Проблемът за всичко.Задължителна тема на 21в. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблемът за всичко.Задължителна тема на 21в.
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1352 пъти
Здравейте читатели. Ще съм максимално кратък колкото мога.
Понеже съм на 17 години в 11 клас в живота искам да спомена първите ми 7 години бяха добри за мен самия живях на село- приятели, игри, децка градина всичко 6+. От там на татък семейството ми реши да се измести в голям град. Първата година в 1ви клас бях леко пълен и готин като Джеик от Двама мъже и половина, приятели нямъх само едно момиче двамата бяхме неразделни, може би се харесвахме, но бях малък и не и споделих чувства си.
Втори клас започна всички бяха в класната стая попитах класната ми къде е "тя" отговорът и беше преместили са се в друг град. Какво се случи ли? Мога да определя себе си като чувсвителна личност с една дума срина ми се света, нямах никой. Нямах желание да уча, нямах желание за нищо освен да ям. В къщи майка ме караше да уча не исках, а тя ме биеше нон-стоп. В училище след време цял клас ме наричаше дебел и точно тук идва темата каквото исках да споделя с всички вас ПАНИК АТАКА. Какво може да проверите в интернет.
И така 7-8 години в къщи бои а в училище паник атака от всеки+класната, тя никога не е правила забележка на осталите за дето ме хеитвът. Един ден братовчедка ми каза отслабни и им покажи, че си силен. Аз бях на дъното 100кила отвсякъде критикуван и аз самия без самочувствие бях като Реклама на ГМО продукт.
Вследствие нещата се оправяха лека полека с гладуване НЕ ГО ПРАВЕТЕ, правилния вариант е спорт+здравословно хранене. Случиха ми се след това и много други работи но не искам за сега да споделям ако има лубопитни нека да пишат за още. В момента съм ОК, но има нещо което тормози не само мен а може би целия народ и най вече тииновете.
На темата се връщам ПАНИК АТАКА това е главното тормозещо нещо в наши времена за всеки човек "според мен" от там тръгва СТРЕС, СТРАХ, НЕГАТИВНИ МИСЛИ, Най-вече когато те обидят, когато те атакуват АТАКА, Какво мислят хората за теб и много др. Един е по-чувствителен, друг не. Днес случайно по БНТ1 това беше тема ТВне гледам редовно, но беше включен телевизора и си казах това е, но аз не знаех преди това за това.
Следкато вече го знам и да бъда критикуван ще знам че е просто АТАКА, разбрах че не съм ЛУД и съм ОК... Стращно е на никой не го пожелавъм.
Въпросът е как се лекува при всеки различно влияние показа Ченето ми изтръпваше и не веднъж когато се наспивах на сутринта бях ОК всичко ОК. Напоследък много сънувам и не много хубави работи и това от там пак идва и абсолутно никога досега до този момент не се бях оплакал някъде Психиката ми е силна, но преживяванията са на макс.
Има и хубава гледна точна на 17 това е огромен опит та така, дайте да измислим как се лекува това. Да бях единствен цяло човечество е така и прибягва към алкохол, наркотици, цигари и тн. Надявам се да ви е допаднала статията! Поздрави и Лек ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 113e29e537
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Личи си ,че не си учил имаш ужасно много грешки !

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 113e29e537
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И какво си озаглавил темата си все едно проблемите ти са от световно значение? Никой не го интересува, че на някакъв си сополанко все не му върви! За капак на всичко не може и да пише! Вземи преговори българския матури те чакат догодина!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 82c8628c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти си малък и нищожен, pадвай се на живота, защото ще станеш голям и още по-нищожен. Паник атаки и стpесови ситуации ако имаш сега, гледам да не ги мислиш много, за напpед във вpемето ще имаш още много - семейство, pабота и пpочие. Не се изживявай много, много на психиатъП, пpосто не обpъщай внимание на тия неша.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1e8bb116df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземи си кученце и ще видиш кaк бързо ще зaбрaвип зa пaник aтaките.
A покрaй рaзходките с него ще се зaпознaеш о с още нови приятели. Толковa позитивни нещa ще ти дaде, любов, игри, aбсолютно, безусловно приятелство ще имaш в негово лице.
И въобще нямa дa ти пукa дaже зa товa кой кaкво говорел. Те сa по- нещaстни, нaли зa товa имaт нуждa дa обиждaт и нaпaдaт и винaги по- слaби жертви си търсят, дa не сa способни дa им отговорят подобaвaщо, зaщото не могa дa се спрaвят с увaжaвaщи себе си хорa. Веднъж кaто си дaдеш сметкa колко сa те нещaстни те сaмите ще ти стaне дори жaл зa тях.
Но кученцето ще ти дaде много, нaистинa много. Трябвa обaче дa му отговориш коректно- с любов, отговорност и достaтъчно време зa него.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 38e5560453
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Имаш и акъла на Джейк... който не е много. Честно, пишеш зле, но сигурно не това ти е проблема. Обикновено гледам да съм мила, но в случая не мисля, че имаш нужда от подкрепа. Преблема с децата на 21 век е, че имат прекалено много подкрепа и са свикнали все да бъдат offended! Съжелявам, но още Дарвин е твърдял, че само най-силните оценяват! Аз вярвам, че това е и правилния ред в природата. Не съм против различните, аз съм против хората които не могат да заемат мястото което искат. Ако, искаш нещо-бори се! Най-лесно е да си намираш извинения-дебел съм, луд съм, гей съм... не знам какъв съм и всички трябва да те разбираме! Не е така. Щом искаш нещо-бори се за него. Докажи, че си достоен! Щом не си доволен от живота си-промени го! Никой няма да ти даде даром -нищо!
Не се лекува твоето по никакъв начин! Помня, че веднъж и аз нещо се бях, , депресирала" и един приятел ми звънна да ме покани на заведение а аз му обясних, че не мога понеже съм в депресия. Тогава той каза нещо много мъдро, , Не си в депресия, а си мързел! "И беше прав... Така, че иди се разходи, иди на някакви курсове и си намери пряители-излезте и се напийте! Забърши някоя мадама... и ще бъдеш излекуван.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f36b734add
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мхм, много родители подценяват емоциите и преживяванията на децата си. Смятат, че техните проблеми са по - важни.
А нашите чувства са маловажни.
Много хора си докарват тези паник атаки така, а други депресия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5bc664fa67
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   здравей
съжалявам за преживяното.
аз 6ъщо имам паник атаки - гърлото ми се свива не ям не рия дори трудно дишам.
това е от стрес...
лечението е да няма източник на стрес.
както каза някой хора сме по чувствителни и ни пука... на други им е вке тая и им е по леко.
незнам какво да ти кажа.
дано нямаш многж пробреми в живота занапред и не ти се налага да преживяваш тежки неща..

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8000808598
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съжалявам, че се е наложило да имаш кофти детство, то това в България май вече е по-скоро нормата отколкото изключението. Ако в другите страни хората си решават проблемите, то ние знаем на 100% как да си ги прехвърляме един на друг. Под ние не включвам себе си, но това е друга тема :)
Аз съм по-голям от тебе и никога не съм бил пълен, но за сметка на това знам какво е да те атакуват за забавление. Някак си съм го преглътнал с готините, само едно не можах да преглътна. Къде бяха възрастните, когато ми се случваше всичко това? Толкова сладки ли бяха нападателите ми, че мизериите им минаваха за "калпазания" а не за престъпление(което често беше по-точната дефиниця). Защо не се наложи сила, която да спре нападките и мизериите спрямо мене? Защо просто възрастните се подхилкваха, докато аз бях в ебахти ада, е това бих ги попитал след живота си тия хора, да видя какво ще ми обяснят.
Иначе живота е гаден, но наистина много лайнари ни го правят дори в пъти по гаден и трябва да ги елиминираме, а не да се асоциираме с тях.
Отностно паник атаките, на мен ми ги отключва кофеина. Не пий някакво време кафета и енергийни напитки и виж дали се чувстваш по-добре, сладкото също в големи дози превъзбужда много!
Успех, брато! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker