Проблем със съученици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем със съученици
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1741 пъти
Здравейте! Девети клас съм, момиче. И преди съм писала тук относно това, но тогава не беше толкова сериозно. Въпроса е, че съучениците ми ме тормозят. В клас от 18 човека говоря с 8, останалите ме нападат без да съм направила нищо. Казаха ми, че може би го правят, защото ми завиждат. Вече съм сигурна че е така, винаги учителите разчитат на мен и ми обръщат повече внимание, защото съм умна, висока съм, а и не изглеждам толкова зле. Едно момиче ми завижда точно заради това - тя е моя пълна противоположност. Миналата сряда излъга тези десетина човека, които не ме харесват, че съм говорила за тях неща, които и не съм си помисляла да кажа. Тогава всички започнаха да ме нападат без да съм виновна. Не се обидих от всичко което ми наговориха, но се изнервих и бях на косъм да припадна, защото имам проблем с кръвното налягане, след което се разплаках. От тогава не съм ходила в училище и не съм ги виждала. Разказах за това на единствената учителка, която може да направи нещо, но тя ще говори с тях в сряда, което значи че в час на класа пак всички ще ме нападнат. В малък град съм и няма къде да се преместя. Всички ми казват да не им обръщам внимание, но няма как, това е системен психически тормоз и не е от скоро..
Какво мога да направя когато се изнервя за да не ми става толкова зле? Или как да се сдържа да не плача? Ядосвам се и не мога просто да седя и да им се усмихвам, а учителите не могат или по-скоро не искат да направят нещо..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8e1c673846
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, сега когато бях на твоите години имах същите, но по голями проблеми. В момента, работя и е същото както при теб, единствения начин. За съжаление, е един единствен правиш се на тях, динстанцията, ще ги дразни, а по тоя начин ставаш мишена за всички, контактуваи, с тях стиснете си ръцете ето, сега имаш възможност изкладете всичко по между си и след това с тях, покрай тях! Хитро, умно, бъди ужасни предупреждение. Как ще стане, това прави се на тях, подчертавам, като тръгнат да правят интриги, бе говориш нищо само слушаш, с всеки и за всеки ти, си с всички, но реално погледнато, си сама. Това, факт, имунизация срещу индивиди.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 792d8ba563
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва ти почивка. И аз в пети клас имах проблем с нервите, ядосваха ме всяка седмица и избухвах. Заради тази причина и ме изключиха от училището. Внимавай и с теб да не стане така, защото в нашия свят винаги невинните страдат най-много. Но през ваканцията си починах, играх на компютъра, карах колело в парка и гледах индийски сериали :), и в 6-ти клас бях много спокоен. Даже и 1 път целия клас почна да ме обижда, а аз си седях като на почивка и нищо не казах. И ти трябва да си починеш, но ваканцията е далече. Най-добре страни от тях в междучасията и не се занимавай с тях. През ваканцията не мисли за тия идиоти и в 10-ти клас дано да се успокоиш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1c8c087eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Игнорирай ги и си търси приятели от други класове или извън училище. На тази възраст тийнейджърите са много жестоки към различните и хората, които приемат като заплаха. Тормозът ги кара да се чувстват по-важни и по-силни, но само ако "жертвата" им обръща внимание. И ако ти самата се възприемаш като жертва и те ще те приемат като такава. Игнорирай ги и продължавай да поддържаш успеха си и добрите си взаимоотношения с останалите от класа. Когато разберат, че думите и действията им не те засягат, ще престанат рано или късно.
http://www.wikihow.com/Deal-With-Bullies

-N

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d65a7216e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей, в момента аз съм в абсолютно същата ситуация (даже на едни години). Също като теб ме тормозят и ми се подиграват и така нататъка, разликата е че при мен е целия клас и съм напълно сама. Та съвета ми към теб е просто да си повтаряш че всичко ще се оправи, да бъдеш позитивна и да мислиш за бъдещето ти и как след 3 години нама да видиш повече тия хора. Намери си хоби и сбъдвай мечтите си. В училище дружи с хора, които са ти доказали че не са използвачи и лицемери. Всичко ще се оправи рано или късно. ^^

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f7c1f6e288
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Пребиий ги, хвани я тая някой път след училище, научи я хубаво и после ще видиш как всички ще те уважават.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: dfe7aeb4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в същото положение и на същите години. Много ми се иска да имам приятел, с който да споделя всичко. Някой, който да преживява същото.. Ами мен ме тормозят в клас, но аз съм сама. Мога да се сближа с едни момичета, който са по-скромни, но ме е срам много.. И съвета ми е да не ти пука, приятелите, които си заслужават няма да вярват на клюките по твой адрес, а ще дойдат вие да си изясните нещата. Сближи се с тези 8 човека от класа, които говорят с теб, въпреки клюките те не те игнорират. Тези хора си струват!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 90f3a40468
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А ти как се държиш с тях? Нормално е ако се държиш надменно да те мрязят. Аз се преместих тази година и не говорех с никого и се опитаха да ми се подиграват но после започнах със всички да се шегувам, закачам и сега е супер.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 182e7f3fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Мисля, че №8 обобщи отговорите на всички. Браво №8!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker