Поредното отчаяно дете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредното отчаяно дете...
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1933 пъти
Моля редакторите да одобрят историята ми колкото се може по-бързо!

Здравейте! Та от доста време се чувствам объркана или по-скоро отчаяна... не говоря само за любовта, а като цяло за живота ми. Не бих казала, че съм кой знае колко различна от другите момичета, но имам по-различни интереси - не се държа като кифла, не се гримирам, не си боядисвам косата, не слушам чалга, не пуша, не излизам с някакви селски "батковци". Имам една такава „приятелка“, ако може да се нарече такава, и тя постоянно ми разказва за нейните приятели. Тъй като тя живее на село, излиза точно в такава компания. Винаги ми казва "трябва да чуеш новата песен на Цветелина Янева, Галин" и т. н. Няколко пъти съм й казвала, че не ме влекат тези неща, не ме интересува кой е поредния селски пръч, с който е излизала, но тя си мисли, че се шегувам с нея. А пък иначе се прави на много морална... било й писнало от тези селяци, много се притеснявала за матурите и т. н. Обичам да излизам с интелигентни хора, с които да си говорим за книги, за музика и за други интересни теми. Средно висока съм, със средно дълга коса, не толкова кльощава, но и в никакъв случай дебела. Винаги съм се притеснявала за килограмите си, но в едни момент просто се отказах. Слушам например американска музика, тъй като английският много ми върви - Halsey, Melanie Martinez, обичам диджейска музика - Diplo или Major Lazer, музика с повече смисъл и песни, които по някакъв начин се вписват в живота ми. Гледам корейски и японски сериали и филми и съм заинтересувана в културата на хората на изток. Едни от любимите ми актьори са Kim Soo Hyun, Kaku Kento, Seo In Gook, Kim So Hyun (надявам се да ги изписвам правилно :D). Обожавам киното и даже искам да стана сценарист, но това за мен са само мечти. Тази година започнах да ходя на уроци с група и така си намерих няколко приятелки с подобни интереси, но все още имам чувството, че не сме се опознали достатъчно.
По въпроса с момчетата - влюбвала съм се два пъти досега, то пък една любов... Първата така и не разбрах дали беше споделена или не за 4 години, после спряхме да поддържаме връзка. Втората беше несподелена, но пък и момчето не струваше. Имало е само едно момче, което ме е харесвало досега, или поне само за него знам, но пък аз не го харесвах. След втората "любов" се чувствам много самотна - не смея да се влюбя отново. Ако пък си харесам някое момче - то това е сигурно защото ми е забавен и е в приятелското ми обкръжение, но нищо особено, не е като да съм влюбена в него, не ме е впечатлил с държание или с нещо друго. Един ден харесвам едно момче, друг ден друго. За мен перфектното момче е обикновено. Мускулите и парите никога не са ме интересували. Харесвам интелигентните и умните момчета, добрите, високите. Естествено, че външният вид е важен за мен, но не е нужно и да е големия красавец - така или иначе и аз не съм голямата красавица... Харесвам луничките, зелените очи, но това не е целта - искам да кажа, че единственото, което ми е нужно е любов, разбирателство и уважение. Не ме разбирайте погрешно - може би наистина съм безкрайна романтичка и си мисля, че и моят живот ще бъде като японски филм, но винаги се връщам към реалността. Как ми се искаше пак да съм влюбена.. може би защото когато си влюбен главата ти се витае в облаците и не мислиш много-много... Но както и да е. Просто исках да споделя тук и да получа евентуално някой съвет.
Говорила съм с майка си по този въпрос и тя ми каза, че преувеличавам и ще си намеря компания след 8 клас, била съм се вживявала от филмите, които гледам. Така че моля ви, не ми казвайте нещо подобно, тъй като вече съм го чувала. Очаквам някой наистина полезен съвет.
Благодаря ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 304c09bbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тоест, aко не е нa твоятa- голям проблем, a? !
Толковa време отдели дa обяснявaш кaк не те вълнувaт интереситенa приятелкaтa ти и се държиш aрогaнтно с нея.
Дa де, по- вaжно е ТЕБ дa слушaт, aплaудирaт по възможност и от време нa време някое сaлто мортaле от възхищение, нaли тaкa?
Отивaм дa се превъртя 1-2 пъти, че много ти се възхитих... пиклa.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 141c32801e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти е права, моето дете.
Ама аз не разбрах какъв съвет очакваш да получиш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b81fd98ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако оная те дразни толкова много просто спри да общуваш с нея и готово и седни да си учиш уроците вместо да се занимаваш с глупости!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b81fd98ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И намали гледането на филми и почни а живееш в действителността малката!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3dff972ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "Major Lazer, музика с повече смисъл и песни"
- Парадоксално!

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b8a82940ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тъкмо започнах 9ти клас
и да, в 8ми си изградих компанията и разбрах някои неща за себе си
имай търпение
и твоят ред ще дойде :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3b8ca4afba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Леле като прочетох всичко това си помислих че съм го писала аз. Много харесвам кпоп кдрама и др. Мисля че ще можеш да си намериш приятели а и все пак приятелите от гимназията са само с маски като завършат няма да се познават. Ти си намери 2 ма 3 ма души на които имаш доверие. Просто слушай майка си

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5a888bb155
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен се вживяваш от филмите които гледаш, но аз не разбирам много, просто предполагам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker