Не знам какво да правя с живота си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да правя с живота си!
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1356 пъти
Здравейте, вече 12 години се занимавам с художествена гимнастика, уча в Спортно училище. В това училище не ни товарят много, хората в него са доста глупави (с малки изключения), повечето влизат в спортното не заради самия спорт, ами просто лесно да преминат в следващите класове. Аз не исках да влизам в това училище, но трябваше да избера училището или да спра да се занимавам с любимия ми спорт. Винаги съм била много отговорна и никога не съм позволявала за имам успех, по-нисък от 5:50. Вярно е и че оценките в това училище се изкарват по-лесно. И ето ме вече 11 клас съм, претърпях много травми и със спорта бях до там, аз още си тренирам, но изпуснах времето за реализация в този спорт. И сега си задавам въпросите: Какво може да стане от мен? Ставам ли изобщо за нещо? Май в нищо не ме бива... Истината е че напоследък не знам какво се случва с мен. Бях детенце, което не мислеше за нищо, бях свободна, нямах задължения и в последните месеци нещата коренно се промениха. Започнах да мисля много за живота всяка вечер плача, толкова съм объркана, наранена, във всяка сфера (приятели, спорт, гаджета). Единственото нещо, което ме крепи, с ръка на сърцето го казвам, прекрасното ми семейство, и това че някой ден ще замина за някъде било то да уча или да работя. Та ето го и голямият въпрос. Къде мога да уча нещо свързано със спорт в чужбина? В кой университет? Предложете ми нещо, моля ви всяка вечер чета, но тези специалности, университети са ми толкова объркани. Знам, че всичко е скъпо, но мама ми каза, за мен ще плати колкото трябва, дори баба ще помогне. Но аз не знам дали ще се справя. Мечтата ми е да уча в чужбина и в същото време да работя като треньор по художествена гимнастика, да си имам гимнастички, който да реализирам. Помогнете ми! :( За втори път пиша историята и ще съм много благодарна ако бъде побликъвана!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: f14ceddefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж в интернет университети със спорт. Мисля, че те са основно в САЩ.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a879ce1173
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще се справиш!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a886996984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом спорта е нещото, което и на теб ти харесва, не само подтиквана от семейството, можеш само да се радваш. Остави ги тези възгледи, че другите влизали в спортни училища, за да се изкачат по-бързо по класовете. Хората избират спорта по няколко приничи, една много важна от които е, че могат да пътуват повече в чужбина.
В интернет можеш да намериш много материали, а също трябва да посещаваш и изложения и спортни прояви, на които има важни хоеа в тази област и се представят училища в чужбина. Твоите ръководители в училище не може да не те насочат правилно, довери им се. А мчетата за треньорството я остави на този етап, ти трябва да израстнеш по този път. Доста усилич и лишения те очакват, докато един ден се видиш като треньор на любимата дисциплина. Успех и се бори, не се предавай, дори за развитие в България. Успееш ли тук, след време ще те забележат и ще пробиеш и навън, а защо и това да не се превърне в твоя професия и да вадиш хляба си по този начин.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5d81d0c29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: Благодаря ви много, ще се радвам и на други мнения :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker