Безхаберие относно моя живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Безхаберие относно моя живот
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1959 пъти
Здравейте, пише ви момче на 19 години, завърших тази година, след като завърших веднага отидох на морето и там изкарах 5 месеца работейки и пропивайки се. Сега се върнах преди месец и нищо не правя, 95% от бившия ми клас следват нещо, което дори не ги влече, просто са записали, колкото да изкарат висше. А аз не следвам, в момента и не работя, ще започвам скоро някъде, но хоризонта, който гледам е ден за ден, ако ме разбирате.. Нямам никакви планове занапред, имам възможности, имам добри знания по чужди езици, занимавал съм се програмиране и дизайнерство и съм печелил добри пари, но спрях да се занимавам. Мога да се реализирам там добре, но ми трябва още обучение, което нямам никаква мотивация да започна.. Не чувствам нищо, както ви казах ден за ден живея, нямам цел в живота. Имах 1 годишна връзка, разделихме се не го изживявам толкова трудно. Просто искам да дойде този ден, в който ще се взема в ръце и ще знам какво да правя, какво ще ме прави щастлив и в кое ще имам признание и всеотдайност. Откъде да започна.. надявам се, че някой от четящите са били поне в подобен казус и могат да ми дадат някакви насоки..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: a829ffc450
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако сега твоя живот е в т. н 'застой', то вероятно това ще застигне голяма част от бившите ти съученици след време, просто защото както сам каза не следват това което ги влече. Намери професията, която наистина ти харесва и заради която в идните 40 години да те прави щастлив и пълноценен човек. Ако това е програмирането, учи, завърши и работи. По въпроса с ученето никой не може да ти помогне. Ако искаш цял живот да сменяш работи с минимална заплата, без бъдеще и развитие не учи, не завършвай. Колко и да чакаш деня в който ще се вземеш в ръце той няма да дойде. Всеки ден трябва да е нова мотивация.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 46e38b3aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Постави си цел!
Например да си купиш нещо супер скъпо, но да е и полезно - например твой си апартамент!
Така ще се мотивираш да вадиш пари!!!
Като почнеш да правиш по 2-3к на месец с времето ще свикнеш на по - високия стандарт! Много е гот човек да има парички. (а като имаш цел ще си правиш и сметката междувременно)
Трябва обаче да си постоянен, а като ИМАШ ЦЕЛ постоянството ще дойде от само себе си!!!
Но да уточня: КАКВАТО И ЦЕЛ ДА СИ ПОСТАВИШ - НЕКА Е СВЪРЗАНА САМО С ТЕБ, А НЕ С ДРУГ ЧОВЕК!
А любовта не я мисли толкова - иначе ще потънеш още повече.

Жена на 28

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 12d94a05c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   всички млади са така не само тука но и в европа

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 12d94a05c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко като забремениш някоя шматка от квартала и почнете да теглите кредити веднага ще се вземеш в ръце.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 87d974d13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти сам каза, че си се занимавал с програмиране и ти се е отдавало. Защо не започнеш отново? В днешно време се търсят усилено такива кадри, а чуждите езици са ти от още по-голям плюс. Според мен няма проблем да пропуснеш година, а и да не следваш изобщо. Познавам хора, които просто решиха, че не желаят да продължат висшето си образование и започнаха работа. Но ти можеш да запишеш някакви компютърни науки и да си доразвиеш таланта.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b2a3558919
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Предполагам и другата тема е твоя. Там ти казах, че мотивацията идва, когато човек е на зор. Вероятно сега има кой да ти плаща сметките, а в същото време нямаш ангажименти към други хора. Измисли и напиши план за ежедневието си, лепни го на някоя стена да се вижда и да ти напомня да действаш, защото мързелът е голяма зарибявка. :D Продължавай с програмирането и дизайнерството, не си пилей времето, че минава бързо. Ето аз сега на дърти години се уча на тия неща, и като се сетя колко време съм загубил във фантазиране и глупости, ако бях го ползвал за учене, сега щях да съм специалист в няколко области. Да бъдеш деен е едно от нещата, които ще създадат чувството на удовлетворение. За щастие няма да говоря, защото могат да се разтягат много локуми по темата, и е субективно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 18c452db97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:
Та с други думи да се обоснова, аз не си отстоявам на мнението и казаното (не лъжа), ако си кажа ще направя нещо, аз се отплесвам и когато се сетя после за него вече не го искам. На вълни съм, един път искам нещо и съм твърдо решен да го имам, после просто всичко отплава.. Иначе съм живял много труден живот, нашите се разведоха като бях по-малък, караници, побоища всичко съм изживял, не съм разглезено момче, не съм искал пари на нашите от години, работя от 15 годишен. Не обичам да съм в тежест на никого, сам съм се оправял винаги. Но сега дойде ден в който просто наистина не знам какво искам, просто все едно си почивам от живота и ми е твърде рано да се налагам с големи задания, които може и да не осъществя. Чета в момента и книги, за това как да изляза от тази дупка, но все още търся пътя по който трябва да поема..

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 87bda42479
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вместо да се жашиш по форумите как паразитираш откак си завършил средно вземи живота си в ръце и или запиши нещо, което те влече или работи! Сам си си виновен, че не си си поставил някакви цели в живота! Не може вечно да лежиш на гърба на вашите и да бездействаш! Глезльо! Един ден, ако имаш деца, работиш на минимална заплата и няма как да ги зарадваш за празниците ще има да се вайкаш защо по -рано не си променил нещата!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 65fc529ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И откъде знаеш, че следват проформа може пък маистина това, което учат да ги влече или поне по -натам да усетят, че им е от полза, а ти от яд, че не си постигнал нищо или не са те приели да си избиваш тук комплексите!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker