Самотна и подтисната от живота!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотна и подтисната от живота!!
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2095 пъти
Здравейте!! Ще ви разкажа набързо за пречките в моят живот!! Имах приятели на, които знам, че можех да вярвам. С времето всеки един от тях започна да се възползва от мен, все едно бях най-голямото нищожество за тях. Дори момчето, в което съм истински влюбена ме предаде. Дори 1, 5 година след това, което се случи между нас аз все още го обичам.
Наскоро се скарах и с най-близките хора, с които се знаем от малки и истината е, че темата за, която се карахме беше едното нищо с това, което други хора правеха. Накрая всички сочеха пръст към мен, , аз съм виновна", защото другите се опитваха да ме унижат, да ме излъжат. Момчето, което харесвам беше най-голямото ми щастие, той ми помогна да преодолея всички предателства, които ме налетял и накрая за капак на всичко той се сприятели с моите предатели. Знам, че има и тежки моменти в живота, но никва идея как да ги преодолея. Ще се радвам ако дадете някой съвет. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 101fb8f28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало тегли майна на всички тези хора, няма смисъл да тъгуваш за хора, които не те уважават и те използват! Намери начин да си запълваш времето за да не мислиш за тях, запиши се на някакъв курс там можеш да се запознаеш с други хора пак повтарям НЕ си заслужава да страдаш за тия използвачи! В живота тепърва ти предстои да попадаш в такива ситуации, затова вземи си поука и се научи да разпознаваш такива хора отдалеч за да ги държиш на дистанция за да не страдаш отново в бъдеще!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f919d1243b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, това е травматизиращо. Аз съм момче на 17 години и съм преживял всички тези неща, които ти описа. Като изключим преживяванията с твоите големи любови, защото не си падам по мъже все още :D как да преодолееш това ли? Няма да го преодолееш, до ден днешен съм в лоши отношения с моите "приятели", научи се да си бъдеш самодостатъчна. Няма да ти е лесно, уча се вече 3-4 години и все още имам моментите на самота, отчуждение и тъга. Но това е нормално, виждам че си умно момиче и те съветвам да не търсиш лек за раните си, той сам ще дойде и ще бъдеш щастлива. Въпроса е там, че когато това се случи, ти не трябва да го отхвърляш. Може би в началото няма да е това, което си мислиш че ще бъде, но накрая можеш да бъдеш приятно изненадана. Самоусъвършенствай се, бъди силна и всичко ще се нареди с времето. Не приемай клишетата като реални съвети, живял съм на клишета, преживял съм колко са неистински те. Единственото истинско в живота ти, това си ти, единствено ти и родителите ти могат да те обичат истински.
Поздрачи - Ч.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e8c0a2f65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бъди себе си! Всичко е преходно! Забавлявай се!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8cf4e0b04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тия твои "приятели" не са ти такива просто са видели в теб, че си лесна за манипулация и използване и са се възползвали от това. Не се отчайвай много хора сме така и аз съм в подобно положение все пак ми останаха 1-2 по-истински приятеля. Виждам, че си добро момиче, забрави го оня, не те заслужава. Аз лично бих се радвал ако те познавах и по никакъв начин не бих се държал като тези твои "приятели". Лека от мен.
М18 _(ThE L W0lF)_

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 84c0b5234e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Слагай граница на приятелствата, особено времева. Когато си постоянно с някого е нормално да се скарате за нещо. Къси посещения, дълги приятелства. Пишете си денонощно по фейс, тел. и после олеле какво стана. Излезте повеселете се и до там.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fec3dfe903
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом в този раздел пишеш, значи, че кахърите ти са бели(детски). През това е минал всеки, това е неизбежно. Не се вкарвай сама в блатото на живота. Тепърва ще се сблъскваш със сериозни проблеми, а тези детските ще ти станат смешни. Деца сте, затова и отношенията ви са такива. Не се сърди на околните, те се отнасят с тебе, според твоето държане и реакции към тях. Като смяташ, че те използват, отреагирай на това. Не се карай с никого, просто увеличи дистанцията и вероятността за сблъсък става минимална. Ако усетиш топлина от тяхна страна, тогава скъси дистанцията и ще се чувстваш ОК. После живота ще ви въвлече във водовъртежа си, тогава ще усетиш истинските проблеми, сега си живей безгрижно. Учи се да отхвърляш лошото от живота, иначе ще рухнеш под тежестта му.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f125564de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Виж, не знам на колко години си, но това са ситуации, които съществуват при всеки един човек. И на мене също ми се случи същото нещо преди 2 години, аз съм на 18. Много ми беше трудно в началото, но с течение на времето разбрах, че всъщност трябва да съм благодарна за тази ситуация, която се бе случила, защото по този начин можеш да разбереш кой ти е истински приятел, кой би останал до теб въпреки всичко и кой те приема с всички твои недостатъци и се допълвате взаимно.
Бих те посъветвала вместо да се ядосваш, да се караш с всички и т. н. да се огледаш малко по - задълбочено кой е около теб и кой заслужава твоето приятелство и любов като цяло! На мене това най - много ми помогна.
Успех! :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 154d10fad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм още по зле! На 17 съм. По цял ден стоя вкъщи, играя на компа с приятели от училище, имам само 1-2 приятели в града който живея и забравих да спомена че училището в което уча е в друг град. През свободното си време ходя на фитнес и уча, не излизам навън защото няма с кого. 1/3 От класа говорят лошр неща за мен другата 1/3 се възползва от мен защото съм умен, а с другата се опитвам да завържа разговор, но и това понякога нестава. Някакви съвети?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3c55218d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не притеснявай всичко ще се нареди! Ще намериш нови, по-добри приятели и вс ще е ОК! Ще стане когато най-малко го очакваш. Не се отчайвай. ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5c9a9da517
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да не ти пука продължи напред времето лекува ще намериш правилния човек не се отчайвай толкова

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ec7457e4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Тегли им майната... аз от много време съм напълно сама... няма с кой да излизам, скучно ми е, но поне знам че не живея в заблуда! Пускай ги да пасат добитъците.. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6ea936a7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер6, много е лошо и противно, поне по мое мнение, така да се омаловажават чувствата, емоциите, приживяванията, изобщо проблемите на подрастващите и децата. ТА НАЛИ ТЕ СА БЪДЕЩОТО НА БЪЛГАРИЯ!!!
Е какво е това грозно изказване: 'Щом в този раздел пишеш, значи, че кахърите ти са бели(детски) ' - ЗАЩО НЕ ГО НАПИШЕШ ТОВА НА ОНЕЗИ В РАЗДЕЛ 'любов и изневяра'??
Точно пък най - маловажния раздел, с най - белите кахъри е раздел 'любов и изневяра'. Почти всичките теми там са маловажни, та доста от тях дори и безумни! И аз мисля така, защото там все пак е място, където се оплакват пълолетни зрели хора, а оплакванията им просто не отговарят на възрастта им - съответно са безумни както казах.
И какво е това, че живота щял да я повлече във 'водовъртежа си' и щяла да усети 'истинските проблеми'...
ИСТИНСКИ ПРОБЛЕМИ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ САМО ПРОБЛЕМИТЕ СЪС ЗДРАВЕТО, А ТЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ВЪЗРАСТ! Всичко друго е просто емоционална незрялост, която е нормална за хората от този раздел 'тинейджърски', но не е нормална за другите. И да, най - вече визирам 'любов и изневяра'.
Е, писал си подкрепящо в коментара си, но нямаше как да не те порицая за някои некоректни твои изказвания...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker