5 години се мъчихме и накрая сме заедно, но? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

5 години се мъчихме и накрая сме заедно, но?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2644 пъти
И така ще ви разкажа колкото се мога накратко, за да не ви губя времето.

Преди 5г. се запознах с сегашния ми приятел. Страшно много го харесвах тогава, разменяхме си смс, излизахме заедно, но и двамата знаехме, че няма да се получи. Той имаше и други проблеми, които малко или много ни пречеха. В продължение на няколко години си пишехме в скупе, постоянно се карахме (и аз не знам защо) той все ме блокираше в скупе и на другия ден ме отблокирваше все едно нищо не е станало и пак така се карахме. Сега аз се изместих в друг град, той също се измести в друг град.

През лятото започнахме да си пишем отново в фейсбук, да се бъзикаме да си лафим. И двамата си ходим в родния град редовно и се виждахме когато можем. И така веднъж се разбрахме да излезем да идем на един купон, тогава си поговорихме и двамата поискахме да се съберем.

Бяхме си говорили с него, че нашата връзка е реална не само по интернет, защото се базира на факти. И двамата се познаваме добре, той знае за моите грешки и не ме съди, аз знам за неговите и не го съдя както и други неща. Имаше един досаден тип в фейбук, (ще го нарека Х), който постоянно ми пишеше на стената, че ме обича иска да сме заедно и не знам си какво. Господин Х реши да пише на приятеля ми, че щял да се бори за мен и разни романи. Разменили са си няколко съобщения след което госпидни Х ми праща хронология в която прочетох как приятеля ми казва "щом 5г никой не успя да ме замени значи и ти няма да можеш, Докато тя е с мен, не я закачай и не и досаждай. Не знаеш нищо за мен и за нея така, че ни остави"и господин Х ме остави на мира.

Родителите му са малко властни хора, никога не са го подкрепяли и той е изградил някаква стена около себе си. Когато говорим нещо за бъдещето той винаги ме включва в плановете си. Казва, че иска да изгради хубава кариера, иска хубав живот с мен, че иска да ми е добре с него евентуално ако заживеем заедно. (ако някой се пита той е на 22 аз на 18 и сме заедно от 5месеца. )Обаче виждам, че си е изградил някаква стена около себе си, не показва ревност, разкрива много трудно чувствата си, страхува се да не го нараня, но и мен ме е страх да не ме нарани. Как да му покажа, че може да ми има пълно доверие, да ми показва как се чувства, че може да разчита на мен в всеки един момент. Дайте съвет как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ea718b9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е любов!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 80932e05e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Харесвате ми! Дано всичко се нареди :)) Според мен най хубаво ще е да седнеш да си поговориш с него, за да разбере, че имаш нужда от него... и не забравяй хората са казали : Не казвай ами показвай. Когато имаш нужда да му кажеш "специалните"думички (освен ако не си му ги казала вече) го наблюдавай. Все пак ходите г/д от много време. :))))) Успех и се надявам да сте много щастливи и да няма никакви изненади!!
*Пух*

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9342b2ddea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всичко ще се оправи с времето, имайте търпение! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker