Проблеми в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми в училище
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1444 пъти
Здравейте! Днес искам да споделя с вас проблемите си и евентуално да ми помогнете. Началото на 7клас си мислех, че ще съм отличничка, популярна с много приятели. Е, явно съм грешала. Въпреки непрестанното учене и писане на домашни, изкарах ужасни оценки, и под ужасни имам предвид наистина такива, които не са за споделяне. Въпреки това не спрях да уча и да се старая и пак-нищо. Поне по математика и български съм горе-долу добре. (4, 5) Но по другите предмети съм просто ад. Нямам приятели всички си мислят, че съм странна и не искат да дружат с мен. Учителите също не ме харесват, главно заради оценките, които изкарвам при тях. Това, което наистина ми ке отдава е рисуването. Ходя на уроци по рисуване всяка седмица и ще кандидатствам в приложното. Тово е единствения ми талант, но с него като чери никой не ме забелязва. Понякога се чувствам като един ненужен парцал, който не става за нищо. Имам по- малки брат и сестра, които денонощно плачат, и това ме влудява. Поисках нов лаптоп за Коледа, но нашите не искат да ми го купят. Не знам какво да правя, сякаш живота ви се преобърна с надолу главата през последните 2 години. Моля ви, помогнете ми. Кажете ми какво да правя. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9c5dce631e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиченце ,това ли ти е проблема ,че нямаш нов лаптоп някои деца няма какво да ядат ? Толкова могат вашите да ти осигурят нали не си гладна и без дрехи ? Ако държиш да имаш събирай си парички от баби дядовци от рождени дни и лека полека ще събереш парите за лаптоп може да вземеш и на старо не е казано че непременно трябва да е чисто нов . За ученето най- важни към момента са ти българския и математиката ,защото оценките по тях ще определят в коя гимназия ще влезеш . Ако наистина не се чувстваш добре в това училище говори с вашите втория срок да се преместиш . И по - спокойно никой в бъдеше няма да те пита какви оценки си имала в 7 клас важно е да имаш хубави оценки в гимназията за да влезнеш в университет после !

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d06ffbd0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче има много по-важни неща от това дали ще ти купят нов лап топ или не. Сега си седми клас най-важните предмети са ти българския и математиката. Трябва по тях да имаш високи оценки, защото с тези предмети ще кандидатстваш. Не е важно да си от, , готините''. Даже ако питаш мен е по-добре да не си от тях. Наистина трябва да се сприятелиш с 2-3деца, за да не се чувстваш сама. Това, че нямаш хубави и оценки по другите предмети не е кой знае колко фатално. Старай се учи си, ако не можеш да се справиш сама ходи на консултации. И запомни, че трудът ти рано или късно ще бъде възнаграден. Успех с кандидатстването.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: eb545716d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ей, когато бях в 7 клас бях същата... Имах проблем с оценките, всички ме мразеха, с родителите ми бяхме някакъв ужас. Все спорехме. Виж, продължавай да учиш. Не се предавай. Учи и не обръщай внимание на другите. Можеш да започнеш уроци. И си почивай, не се впрягай много по отношение на ученето. Учи, но не забравяй да почиваш Пожелавам ти много творчески успехи и дано влезеш където искаш. Късмет! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6c1bb45e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А разучи ли училището преди това? Знаеш ли, че там имат 11 часа в един ден, в друг - 9 и т. н. Щом си решила да влизаш там, значи трябва да имаш здрави нерви

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c0deb4ac4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Създай си по- уютна среда за учене. Може дори да я сменяш- на дивана, на леглото на стол, на пода, дори и навън на някоя поляна или пред блока. Разнобразявай ученето на разказвателен предмети, като
си ги разказваш на глас и си задаваш сама на себе си въпроси. Използвай въображение по история, за да си представиш нагледно събитията. По английски пиши думите и ги изговаряй. Ако не спортуваш, може да се запишеш на нещо, за да не се претоварваш психически. Спортът помага, а ако нямаш такава възможност може просто да излезеш навън.
Относно хобито ти, ако си решила да се занимаваш с рисуване и това наистина ти доставя удоволствие, давай!!! Все някой ще прояви желание да се запознае с теб, а може и ти да пробваш. Много пъти съм си казвала че завърша с 6 този клас, онзи клас, ама не става така, дори съм представяла колко ще ме харесват другите, но не всичко се получава. То добре, че искаш да учиш, иначе.... По математиката решаване, че е важна, а пък е трудна. Не се отказвай и късмет**)>

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker