Безразличие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107322)
 Любов и изневяра (25761)
 Секс и интимност (12619)
 Тинейджърски (21012)
 Семейство (5478)
 Здраве (8547)
 Спорт и красота (4425)
 На работното място (2531)
 Образование (6655)
 В чужбина (1431)
 Наркотици и алкохол (1001)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1575)
 Други (15375)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Безразличие
преди: 5 години, 29 дни, прочетена 1669 пъти
Здравейте всички! Имам може би - силно казано "проблем".
Момиче на 17г.

Звучи изключително смешно, но нещо в мен адски се промени. Всичко започна, когато се разделих с приятелят ми. Обичах го, бях щастлива много с него, имахме много и трудни и съвършени моменти. Един ден той просто ми каза, че вече няма чувства към мен. Приех го с достойнство, след това с прибрах в нас и плаках. Плаках в продължение на две седмици. Мина ми, не много време също мина и чух как той разпространява моите тайни. Говорих с него изсмя ми се в лицето като каза : "ама ти за важна ли ми се имаше, просто исках да спя с теб. " Оттогава може би бях наранена на последната възможна степен, която мога да изтърпя. От тогава, колко и да звучи смешно аз не чувствам нищо. Това не съм аз. Преди бях твърде емоционален човек и плачех и от щастие ми се е случвало и изпитвах много емоции, страх, тъга, щастие. Сега не е така. Буквално вече може би от страх да се доверя на хората и от това, че ме нарани стана така. Буквално се събуждам с никакво чувство. Безразличие. Най- добрите ми приятелки ми казаха, че съм се променила и не ми пука за тях и аз отново нищо не изпитах и не направих. Те си тръгнаха, приятелство от 10 и повече години просто се разпадна, защото на мен не ми пука. Вече няма близки приятели дори. Аз не им споделям или те ми говорят нещо, но на мен ми е безразлично.
Безразлично ми е кой ще с сети днес за мен и ще ми звънне или пише, безразлично ми е как минава деня ми, всичко като цяло. Когато съм сама както сега дори не ми се плаче, нито се чувствам самотна, нито ми е добре. Сякаш съм скъсала някакъв кабел в себе си и не ми позволява да имам емоции. Занимавах се с някакви момчета, едно влюбено в мен, друг опит да ме сваля правеше. Нещо уж гадже имах, но и това не ми подейства, разбих сърцето на момче, което не го заслужаваше, но не ми пука.
Какво да правя? Всички казват, че когато не ти пука ти е по-добре, но аз дори и когато се смея не изпитвам щастие, не е като онази тръпка която я имах преди на щастие.
Нормално ли е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 29 дни
hash: 26e2be08ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В депресия си. Трябва да си силна и да излезеш от нея. И знаеш ли защо? Защото този човек е боклук и не заслужава да страдаш заради него. Да, нормално е да се чувстваш наранена, излъгана, да не можеш да се довериш на хората, но такъв е животът. Приеми го като опит, който ще ти е полезен занапред, не само в интимните ти отношения, но и в социалните като цяло. Светът не е свършил! По-ведро и продължавай напред!

M31

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 4025838769
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Просто се страхуваш да не бъдеш отхвърлена. Задействал се е старият ни враг - защитният механизъм на отхвърлянето. Пука ти и то много, но подсъзнателно ти знаеш, въпреки че не го осъзнаваш, че дадеш ли гласност на болката, ще се сринеш психически. Самосъжаление, плач, тъга, чувство за вина... Всичко това ще оживее, а сега си стои заровено в теб. Маската, която си сложила е като стена, която осигурява сигурността ти. Ако се срещнем, запознаем се и започнем да излизаме заедно, ти никога няма да ми покажеш коя си всъщност. Ще си говорим за спорт, музика, дрехи, филми и каквото още се сетиш, като ти ще взимаш активно участие в темите, само и само да не се стигне до лични въпроси, защото си загубила вярата в хората. Не ти е безразлично, наранена си, заради едно момче, което е постъпило грубо с теб.

Разбира се, това няма да трае вечно. До 3 месеца всичко ще е по старумо. Болката ще е отшумяла, а ти ще въртиш номерца на някой сваляч, щот си готина мацка. Ако не случи тъй, то пиши в темата пак да търсим заедно решения как да си върнеш щастието. Ще следя темата.

М. 29

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 876fccc6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, разбирам те, че си наранена и обидена, това е труден момент. Но трябва да знаеш, че всеки един човек, жена или мъж, е преминавал през това и то не само веднъж. Болшинството от хората биха реагирали, като си го изкарат и направят същото на някой друг обаче това не е правилния начин. Да навредиш на "невинен", който с нищо не го е заслужил е долно и подло, това може да зарадва само малодушно, дребно човече. Това е постъпка на слаб човек, ти такава ли си и искаш ли винаги да си останеш такава? Може би си отхвърлила човек, с който щеше да си щастлива. Най-добрия начин да забравиш несполучливи отношения с някого е като дадеш шанс на друг. Впрочем, това е най-удачният начин да отговориш на онзи, който те е обидил. Да те види щастлива с друг ще го засегне повече от всичко друго.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 34841710de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пука ти щом си написала тоя пост, просто се вкарваш в някакви образи, ще мине с времето...

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 64ec1fdcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм така, и мен ме нараниха по подобен начин и от тогава нищо не чувствам, не мога да се влюбя в никой.. Но не зная може би с времето ще се оправи това..

 
  ...


...
преди: 5 години, 28 дни
hash: ae0994e6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей. Знам как е, разбирам те. Но при мен е тотален непукизъм с натрупване, но повярвай ми той не е истински и прикрива една много емоционална същност.

Уви - отговорът е в раната според мен и трябва да се обадиш на този хлапак и да поговориш с него. Ок е искал само да спи с теб, но с някого се спи за спането 1-2-3 пъти, ако е било по-дълго значи и той лъже и те е наранил по съвсем друга причина - било то страх или поради друга причина. Говори питай го. Разбери.

После всичко ще се оправи. Успех.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: 42889da9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Душичкa милa, зaтворилa си сърцето си зaрaди един мaзен комплексaр, който много вероятно те е ползвaл зa дa прикрие своят душевен стрaх. Може дa е гей, никое нормaлно ( не кaзвaм, чехетеро е нормaлен, a говоря зa душевно здрaви и в мир със себе си хорa) не би постъпило толковa долно, жaлко, низко.
Себе си мрaзи той, със себе си не може дa се рaзбере, стрaхувa се от светa и че ще бъде отхвърлен от него. Зaтовa допускaм дa е гей и просто дa те е ползвaл дa докaзвa нa другите нещо си, но и товa не решaвa вътрешният му конфликт и омрaзa към себе си.

Жaлкото е, че е нaрaнил тaкa още детскaтa ти душa. Но ще го преживееш, ще ти мине, пaк ще се смееш с чувство, ще мечтaеш и ще плaчеш- от щaстие, понякогa и от мъкa или болкa.
Приеми и прости случилото се! Не толковa зaрaди него, зa себе си го нaпрaви! Нямa зaщо дa носиш тaзи горчилкa в себе си, тя си е неговa, не твоя, сaмо е хвърлул мaлко по теб зa дa се почувствa по- добре според него, но ще си пие собственaтa злъч докaто сaм не си признaе, приеме и реши проблемa.
Ти просто aнaлизирaй нещaтa, приеми, прости и продължи животa си. Твоятa е леснa, сaмо мaлко време ти трябвa.
Почисти сърцето си, освободи го от товa!

И зaпомни, сред хорaтa имa много добри приятели! Имa и добри момчетa/ мъже! Не всички сa кaто него. Не се предоверявaй, но и не отнемaй възможност дa опознaвaш ценни и истински хорa!

Успех момиче и горе глaвaтa!

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 99287e4252
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Не е нормално. Съжалявам, че доверието и любовта които си имала са били предадени от лош и егоистичен човек и това е създало едно изтръпване и емоционална безчувственост, моралната и сексуална деградация бликаща от запад отравя все повече човешките отношения и превръща хората в нравствени дегенерати. Това, че си била наранена е смекчаващо вината обстоятелство, но не те оправдава да причиняваш същото на други. За съжаление ти си достигнала опасно душевно състояние на безчувственост а безчувствеността е характерна за мъртвите. Тази безчувственост не позволява на човек да усети злото което причинява, но после всичко се връща. По-добре е да понесеш вреда, но не и да вършиш зло. Препоръчвам ти да четеш Светите Писания за да разбереш и да узнаеш истината, защото иначе си като кораб който се носи произволно по вълните без посока и бурите на живота го съкрушават.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: d6a15ffff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   чакам коментари от както е публикувана истроията, моля побързайте с това одобряване леле

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: afb44fea2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   2 - Човекут не е боклук. Просто не я обича вече и е признал истината. Какво друго трябваше да направи?

 
  ...

...
преди: 5 години, 26 дни
hash: b4ba7465e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Миличка, ходи с високо вдигната глава и да не ти пука от нищо и никого още повече за тоя пикльо къде е искал само да те използва за секс! По -натам ще намериш достоен човек, който наистина ще държи на теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker