Майка ми подозира, че не съм девствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми подозира, че не съм девствена
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 8380 пъти
Искам да споделя моята история. Имам приятел от 1 година, но с него водим полов контакт от 7 месеца, но майка ми започва да подозира за това. А няма как да и кажа поради няколко причини. Първо защото сме само на 16 години и двамата. Другата причина е,че тя всичко споделя със своята майка (моята баба). Помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: ca290db53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това си е твоя живот, какво я бърка нея какво правиш, после ти ще патиш ако сбъркаш, мюсюлманите имат някаква странна традиция да се пазят до сватбата, Ако не си от тази вяра защо се притесняваш, та ние сме българи! Аз водя полов живот от 13 годишна, майка ми разбра чак след 2 години че водя полов живот. Ако имаш глава на раменете си и да знаеш че презерватива е задължителен, няма проблем. На гинеколог се ходи поне 1 път в годината, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Не виждам какъв е проблема ако спазваш всичко, както трябва. Не бъди една oт необразованите млади момичета. И колкото и да ти казва момчето:Ама аз много те обичам айде да го правим без презерватив, не съм спал с друга. Не позволявай да правите секс без презерватив. АЗ съм на 20 години приятелят ми е на 27 и от 4 години сме заедно, и винаги го правим с презерватив. Нищо че толкова време сме заедно, презерватива пази от много неща. И ако не искаш да си майка на 16 години използвай предпазни средства. Ако нямате пари за презервативи в кутийка , взимайте си тези които са от 20 стотинки. От баба ми знам:На мъж вяра да нямаш. Какво от това че ще сподели на баба ти? След време ако ти имаш дъщеря няма ли да споделиш на майка си какво се случва с дъщеря ти? Все пак и тя е жена и тя е минала по същия начин, вярно че тогава времената са били други, но секса си остава пак един и същ

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3199d0f467
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми щом водите "полов контакт", трябва да си понасяш последствията. Майка ти не е вчерашна. Щом сте заедно от 1 година, нормално е да се досети, че правите секс

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fd753bbe7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ако не искаш да кажеш, няма и да го направиш. Тя може да си подозира каквото си иска. От друга страна, обаче - какво лошо има да знае? Наистина можело е да не бързаш, приятелят ти е много малък. Знаете ли как да се пазите? Внимавате ли? Той сигурно няма опит и не бива да се осланяте на случайността. Ако стане нещо - голяма беля ще СИ навлвчеш. ТИ ще си я нявлечеш, не той. Затова, ако сте близки с майка ти-кажи и когато намериш удобен момент. И съвет може да ти даде при нужда. Тя е опитна, знае много повече от вас и от твоите приятелки, с които би си споделила ти. Именно тя ще ти е винаги в помощ и от полза. Поговорете - и двете ще сте по-спокойни.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f33211b90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята майка постоянно ме питаше дали мисля да го правя дали съм го направила и разни такива въпроси , аз и казвах не, защото не бях когато го направих и казах че мисля да го направя и от тогава спря да ми задава какви ли не въпроси относно това освен когато и кажа че имам някакъв проблем ме пита кога съм го правила последно. Но според мен няма нищо срамно в това да й кажеш. Моята само ми каза да се пазя и че вече не съм малка да решавам какво да правя и да преценявам ситуацията. Даже по едно време ми носеше презервативи. Мислех си че е казала още тогава на баща ми, но не е остана си между нас.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 17d167b815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И какво като разбере, че не си девствена? ! Чудо голямо. Сега може да ти прави впечатление, но като станеш малко по-голяма хич няма да ти дреме кой знае и кой не. Пък и хората не са расли в саксия. Досещат се за някои неща. Важното е да проявят достатъчно такт, за да ти обяснят някои неща без да ти се натрапват или да те карат да се чувстваш неудобно по някакъв начин.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c497266b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вече е станала „белята„ и без това е късно за разговори преди секса, така че по-добре да си го запазиш за себе си. Гледай да се предпазваш от бременност, а това става само с кондом!
Забрави всички методи от типа на „свършване навън„ и си ползвай кондоми, тогава майка ти може и до 25 да те мисли да девствена. Това сега е най-важното за вас.
Ако се спука кондом, взимай обезателно хапче за спешна контрацепция, продава се в аптеката до 35 лв. без рецепта и се взима до 72 часа след „нещастието„.
Ако спазваш тези малки правила, може да си се подхилкваш хитро-хитро под мустак и да казваш с чиста съвест на майка си, че си девица...
Но тогава знаеш, отговорността е в твои ръце!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b7f4009c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1. Грешиш до някаква степен. В днешно време все още се намират строги родители. Ами я си представете, че момичето може да си "изпати" от нейните родители ако разберат, че прави секс. Иначе нямаше да търси съвети някак уплашено из форумите.
Пък и майка й наистина да не е вчерашна. Може и да не знае все още. Може и да си мисли, че първо дъщеря й ще седне да си поговори с нея. Абе в днешно време всякакви родители ги има.
Другото, което е, то в предишните коментари ти пише де, е да го правите с презерватив. Вярно, че без него е много по хубаво, но сега е време да си мислиш и за здравето..
*Пух*

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5770cd40eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   здравейте, Аз искам да ви попитам, дали някой знае как може да се направиш пак девствена???? Може да ви звучи тъпо но ми трябва спешно.... Благодаря ви предварително.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fce207aa32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 8, няма как да си девствена отново! Може само да ти се зашие хименът, но няма да бъдеш девствена в истинският смисъл на думата.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5ba487543f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Медицината днешно време е достигнала такова ниво че с проста операция може да ти зашият химена. Но ти няма да се девствена просто ще ти изтече още кръв

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 4bddb89f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   АЗ имам същия проблем смис майка ми е много разбрана по принцип, но ме е страх да и кажа аз ходя с това момче доста сериозноо и мислч че ше го приеме по добре ако знае чче е с него а не с някой случаен просто се страхувам

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 52a62209f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всяко едно момиче което прави секс с първия срещнат който я излъже и то на 15 16 години вече е готова курва как може да правиите секс на тези години бе...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker