Аз и най-добрата ми приятелка харесваме едно и също момче, но те незнае, че аз го харесвам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз и най-добрата ми приятелка харесваме едно и също момче, но те незнае, че аз го харесвам.
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 14135 пъти
Значи преди време моята най-добра приятелка се влюби в едно момче и така постепенно постепенно започнахме да се събираме с него и неговата компания. Обаче той постоянно ме сваляше ли как да кажа, но аз дори и не му обръщах внимание, защото знам, че тя го харесва и изобщо не заблезвах какво ми говори и т.н.

Но ето измина се време ние с него тоест аз моята приятелка и той продължаваме да сме добри фр. , но аз започвам да го харесвам, тя нали ми казва, че вече нищо не изпитвала към него, но си личи, че не е така и аз го разбирам. В мометна това момче си има прятелка, обаче продължава да се държи с мен така както преди и аз продължавам да го харесвам. Той вече взе да разбира това и започва да се държи с мен още по-странно (обажда ми се, излизаме нали съвсем приятелски, но..). В момента твърдя пред моята прятелка, че съм влюбена в друго момче (едно симпатично момче от квартала), но вътрешно в себе си, аз харесвам него. Не крия нищо от нея. Винаги и казвам като излизаме, къде ходим, какво правим, а и всъщност ние не правим нищо, което не е нормално, тоест.. (абе разбрахте ме ;) ).

И двамата знаем и виждаме как седят обстоятелствата. Но въпреки всичко нали той гледа да завърти темата и към неговата приятелка, нали какво станало последно, за какво са се скарали,как са се сдробрили. Но.... в действителност и двамата виждаме, че нещата не са така и че не могат да продължават така, че нещо трябва да се направи, но прикриваме всичко, все едно нито аз знам за какво става на въпрос, нито той.. и двамата се държим така както се мъчим да направим нещата. Аз незнам какво да правя. Дали да и кажа (все пак ми е най-добра приятелка), дали да скрия (може всичко да се размине и оправи). Нз... Но си знам едно, което много ме бърка-всички момчета са еднакви!!!
Незнам дали сте ме разбрали точно, но наистина се нуждая от някакав коментар или съвет или просто нещичко по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 3000fde76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Здравей мило момиче! Като малка много пъти съм попадала в ситуация като твоята и според мен трябва да направиш избор между приятелката си и момчето, което харесваш. В никакъв случай не и споделяй за чувствата си към 'нейния' човек-направиш ли го ще и станеш враг независимо как и го кажеш или ако те убеждава че няма проблем гарантирам ти!!

Няма да можеш да имаш и двете, защото ако тръгнеш с момчето твоята приятелка ще се почувства предадена (дори и да не го покаже). Така че трябва да направиш избор-да запазиш приятелството си и да прекратиш контактите с момчето или да тръгнеш с него, но да загубиш приятелката си. Изборът е твой! Моят съвет е остави остави въпросния господин на приятелката си, момчета има много, не си заслужава да я изгубиш заради някой, с който най-вероятно няма да се задържите дълго..

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 64d4136367
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 16 години съм и аз имах такъв случай...обаче аз реших да си запазя приятелството, защото най-трудно в живота се гради доверието на приятел (ка)... пък момчето не е единственото има и по-хубави от него тръгни с кварталното момче и остани приятелка с момичето. Това е моя съвет :p

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 6d82818552
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Моят съвет е по-различен. Според мен трябва да тръгнеш с момчето. Ако тя ти е истинска приятелка, такава ще си остане. Ако те зареже винаги можеш да си намериш нови приятели!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 6d82818552
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Все пак какво стана?

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 3cd0d970da
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Емиии.. излезе, че момчето наистина ме харесва.. но май не съм единствена.. така че предпочетох да си запазя приятрлството..

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3572d68168
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Харесвам едно момиче, което е много красиво и с, което имаме много общи неща. В едно даскало сме ходим заедно на даскало и живеем в един блок.Обаче тя е 6 клас, а аз съм 5. Как да й кажа, че си падам по нея?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: f3dbd5c97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Bсе едно разказваш моята история. Аз ти препоръчвам да си кажеш на момчето чуствата към него а тойда прецени. Нз и аз точно но смятам че това ще е най редно. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 20 дни
hash: c44a757c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз мисля че е по добре да кажеш на момичето зашото лубовта няма вазраст. Вече ти си прецени дали ще и кажеш

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8e715241fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и аз имам един проблем харесвам едно момче ,но се притеснявам да му кажа ,защото ако не ме харесва може да каже на даскалото и да ми се подиграват сигурна сам на 80% ,че ме харесва ,но незнам как да му го кажа.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 262d678efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   аз харесвам много едно момче....и то ми предложи да си станем гаджета...но аз чувствам, че не съм готова за връзка....и не знам какво да правя!отказах му, но не мога да го понеса! искам да го попитам, дали още иска да си станем гаджета, но ме е срам!моля те посаветвай ме какво да правя!

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 7c2a493125
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Харесвам едно момче но един ден го эапоэнах с най-добрата ми фр........ эаминах эа няколко дни и тя трагна с него..... аэ раэбрах барэо новината и и се обадих... тя сярчески се опита да ми раэмати главата и почна да се оправдава.... аэ и каэвах че всичко е наред но всашност много ме болеше....... тя энаеше че го харесвам от 3 години и все пак ми эаби нож в гърба.... тя дори не го харесва но той эдраво хлатна по нея.... саса това момиче останахме фр но вече аэ и нямам доверие...тя иэбра да се эарибява с момчето на моя живот пред мен...не веднаж се опитах да враэумя това момче но тои и до днес не се откаэва от нея както аэ от него..... АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ МИ ПОМОГНЕТЕ эаштото беэ него аэ нямя смисал да живея

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 7c2a493125
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Харесвам едно момче но един ден го эапоэнах с най-добрата ми фр... эаминах эа няколко дни и тя трагна с него... аэ раэбрах барэо новината и и се обадих... тя сярчески се опита да ми раэмати главата и почна да се оправдава.... аэ и каэвах че всичко е наред но всашност много ме болеше... тя энаеше че го харесвам от 3 години и все пак ми эаби нож в гърба.... тя дори не го харесва но той эдраво хлатна по нея.... саса това момиче останахме фр но вече аэ и нямам доверие... тя иэбра да се эарибява с момчето на моя живот пред мен... не веднаж се опитах да враэумя това момче но тои и до днес не се откаэва от нея както аэ от него... АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ МИ ПОМОГНЕТЕ эаштото беэ него аэ нямя смисал да живея

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f999f5fa07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Харесвам едно момиче но немога да и го кажя по никакъв начин защото като я погледна немога да кажя нещо смислено... Тя е една година по голяма от мене и незнам какво да и кажа по фаце или скупе никога не бих но незнам какво да и кажа как да направя първата крачка... ХЕЛП

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3e7a537542
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Моята ситуация е подобна на тази на подалия темата. Най- добрата ми приятелка и аз харесваме едно момче Т. Тя му е гадже, но не изглежда щастлива... С Т. предимно сме си писали по скайп и аз не съм свикнала на гласа му, погледа, на нищо. Ходим заедно на тенис на маса, а аз се втренчвам в него. Говоря глупости. Не знам как да се държа с него. Пита ме дали го харесвам още(той знаеше, пита ме по скайп) а аз не знаех какво да му кажа. Отвърнах да и го питах защо ми е задал въпроса, след като знае... Той ми каза, че било тайна. Какво да правя в следната ситуация? Как да се държа с него? Как да го накарам да.. ми не знам да ревнува? Нуждая се от помощ! Аз съм от 6 клас!

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: feef776102
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз също си падам по едно момче но несмея да му кажа, защото ме е страх така да не го отблъстна. Имам му номера, имам му скайпа и постоянно поддържаме връска. Той казва, че си има приятелка в Варна, но аз не му вярвам. влизах в какви ли не сайтове, за да разбера харесва ли ме. а най-лошото е че и моята приятелка е луднала по него. С радост бих и споделила, но знам, че тя много ще ми се убиди, ивече няма да ме иска за приятелка. трябва ми помощ, час по скоро. Плйс!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 1e784de0b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Здравейте, аз съм момиче от 7 клас.. аз и моята най добра фр харесваме едно и също момче, но аз го харесвам от половин година, а тя от 3 години. Преди аз ходих с това момче, но виждах, че на нея не и беше приятно /дори да казваше така/. Скъсах с него тогава, за да не правя гадно на приятелката ми. Но от тогава не съм спирала да го харесвам, но никой не знае. Сега е вероятно и той още да ме харесва, но аз не знам дали ще е добре пак да тръна с него. Дали ще загубя приятелката си заради това?? Някои хора ми казват, че ако тя ми е истинска приятелка ще ми прости. Така ли е? Моля ви помогнете ми.. ! Благодаря предварително ....

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 639909cd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не мисля, че заради момче трябва да се караш с приятелката си. Оставете момчето да избере между вас. А още по- добре ще бъде и двете да го забравяте. Хората са казали " Моментът на влюбване на момиче, е когато тя забравя, че по- света има хиляди други момчета, освен това, което тя харесва...". Напълно вярно е. Има много други момчета/ Ще бъде трудно в началото, но го забравете. Мисля, че така ще е най- добре. Казвам го от личен опит.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fdacd12037
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Аз съм със същия проблем. на 13 години съм и харесвам момче, което е колкото мен. много е сладък. моята най-добра приятелка също го харесваше, но вече не. дори му беше признала, но той и каза, че не я харесва. с него се познаваме от детската градина, а тя се познава с него от 1 година. с него бяхме най-добри приятели от детската, но когато тя се появи в живота ми с нея станахме най-добри приятелки, а той си намери най-добър приятел-момче и така с него останахме просто приятели. от след като свърши детската, от тогава с него не сме се виждали, въпреки че той живее до нас и сме в едно училище. откакто моята приятелка ми каза, че го харесва, с него започнахме да се забелязваме в училище и той винаги ми се усмихваше. всичко ми харесва в него, дори и начина на обличане. харесвам го от 3 месеца, но просто ме е срам да му призная. имаме общи интереси към много неща, но проблема е, че аз съм 165 см, а той е 163 см. аз съм 63 кг, а той е 47 кг. но не изглежда толкова слаб. не е дебел, доста е корав. много е сладък. като го видя, сърцето ми тупти. разказах на моята приятелка и тя ми даде съвет да му призная, но не мога. и двамата сме популярни в училище. той е много мил с мен. винаги ми обръща внимание, идва и се доближава до мен. приказваме си. когато съм тъжна и ми е скучно той ме развеселява и разсмива. страхотен е! вярвам му. може да пази тайни. канч го у нас и той ме кани. най-добрият човек на света, който познавам. но сега сме скарани и просто не знам как да се сдобрим. всичко започна от мен. пошегувах се с него по фейсбук, но той не разбра шегата и ми се сърди. незнам какво да правя. мислих за един план да си купя бъги и каска и да се преструвам на момче, което ме познава и дава съвет на момчето, което харесам да се сдобрим, но май идеята не е добра. помогнете ми

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 432c40b47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   И аз съм в твоето положение. Преди време в даскало се събрахме 2 момчета и 2 момичета. И двете момчета ми бяха като братя (а аз знам какво е да имаш брат), но аз харесвах едното и бях убедена, че и той ме харесва. След време към тази група се присъединиха оше хора от класа, а едно от момичетата се влюби в другия ми "брат". Той ме използваше до едно време, за да я отреже, а тя (тя ми беше ндп) ми се сърдеше постоянно. Аз не усещах нищо към него, но след 1-2 месеца свакли ми туптеще сърцето шом го видех... И така сега трябва да избера между "братята си" и моята ндп

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fdacd12037
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Интересна история. Просто незнам какво да правя като теб. Ако избера моята ндп, пак ще мисля за него винаги. но ако избера него, моята ндп ще ми се сърди. ако можеше да има някакъв знак да ми подскаже какво да правя.... може би тогава щях да направя правилното решение. ако имах и двамата щеше да е хубаво, но нямаше да имам време и за двамата. с нея се виждам всеки ден, но ако например и кажа, че ще излизам с него и искаме да сме насаме, тя ще иска да идва. малко си пада досадничка, защото се вре навсякъде и леко се глези, защото ако напримерно и кажа, че е време да си тръгва, защото съм уморена, тя ще се сърди и ще прави физиономии. толкова е, , залепена'' за мен, че нямам свобода. незнам какво да правя. помощ!!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 67666f8a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   И аз имам такъм проблем! Не знам какво да направя, но просто по-добре доведи приятелката си, за да се изясните.
:-/ По-добре говорете за това, отколкото да се сърдите една на друга!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c9aab9058d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Според мен това момче не е за теб харесва приятелката ти има си гадже и теб харесва, но ти го познаваш по добре така че ти решаваш... Късмет :-)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a038a02f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Според мен трябва да ? кажеш. Нали все пак за това са приятелите:)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1c22534dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Аз харесвам едно момче но ндп също го харесва дори, когато аз си говотя с него по скайп тя непрекъснато му звъни тя е като магнит винаги е залепена така да се каже за него. Моля ви дайте ми някакъв съвет какво да направя. Please, help me!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c9774b9f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Аз мисля, че момчетата идват и си отиват, а приятелите остават завинаги. Но и аз имам нужда от помощ има едно момче което харесвам на скоро, но приятелката ми го харесва също те ми споделя всичко и аз също, но че харесвам това момче не съм. Мисля че ако и кажа ще ме намрази или ще ме разбере.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e670c83acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Здравейте! Харесвам едно момче, но то е гадже с една моя приятелка(не сме bff но все пак)той ми каза че предната година ме е харесвал и се чудя дали да не му кажа какво чувствам, а иначе той да си решава. Дайте съвет!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e793adc7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Аз харесвам едно момче, то е колкото мен. По някога си мисля, че ме харесва, но друг път не ми обръща внимание. С него се познаваме от 3 годишни. В седми клас сме и двамата, но в различни паралелки. За това много често не се виждаме. Преди време мойте "фр" му викаха през прозорците на училището, че го харесвам. След време той ме попита да ли е вярно, че го харесвам, а аз отрекох. За да не разваля приятелството ни! Моля помогнете ми!!! Дайте ми съвет какво да правя! Правилно ли съм постъпила??? :(

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6c453b9ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Здравей, и аз съм изпаднала в същата ситуация.
Значи миналата година излизах в една компания, в която бяхме аз и 2-те ми ндп, те двете започнаха да харесват едно и също момче, но той харесваше само едната, но знаеше, че и другото момиче го харесва след като тя му каза, по-късно спряхме да излизаме с тази компания и 1от двете си го харесваше още. Вече след 4 месеца пак започнахме аз и момичето, което той не харесваше, но знаеше, че тя го харесва да излизаме с тях, веднъж играхме на предизвикателства, тъйкато навън валеше ние бяхме в една барака и трябваше да целуна същото момче по бузата, както и момчето което аз харесвах преди докато бях в компанията и не завърши добре, но гадното е че сега той започна и леко да се закача с мен, но съм сигурна, че не нищо, аз и другото момиче го харесваме плус това мисля, че харесвам и една момче, което е в моя клас и преди бяхме гаджета. какво да правя?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1b1d621ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Здравейте :)! Харесвам гаджето на най-добрата ми фр.. (аз ги уредих не знам защо го направих, но си въобразявах, че не го харесвам), но след като тръгнаха разбрах, че още имам чуства към него, а те ходят вече от 1 месец.. какво да правя??

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d82cbd88d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   до 37

Примири се и не се меси.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8574c80960
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Аз не мога да ти помогна, но в момента съм в подобна ситуация.
Но знам как се чувстваш, и чувството е много гадно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker