Без приятели в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Без приятели в България
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1564 пъти
Здравейте момиче на 14 съм и най- близките ми приятели се преместиха със семействата си да живеят извън България. Това се случи преди около 6 месеца и от тогава се затворих в себе си и почти не излизах от нас. Имаше и едно момче той е н 16 и малко преди да заминат ние тръгнахме, но аз не знаех че и те се местят извън България. Майка го харесва доста даже, защото той абсолютно винаги подкрепя майка във всяко едно нещо което тя ми забранява. Тази седмица се върнаха в България и страшно много искам да изляза за да го видя и да си поговорим, обаче той иска и нещо повече от мен за което ме беше казал на скоро, той иска да го направим...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1de6ffc300
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, щом той те дърпа надолу и те притиска да правите секс е повече от ясно, че няма сериозни намерения към теб! Ако държеше наистина на теб нямаше да ти дава зор, а щом го прави ясен ми е! Ще те навие да го направите после ще замине и ти ще страдаш недей! Зарязвай го веднага тоя пикльо и наблегни на ученето, запиши се на някакъв курс и там ще срещнеш нови приятели, а за момчета има време по -натам може да срещнеш човек, който наистина ще държи на теб и няма да те притиска да правиш нещо, когато не си готова за него! Не си заслужава заради един мухльо да страдаш после! Ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a8f67150d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В никакъв случай НЕ ПРИЕМАЙ!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a69175c162
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не си готова за секс - просто му откажи. Ако почне да ти се нерви и сърди нещо - значи не държи наистина на теб и всичките му позички пред майка ти са били просто тактика, ако ме разбираш.
В никакъв случай недей да му пускаш само, за да го задържиш! Никога не прави нещо против волята си! Независимо дали става дума са секс или нещо съвсем друго каквото и да било.
Освен това си само на 14. Гарантирам ти на 1000 процента, че в следващите 10 години ще имаш супер много възможности за запознанства със супер много хора. Спокойно!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e955fd2bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   ''обаче той иска и нещо повече от мен за което ме беше казал на скоро, той иска да го направим... ''

Как ти се струва да надуеш корема на 14 години? Неговата цел е да се възползва от теб и да те захвърли като носна кърпичка.

Нямаш приятели.... ами щом учиш предполагам имате зала за тренировки по волейбол, баскетбол и т. н.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: bb3ccb7124
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Запиши се на спорт, танци, език и ще срещнеш нови хора, с някои от които може да станете приятели. Този, дето иска секс с теб, го зарежи. Той не е сериозен, ще го направите и ще те изостави, а ти ще страдаш. Да не говорим, че може да има и по-лоши последици за теб.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 95ea8b11d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се съгласявай. Аз съм момиче на 20 години и са ми пределно ясни момчетата на неговите години. Идва си в България и иска да се забавлява. И аз живея в чужбина и като си дойда искам да се забавлявам. да се видя с някоя момче. да ходя на купони. Той го прави същото. Може дори да си има гадже в чужбина и ти да не знаеш. Идва си и правите секс и после си заминава и край. Първият секс е нещо много специално за момичето. защото след него момичето започва да има сериозни чувства към момчето. Не си струва той да дойде и да си поредното забавление за него. а ти да се влюбиш. Фактът. че нямаш приятели не значи. че като правиш секс с него ще имаш повече приятели. Не го слушай каквото и да те лъже и да ти говори. Ако ти каже. че ще се върне в България не му вяврай. За него си само един секс веднъж и край. Не прави тази грешка. Като станеш на 18 и се сетиш за този случай ще си радостна. че не си му позвовила. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker