Не знам дали от страст.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам дали от страст..
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2929 пъти
Здравейте, това ми е за пръв път да пиша в този сайт, но не мисля че ще имам смелост да го споделя с някого, когото познавам.. Аз съм момиче на 15 и това което съм направила знам, че не е редно, но просто в онзи момент не разсъждавах трезво.
Израснала съм сред съвсем нормално семейство, родителите ни са заедно от доста време и се обичат, само че баща ми пътува през повечето време и рядко си идва. Имам и брат - по-голям с 4 години. Като бяхме малки винаги бяхме заедно, нашите искаха да не се караме, а да се разбираме и обичаме. С времето обаче отношенията ни започнаха да стават.. странни, по-студени един вид. Той винаги е бил по- затворен и никога не е имал приятелка, като малък си споделяхме всичко, но с времето се отчужди от мен и така всичко се случи предния месец.. Бях влязла да си взема душ и забелязах нещо странно в единия ъгъл на банята. Помислих си, че е една от неговите джаджи, нали знаете момчешки работи и не и обърнах много внимание. На следващия ден след като се прибрах от училище вратата на стаята ми беше отворена, както и тази на гардероба ми. Погледнах и всичко вътре беше разхвърляно, сякаш някой е търсил нещо. Веднага отидох в неговата стая и го питах какво се е случило и той съвсем леко ме погледна и не каза нищо и продължи да прави каквото си правеше пред компютъра.. Попитах го дали всичко е наред, но пак не получих отговор. Оставих го на мира и реших да отида в стаята си и да помисля. Мина ми през ума да кажа на мама, но тя какво щеше да направи? Просто си замълчах и продължих да си правя всичко както нормално - все едно нищо не е ставало. След време разбрах, че това в банята е била малка камера, но това ще го запазя за друг път..
Всичко си беше нормално за около седмица, докато един ден не се прибрах от училище, мама я нямаше и беше само той вкъщи. Повика ме в стаята му. Призна ми, че досега е нямал приятелка ( аз това си го знаех и от преди това), каза ми също, че изпитвал желание за интимност с жена?? защо би споделил това на малката си сестра се запитах. След това ми призна, че странното нещо в банята е било камера и тайно ме е гледал докато се къпя. Затворих се в стаята си и започнах да плача. Той настоя да изляза и каза, че не е искал да ме разстрои, но просто вече съм била пораснала и съм приличала на истинска жена. Изпитах едно топло чувство, все едно пак съм близка със своя брат. Казах му, че може да влезе и му отворих вратата. Поговорихме си - не си бяхме говорили така от доста време.. Стана дума и за дупето ми - че било се “оформило” както той го каза. Попита ме дали може да го докосне и.. аз му позволих. Не знам какво съм си мислила тогава, дали просто от момента, дали просто отново се почувствах както преди като си бяхме близки и му позволих… Докосваше ме и започна да стига до други места, но когато стигна дотам веднага му хванах ръката и го спрях. Погледнахме се в очите за няколко секунди при което той спря и излезе. Не знам какво изпитах тогава - беше ми станало много топло.. краката ми сякаш бяха омекнали и не знам как се държах на тях. От тоя момент почти не можем да се погледнем в очите и не знам какво да правя.. Искам да сплотим взаимоотношенията си, но той явно не може да се сдържа пред мен и не знам какво да правя. Да му позволя ли да продължи или веднага да кажа на родителите ни? Наистина не знам какво да правя, не спя спокойно, събуждам се и започвам да плача от нищото.. Ами ако кажа и те ни разделят напълно? Моля за съвети..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9aeb4d10eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото и да решиш да направиш не казвай на родителите си. Ти трябва да умееш да пазиш тайни-не си вече на 7, 8 години, а си зряла тинейджърка. Брат ти изглежда пращи от тестостерон и по всичко личи, че женското тяло много го съблазнява и затова иска да те пипне по "оформилото" ти се вече дупе най-вече, че до сега още не е имал приятелка чийто дупе да пипа. Щом те е гледал с камера докато ти си се къпала той те е огледал навсякъде, ех не точно навсякъде, но дупето и гърдите ти със сигурност. Младо момиче си, тялото ти ще възбуди почти всяко момче, а защо не и брат ти. На твое място бих му разрешила да ми докосне не само дупето ами и гърдите. Така малко ще му поолекне, хем ще добие малко самоувереност когато си намери приятелка, как да я "забавлява". Дори не се учудвай ако рече да мастурбира пред теб. Само не правете секс. Слушала съм за такива случаи между брат и сестра така, че вие няма да сте нито първия случай, нито последния за такива отношения. Пак повтарям, само не правете секс. А между впрочем ти още ли си девствена. На твоите години много момичета са се простили с девственоста си, а ти! Инцест е само когато има кръвосмешение и се раждат недъгави болни деца, а при вас ако няма секс няма и инцест. Едно обарване не е инцест. Така, че никакъв грях няма да направите ако ти докосне дупето и гърдите. Както са казали родителите ви, не се карайте, разбирайте се, обичайте се и... не казвай на майка си.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1e5a749145
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Веднага кажи на майка си. И не се опитвай да се сплотяваш отново с брат си. Това с камерата е абсурд -в Интернете пълно с порносайтове. Безплатно може да гледа какво ли не. Не е опрял до теб. Страни от него и се дръж резервирано. Това, което прави той не е редно и ще нарани теб.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 309a612f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   И какво номер 1, ти подкрепяш подобно извращение така ли? Сигурно ти на драго би се н.... а с брат си с извинение? ! Гади ми се, че има хора мислещи като теб! Към авторката : Миличка, това НЕ Е нормално веднага кажи на вашите и да го гонят на квартира!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1423d24684
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Дори не се учудвай, ако рече да мастурбира пред теб"? !!! Какви акъли даваш ти, бе? Ами що не я посъветваш да си легнат вкупом цялото семейство и да се "забавляват", много пък си разкрепостена? ! Всъщност няма как да си момиче, явно си някакъв разгонен пубер, дали пък не си въпросния брат с камерата?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a9c1901eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравейте.. аз съм авторката.
Мина доста време откакто писах тук, с брат ми ни разделиха..
Обаче се случиха доста неща преди това и мисля, че ще е най-добре да не ги описвам в сподели.. Благодаря на всички за отделеното време.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d8104f3199
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сериозно ли няма да ни кажеш какво се е случило??
Авторке.. в положение като твоето съм и много искам да знам какво се е случило, не може просто да изчезнеш така??

--Desensitized

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: da4e7fb07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За пръв път прочетох такава история. Съвет не мога да ти дам обаче научи дали е кръвния ти брат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker