме държаха, а в корема ми просто не знам какво се случваше.
Въпреки че знам колко хора го следват, колко момичета го харесват, смело се престраших да му пиша и за мое удивление се получи един кратък, но все пак състоящ се, дългоочакван разговор.
Споделих с моите приятели, те ме подкрепиха, дори е тяхна заслугата, че изобщо му писах, но някакси не ми е достатъчен само този рзговор от основни, базисни въпроси като: какво правиш, как си..
Искам да го опозная, искам да се сближим духовно, не се чувствам много сигурна във външния си вид, но съм сигурна, че ще му допадна по отношение на мисленето и тези неща..
кажете ми как да го постигна без да изглежда странно и натрапчиво?
Интереса ми е огромен, но знам, че и факта нищо да не стане е същия..
Голямо благодаря, ако бъде публикувано!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0284341735
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Бягай да си учиш уроците и не се занимавай с глупости! Свършиха ли се свестните момчета около теб?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d25f1de75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей и аз имам такъв случай. Но най-отвратителното при мен е че той има приятелка. Така че направи всичко възможно да се сприятелите, но ако има гадже може да го понесеш трудно. За момчето което харесвам е имало нощи в който изобщо не ме е хващал сън нито съм се хранила нито вода съм пиела. И сега знам че той е с друга и я обича адски много и пак не мога да се откажа. Боли да го обичам толкова много виждали сме е 2 пъти и той дори не знае коя точно съм.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 734790c685
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Включи се в благотворителната му кампания. Прави неща, които прави и той и си говорете за тях. Пък ако можеш да се включиш в неговата група и да сте и физически близо, още по-добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 51c35d053a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благотворителната кампания беше преди актуална, тоест остана си в миналото=>не мога да се включа.
Страшно много ми харесва това момче, но като разбра, че съм на 16 всякаш му дойде като гръм от тясно небе.. все пак не мисля че 3г са супер фрапиращата разлика..
Когато си писахме той ме попита как съм решила да му пиша и аз извъртях нещата, че съм искала да го поздравя за идеята ( за благотворителността) и той накрая написа мерси и всичко приключи, а аз не искам!
Ако му пиша пак според мен ще е странно и натрапчиво, как да избегна точно това?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6b52779f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Насочи си интересите другаде и не се занимавай с него очевидно нищо няма да излезе! Още повече миличка, че момчетата не обичат нахални момичета най -много ако продължиш да му досаждаш да те блокира другия път. Донякъде те разбирам и аз на твоите години бях влюбена в едно момче от училище несподелено и също като теб хвърлях безсмислени усилия в една кауза загубена кауза. След като той завърши една година преди мен и отиде да учи в друг град започнах да мисля все по -малко и по -малко за него, а когато и аз станах студентка на следващата година съвсем спрях да мисля за него. До ден днешен се чудя на акъла си преди няколко години и какво толкова съм му харесвала на времето. Запази си тази тема и я прочети отново след около 3-4 години ще има да се смееш и ти като мен на глупостите си! ж. 23

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b09530f10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се отказвай още! Не е вярно, че момчетата не харесват нахални момичета. Аз винаги съм била свита и скромна и какво... нямам гадже. А повечето ми приятелки са грозни, но се бутат и то как-нищо не ги спира и са толкова нахални. Това твоето е нищо, да знаеш те какво правят. И накрая момчето се предава и така те имат гаджета. Иначе и аз харесвам един от моето училище, той също е по-голям и едва ли дори ме е забелязвал. Неговата приятелка е едно грозновато, но нахално момиче. Ето как става.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b7016aa637
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, ако тя се бута на момчето, но то не показва същите чувства накрая той ще се отврати от нея, а тя ще остане разочарована и още нещо, когато де буташ на някой, който не те харесва ти се унижаваш! Щом е тръгнал да я отвявя и не му пише много с нея е ясно накъде са тръгнали нещата! Какво я съветваш ти да се унижава още и накрая да страда ли? Моя позната така си харесваше един неин комшия, който и беше ясно заявил, че е малка(тя тогава беше на 15-16, а той на 21-21) и няма същите чувства към нея, а харесва по -големи момичета. Тя обаче си настояваше на своето дори стигна до там пияна да се качи у тях и да му се обяснява в любов. Не е ли жалко кажи ми момиче да се унижава по този начин? После, когато той замина да следва в чужбина го забрави бързо бързо и си намери друг. Нейния принц все някога ще се появи, но явно не е това момче!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ec1ae8e6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съгласна съм с номер 6. Така е и в моя живот.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c6593e3146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте харесвам едно момче но то дори не ме познава. Аз много го харесвам. Но ме е много срам да му го кажа. Искам да го заговоря на училище. Но също ме е срам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker