Той е с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той е с друга
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2663 пъти
На 28.12.2009 бях на един рожден ден извън града. Няколко дена преди това голямата ми любов Н. ме заряза, но го бях помолила за този рожден ден да сме си заедно, той прие. Но вечерта към 12 Н. ми каза гледайки ме в очите че ме чувства като сестра, че ме обича само като сестра и така.

Аз плаках бях се усамотила в една стая да говоря по телефона с една приятелка и и разказах какво е станало. В тази стая се оказа едно момче Ц. което започна да ме успокоява и да ми говори че не си струва да страдам. Решихме да поостанем малко в тази стая и после да се върнем в другата на купона и той ме прегърна. По късно вечерта се целунах с Ц. и вече бившото ми гадже побесня, но мен не ме интересуваше, защото вече за 2ри път ме лъжеше че не ме обича и не иска да е с мен.

Чувствах се спокойно с Ц., бях му разказала всичко което е станало с бившия ми и цяло вечер просто ми беше яко с него. След това се видяхме още 2 пъти и ваканцията свърши и той се върна в София, защото е от там, аз съм от друг град който е почти в другия край на България.

Първите дни пишехме си смс-и говорехме си, но и двамата направихме големи сметки и решихме да поспрем. Той нямаше интернет и нямаше как да се чуваме. Седмица и нещо беше минала от както не се бяхме чували въобще. Едни приятели решиха да ме запознаят с едно момче Т. и след няколко дена на 15.01.2010 тръгнахме беше някакси любов от пръв поглед. Писах смс на Ц. че няма да се получи връзка от разстояние и просто сега няма как да сме заедно. Но през септември той се преместо да учи више в моя град, но понеже Т. беше много ревнив не се бяхме виждали. Просто докато бях с Т. не излизах с почти никой освен с приятелите от общата ни компания.

На 2.01.2011 година скъсан с Т. защото вече много се задушавах от тази ревност, някак си беше изпарила вече любовта ми исках свобода. Вчера се видях на кафе с Ц. а от няколко дни си пишем. Но той си има приятелка с която са заедно от 3 месеца. Всеки ми казва че ходят сериозно, но той понякога така се държи по скайпа все една няма гадже или по точно все едно иска аз да съм му гадже. Когато му кажа "недей така имаш гадже" той ми казва че не му се говори за нея.

Вчера като излизахме се държа сериозно, но това ме съмнява че е било само защото беше с едни негов приятел който е приятел и на приятелката му. Не знам какво да правя той пробужда пеперудите в стомаха ми, не спирам да мисля за него постоянно ми е в главата, но по дяволите той е обвързан, а аз не искам да се забърквам в любовни триъгълници. Защо ме кара да се чувствам така. Пращах чатове с него на една приятелка и тя ми вика "има химия между вас", но той е с нея и аз нищо не мога да направя, за да променя този факт, но и не мога да се отдръпна от него защото той ме влудява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: dd6ec3f19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много заплетена история!Не знам как човек веднъж казва-нищо няма да стане между нас, със смс,пък после иска да стане нещо...И ти си като бившия ти приятел...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b4e9e4389d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката: Мина година от тогава и тогава той беше на другия край на България, без намерение да идва скоро насам. Как можех да знам че след година когато се видим ще почувствам отново нещо. И сега той е тук а не на километри от тук.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: dd6ec3f19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да,но той е наясно със себе си,има си приятелка,не си е губил времето да се надява и очаква,а ти-ту се влюбваш,ту разлюбваш!Ако обичаше истински,разстоянието нямаше да е пречка!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b4e9e4389d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Тогава го познавах от нямаше и седмица когато той замина. И не мисля че е наясно със себе си щом ми праща целувки и постоянно ми пише че искал да отида да го стопля да си мисля за него докато съм в банята, да го сънувам. И когато му кажа че си има гадже той да ми отговаря "нека не говорим за нея" и да ми казва че понякога не е сигурен дали иска да е с нея.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4ea01de4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, постави му ултиматом - или тя, или ти.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: dd6ec3f19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е, не иска да е с нея, а е с нея?!А тебе те иска?!Само да си го представяш,а наяве-с приятелката,за която не иска да говори?!Много удобно!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0312c0ab32
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Един ден се уговорихме да излезем, но му излезе работа и не стана, после разбрах че се е видял с нея, когато на следващия ден се видяхме мислех да говоря с него както каза №5 или аз или тя, да го питам дали я обича и ако е така да приключи това с мен, но когато се видяхме той беше с негов приятел. Дръпна ме за секунда на страни и ми каза "Вече съм свободен, теглих чертата, сам съм" и това беше повече възможност нямахме да говорим. Доколкото разбрах тя му е изневерила, защото е мислел да бия някакъв, но после се е отказал и е теглил чертата.
Благодаря за съветите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker