Труден избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Труден избор
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2350 пъти
Привет! Незная точно от къде да започна, но все пак ще се опитам да разкажа, защото ми тежи и се чувствам толкова нещастна.

От 2 години и половина си имам приятел. В началото не ми правеше никакво впечатление, но една нощ приспахме заедно. И точно тази нощ всякаш преобърна живота ми. Тази нощ се повтори/потрети и се оказахме заедно, като двойка. Изведнъж се оказах влюбена. Всичко вървеше по мед и масло, но след 2 години започнаха караници за всичко, забрани да се виждам с приятели, забрани да ходя с токчета и гримирана.

От хилядите скандали и обидни думи се чувствах, като ненужна вещ. Вече не бях същото момиче, което обичаше да се забавлява и да се запознава с нови хора. Бях се скрила в своята черупка, срам ме беше от всичко и всички. А той всякаш единствено искаше да ме наранява. Един ден ми писна тръгнах си от него, но сърцето ми ме дърпаше назад и пак се върнах с надеждата, че ще се променят нещата. И след месец не издържах. Разделихме се. Хората около мен се радваха, казваха че най-после ми е дошъл акъла в главата.

Видях се със ''стар познат" с който някога имахме връзка. Сега той имаше приятелка и живееха заедно. Поговорихме и той сподели, че не е щастлив с нея. Обичах го преди много силно този "стар познат", но бях го забравила напълно. Когато го видях желанието ми беше да се потопя в прегръдките му, но нямах тази смелост. Започна често да ми звъни ей така просто да ме чуе. Между временно се събрахме с приятеля ми. Въпроса е там, че приятеля ми само ме наранява. Обичам го много, но очите ми вечно са пълни със сълзи. Той казва, че съм всичко за него и ме обича много, но в същото време ме кара да страдам с разни обиди (от сорта на погрозняла си, не те искам толкова слаба, преди беше усмихната винаги, много си проста и т. н). А старият познат, винаги е бил мил и сега беше същият. Исках прегръдките му, но обичам другия. Какво да правя остана ли при него вечно ще страдам. Приятелите ми казват, че не сме един за друг, че по всяка вероятност ми е направил магия, за да съм с него, че старият познат, ме обича и иска да е с мен. Незнам объркана съм, старият познат, си има приятелка, а приятелят ми е всичко за мен, но... Какво да правя незная вече. Моля Ви за съвет. (кики- 20г. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4df90700ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш да си щастлива остави сегашния ти приятел и се пробвай с другото момче. Млада си, няма смисъл да ти съспива живота от сега, та ти си едва на 20 години. С другото момче съм 101% сигурна, че ще си по-щастлива. Ти го заслужаваш. Уважавай преди всичко себе си!!! :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d32ced4990
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ИЗЛЕЗ ОТ ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ И НАМЕРИ ЧОВЕК С КОЙТО ДА СИ ЩАСТЛИВА!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6f8da9996e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Намери човек с когото да бъдеш щастлива, ако наистина те обича ще те приеме такава каквато си. ^^ :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker