Ревността му е УЖАСНА и проваля връзката ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ревността му е УЖАСНА и проваля връзката ни
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 10514 пъти
Здравейте ! Попаднах на този сайт преди 2-3 месеца и сега реших да пиша за първи път тук за да споделя проблема си. Имам приятел от 7 месеца, но най-големият ни проблем е че сме от различни градове. Сега обаче сме разделени от 2 дена ...

Иначе всичко беше като някаква приказка...срещах за първи път такова момче-мил, любезен с нашите, добър, нежен, романтичен, привързан към мен, по всичко, което правеше личеше, че ме обича, а и аз него страшно много го обичах. Правеше всичко възможно да идва да ме вижда, защото това не е само до желание, а и до парична възможност. И наистина направи много за тази връзка... Обаждаше ми се всеки ден по няколко пъти, говорили сме с часове; изобщо не го интересуваше колко пари харчи за мен. Постоянно питаше как са родителите ми и пращаше поздрави с поводи и без. Дори майка ми го хареса, защото е по-различен от предишните. Имаше може би само 1 недостатък-ревнуваше ме адски много, направо беше непоносимо. Аз и без това излизам изключително рядко, а той постоянно ревнуваше. И сега сме разделени именно заради тази отвратителна ревност.

В събота (19.07) за първи път отидох на вечерна дискотека и предния ден бях казала на приятеля си, че ще ходя там с няколко момичета. (никога не съм го лъгала и винаги съм му споделяла всичко, защото една връзка се крепи на доверие и честност) Въпросната вечер бях към 00 часа в дискотеката. Към 2 часа видях, че имам 10 пропуснати повиквания от някакъв непознат номер и си оставих телефона до мен за да мога да видя когато отново звънне. И след минути той звънна. Разбира се нищо не чух в дискотеката, даже и не разбрах с кого съм разговаряла. Чух единствено, че ме попитаха в коя дискотека съм, отговорих и това беше. След 5 мин. получих смс да изляза пред дискотеката. Излязох. Мислех си, че ми е звънял братовчед ми,з ащото майка ми каза, че щяла да му каже в коя дискотека съм и да мине да ме види по някое време. Чаках навън 10 мин. и звъннах на майка ми да я питам. Оказа се, че не е бил той. Докато говорих по телефона някакъв мъж ми подари роза с думите, че съм много сладка и да съм продължавала да бъда толкова чаровна. Аз се стреснах, но взех цветето.

Тъкмо щях да влизам в дискотеката когато видях, че се задава приятелят ми с още 4 момчета. Същата вечер ми беше казал, че ще празнуват рожденният ден на брат му в някаква дискотека до Търново. Едното от момчетата има кола и така на връщане от тази дискотека са решили да дойдат в моя град. Беше ми много странно, че ги виждам, но вече съм се убедила, че от приятеля ми мога да очаквам всичко. Пак му имаше нещо, но се разбрахме уж. Влязохме в дискотеката, танцувахме, всичко беше ОК. Питах един от приятелите му дали му харесва дискотеката и го подканвах да танцува и общо взето си разменихме 3 приказки. После понеже приятелят ми искаше да излезем замалко навън и това стана на 2 пъти един от охраната почна да ме заговаря.

Аз по принцип съм много стеснителен човек, но след 2 часа вече ми беше станало весело и се отпуснах (не бях пила никакъв алкохол) и с охраната си разменихме 2 думи. По едно време приятелят ми каза, че иска те да ме откарат до нас, но аз не можех да приема, защото съм излязла с няколко момичета и родителите ни знаят, че ще се приберем заедно с такси, а и приятелят ми на този р.д. са пили бира.. Той се разсърди ест както винаги прави (той се сърди изключително бързо). Аз му обясних как стоят нещата, но изобщо не приема. Към 4 часа с моите приятелки си тръгнахме и приятелят ми с компанията му излязоха отвън и ме чакаха. Гаджето ми изведнъж тръгна и се качи в колата; не искаше да говорим. Едва успях да го накарам да излезе и да каже защо се държи така. Нищо смислено не каза. И на двама ни ни кипна, той влезе в колата, аз пожелах на останалите приятен път и с моите приятелки си хванахме такси.

На другият ден по обяд приятелят ми се обади и ме пита какво правя. Отговорих му че спя и че очите ме болят, а той каза "Ще те болят.Като шарят наляво-надясно." След това каза, че иска почивка от мен, защото много му се било събрало-розата, това че охраната ме заговарял и това че съм си разменила няколко думи с приятеля му. И когато му минело щял да ми се обади, а аз му отвърнах само

"Хубаво.Прави каквото искаш,но не знам дали когато 'ти решиш,че ти е минало',аз ще искам да сме заедно" и той ми каза "А,значи има друг" (което много добре знае, че не е вярно) и понеже сега след няколко дни ще ходя на концерт с най-добрия си приятел и му го бях казала това, започна да ми казва да ида на концерта с най-добрия си приятел и разни ей такива. Аз му затворих и това беше. Повече не сме се чували.

Не знам какво да правя. Сега си мисля, че когато ме потърси, ще му кажа, че няма смисъл да сме заедно тъй като постоянно се караме и вече не издържам. Но много го обичам. И той ме обича, но ревността му е УЖАСНА и вече не знам как да се боря с нея. Обещавал ми е много пъти, че ще се промени, но или му е трудна тази промяна, или няма достатъчно желание. А в случая аз нямам никаква вина. Той си внушава, че от един кратък разговор с някое момче може да стане нещо и да го оставя, а аз няколкократно съм му повтаряла, че е всичко за мен и няма да го оставя. Какво е най-доброто решение според Вас ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: a5d30ec706
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   :) Здравей мило момиче! Аз имам връзка с моето момче от 13 - годишна, той беше на 14. Отраснали сме заедно, сега в момента сме студенти :) Аз съм на 20, той на 21 :) Прави ме много щастлива, изключителен кавалер и романтик е. Аз съм му първата приятелка и той на мен ми е първият приятел. Обичаме се много. И въпреки, че ме познава много добре и знае, че никога няма да му изневеря - Ме ревнува ужасно много и постоянно иска да съм край него! Контролира ме всяка час от секундата.

Знам, как се чувстваш. Аз съм с него от 7 години. Той си се държеше така от самото начало на връзката ни, още докато бяхме деца. Отначало си помислих, че той ми изневерява и затова така ме ревнува, защото нали знаеш, че човек не вярва по на собствения си задник :) Направих проверка и разбрах, че съм единствена :))) И до ден днешен не сме си изневерили, нито сме се нагрубили. Затова, моят съвет е първо да разбереш, дали той си няма някоя... :)))) Увери се в любовта му. Потърси го - изяснете се и живей щастливо! Мен ме кефи, че ме ревнуват. :))))
Успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 510a85b798
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпа аз имах същия проблем. Приятеля ми беше адски ревнив и си мислеше постоянно, че му изневерявам (аз никога не съм му изневерявала и с целувка даже). Аз излизах само с него и въпреки това той пак си мислеше че го лъжа. Търпях това дълго време защото много го обичах...
Всеки път когато се скараме той обещаваше, че ще се промени. И всеки следващ път същата история, само че ставаше все по-зле и по-зле. Докато един ден имах толкова сериозни проблеми заради неговата ревност (и заради други негови пороци), че живота и семейството ми бяха застрашени.

В никакъв случай не казвам, че и с теб ще се случи същото ако се върнеш при него, просто споделям моята история.
Мисля, че не трябва да се връщаш при него. Колкото и да казва, че ще се промени, няма да го направи, щом се е случвало и преди. А когато се продължава така, колкото и силна да е любовта, при толкова много караници и спорове тя някак си остава на заден план.

Ти сама трябва да си прецениш дали си струва да си хабиш нервите за него и дали го обичаш достатъчно ;)

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 4014252483
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Сама трябва да си вземеш решението, но все пак да помогна като ти кажа как виждам нещата от мъжка гледна точко. Аз също съм много ревнив и съм казвал, че ще се променя и не съм го правил. И не съм бил ревнив, защото съм аз съм изневерявал. Не понасям изневерите. Но след година някъде наистина се промених. Просто приятелката ми упся да ми докаже, че аз съм единствения за нея. До такава степен и имах доверие, че дори си ходеше на море, дискотеки, вили със нейни приятели без мен и дори за момент не съм допускал, че е правила нещо зад гърба ми. Незнам колко и е коствало на нея да ми се докаже, но в крайна сметка беше много доволна. Трябва да знаеш обаче, че като се заговаряш с охранта няма как да ти има доверие. Няма как да ти има доверие когато му казваш, че няма да знаеш дали искаш да сте заедно. Разбира се има всякакви хора и тои може и никога да не се промени, въпреки, че аз бях доста сериозен случай. Ревнувал съм я дори без да ги заговаря, достатъчно беше само погледът и да се задържи за 2 секунди върху момче.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 074b724cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ревността е болестно състояние. Ще се засилва все повече. Помисли?

 
  ...
преди: 15 години, 18 дни
hash: d00eeb54dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз имам идентичен проблем с моя приятел, дори ми е посягал.Обичам приятеля си много,заедно сме от 4 години и все още не се е променил.....

 
  ...


...
преди: 15 години, 17 дни
hash: 16cbecba9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вие сте тъпи гъски. Не сте нормални... утре да не плачете

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 80e61c4155
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oт авторката : сега си открих историята и реших да споделя,че макар и след време и много обещания за промяна приятелят ми се промени и спря с тази ревност.Може вътрешно да е продължавал да ревнува,но важното е че пред мен нищо не показваше и така нещата вървяха много по-добре.Но вече се разделихме след година и 8 месеца.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3030f7707e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   A защо, ако не е тайна се разделихте, след като нещата се оправиха?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 80e61c4155
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Aми може да звучи странно,но най-точният отговор май е,че всъщност аз го обичам, той мен много повече,но връзката ни се изчерпа. Някой може да попита как ще се изчерпи една връзка като тези двама души се обичат,но явно е възможно да се случи.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: a88f5adb1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   A означава ли това , че не съществува вечна любов?

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 80e61c4155
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Aми.. не знам отговорът на този въпрос...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f19671752e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   моят приятел също е много ревнив и страшно много се караме за това от една година сме заедно , но нещата не стават по добре ,а се влошават.опитваме се да решим този проблем но той само изтъква някакви причини за които аз нямам никаква вина.абе..... няма оправия превръща ти се живота в ад и се чувстваш все едно те стискат постоянно за гърлото и те задушават

но обичаш и се надяваш да се промени въпреки че си нещастна в любовта си нека никой не го преживява защото в началото ти е приятно че те ревнува но след време се задълбочава и става непоносимо

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d429d3952a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   ревността е прятно чуство за всички жени, чустват се желани

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f5a207e5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Моят приятел също е много ревнив, но...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2572137277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И аз съм на мнението на номер 1 хубаво е да те ревнува но в определини граници

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 35c60e39df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Занимавам се с едно момче. Излизаме много често. Не съм сигурна дали той има някакви чувства към мен. Не сме се целунали, за да тръгнем и сме само приятели. Онзи ден излезнах с един стар мой приятел. На следващия ден въпросното момче ме пита дали съм излизала, аз му казах разбира се, а и защо не? Оттам започна да ми държи сметка, защо съм излизала... как така... особено с момче, един вид какво съм си мислела. В момента сме само приятели, но не знам какво да мисля? Бих желала чуждо мнение...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7ca0776fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Знаете ли, аз също имах проблем с моят приятел. Една вечер не бяхме в много добри отношения, аз излезнах с най-добрата ми приятелка на дискотека, той дойде след това. Целуна ме веднъж, държеше се някак студено с мен, хващах ръката му, бутах му се, а той сякаш нямаше желание да ми обърне някакво внимание, та ясосах се и станах да танцувам с най-добрата си приятелка в дискотеката, също и с двамата приятели, дойде един наш съученик, поговорихме си малко, прегрънахме се, здр, здр.. и т. н., както и да е, след време дойде приятелят ми и каза, че си тръгва, дали ще отида с него, или не, докато се усетя него вече го нямаше с думите "прекали"... след това се разделихме.. много обиди, много нещо. Трудно е наистина. Родителите ми и вс останали не го харесват и не го одобряват, толкова караници и какво ли не изтърпях заради него, останах почти без приятели. Той също. Връзката ни като цяло беше мн трудна, много препядствия имахме. Веднъж ме заряза за това, че съм си писала с моят бивш, окей, тогава разбрах, но сега? Както и да е, имам предвид, че неговата ревност е много голяма, но понякога и аз си го търся, смис аз често не се давам и ядосвам другите, връщам си го, дори греша и правя акквото ми скимне, аз съм такава, рисков човек съм.. забавлявам се, а на него това не му се нрави, разбира се обаче никога не съм му изневерявала, никога, дори и с една целувка, това е много подло нещо!! Една и съща зодия сме, имаме достатъчно повече години разлика, което прави нещата още по-трудни.. той мисли за по-сериозни неща, а аз все още ходя по дискотеките.. Не искам хейт, не пиша тук за да изтъкна колко е грешен той и колко съм права аз.. мисля, че и двамата прекалихме много, но знаете ли, трудно е приятелят ти да ревнува адски много, също така ние се караме за най-малкото нещо, въпреки всичко обаче мн се обичаме, но понякога любовта не е достатъчна.... и може би наистина най-добрият вариант в случая е просто раздялата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker