Отдръпна се... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отдръпна се...
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2958 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 24 години. Преди време се запознах с едно момче в един сайт за запознанства... писахме си няколко пъти там, после си разменихме скайповете. И така след като си ги разменихме още същата вечер излязохме на кафе.

Прекарахме си чудесно, не усетихме как минава времето. После така още 2 пъти. После се чувахме по телефона.. Отидох у тях един път, не съм спала с него, наистина целувахме се и такива неща, но не сме правили нищо друго. аз си тръгнах и се прибрах в нас.

Същата седмица в петъка трябваше да се видим, но той ми каза, че имал някакъв ангажимент с някакъв негов приятел. Аз реших, че няма да си остана в нас петък вечерта и излязох на дискотека.

Видях го в същата дискотека, но явно и той ме е видял защото получих смс в който ме питаше дали спя. Аз му казах, че не и че съм излязла. Разменихме си няколко смс-а и той дойде при мен, явно през цялото време е знаел къде съм в дискотеката. Същата вечер спах в тях. Искам да подчертая че не сме правили секс, а просто спах в тях, той ми каза, че ако не искам да правим нищо е ок. И така, на другия ден си тръгнах. Чухме се по телефона вечерта, трябваше да се видим, но нищо... и така той все имаше някакви ангажименти. Все не намираше време да се видим.

Мина доста време.. той замина на почивка за 10-дни. Аз му бях изтрила номера му от указателя си.Един ден получих смс: как си? как са нещата при теб?. Съответно аз не знаех кой ми пише и отговорих: ок съм, кой е това? Той ми върна: Ти и номера ли ми изтри вече? :( (искам само да допълня, че го бях изтрила и от FB) после получих втори смс в който ми казва кой е. Аз не отговорих нищо. Той писа: аха, ясно, разбирам. Ок, както искаш...

след този смс, аз върнах: въпроса е ти какво искаш
той: утре се прибирам , ако искаш може да се видим и да поговорим
аз : ок, ще се чуем.

И така, той ми беше звънял, аз не си бях видяла телефона. Звъннах му по-късно, а той каза, че станало много късно и няма за кога и ако искам утре. Аз обаче му казах, че съм много заета утре, което действително беше така и че ако намеря време ще му се обадя. Нарочно ен му се обадих на другия ден. след този ден му писах на другия ден на скайп че съм очаквала да се обади, че съм разочарована. и така... почна да ми се обяснява, че не било това, което изглеждало.. че съжалявал, че съм с останала с грешно впечетление.. Попитах го кое е правилното? и такаи пак не се видяхме. аз по телефона му казах колко съм разочарована от него и че всеки път когато му дам шанс той се дъни. както и да е. След седмица той пак ме потърси. Днес се видяхме , но по съвсем друг повод (по работа) ... дори не отвори въпрос да излизаме. Утре пак трябва да се видим ... по работа. Не знам какво да си мисля, защо така се отдръпна.. Какво да правя??? Отначало показваше такв интерес, после престана. Не знам какво му стана... :( Хора, помогнете ми. Дайе ми съвет....
Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: b3de8e4673
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами от много шикалкавене така се получава... Направете си и двамата съответните изводи, извлечете съответните поуки и следващия път (със следващия кандидат-партньор) бъдете по-прями. Нещо, което е започнало по подобен начин няма бъдеще, за съжаление...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8a8c4c3fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има 2 варианта-момчето те харесва,но не иска да изглежда като много нуждаещ се и за това прави такива номера.Другият вариант е-Просто се забавлява с теб и търси нещо по-подходящо.Решението-пишете си редовно по скайп,оставете излизанията за момента.Опознайте се първо писмовно и душевно.Не бързай да се срещате отново,защото ако се разминете пак по трасето-това ще е края.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 67febf5ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само не разбирам, ти му казваш, че ще му се обадиш-не го правиш, и се разочароваш, защото той не ти се е??!?! Боже, къде е логиката.... защо всички жени са такива, от този пол съм, много добре разбирам какво се опитвате да направите, но тези номера и трикове не минават при много от мъжете, по дяволите :) За мен единственото решение е КАТО ГОЛЕМИ хора, седнете, да се видите, да поговорите и да разрешите проблема. Комуникация.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d9b3e35ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Исках да се видим, а той все си намираше оправдания и ангажименти. Не можете да си представите колко пъти съм го търсила и той все не си е вдигал телефона или пък е казвал, че ще се чуем и не се е обаждал. Освен това, аз му бях казала, че съм заета. Не може ли поне 1 път аз да съм заета или все трябва да припкам като кученце покрай него?

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 67febf5ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами, това вече си е от него, дам... Разбира се, че няма да припкаш като кученце, не бива. Много господа постъпват така, за съжаление не мога да ти кажа защо, сигурно и те не могат :Д Аз съм номер 3, изказах си мнението, надявам се, ако има някакво развитие, да споделиш :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 192785ae2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   В моя живот и аз съм срещала подобен индивид, ту беше мил и ми пишеше смси, ту го нямаше никакъв и отказваше срещи с мен, защото е зает и аз бях объркана като теб и незнаех какво става. Сега вече знам каква беше ситуацията, както мисля че е и при твоя човек. Просто те зарибява, а междувременно си има още някоя забивка и не те приема на сериозно, общо взето и той незнае какво иска от теб, освен секс, нищо че ти е казал когато си готова...бля...бля.. Бъди твърда към него и го режи, да видиш кои ще припка като кученце ! Успех ! ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker