Искам да стана професионален „борец“ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да стана професионален „борец“
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2185 пъти
Аз съм момче на 15 години и искам да стана професионален борец или както му викат в България кечист. Преди да почнете с неща от типът на: Кечът е фалшив, това е само за деца, кечът е най-голямата простотия... Напълно наясно съм, че кечът е така да се каже фалшив. Знам, че ударите са фалшиви и всичко е нагласено. Обаче не толкова безболезнено колкото си мислите. Рингът не е матрак. Когато те метнат ще те заболи, може би не толкова много колкото изглежда но... Та идеята ми е, че искам да стана кечист. Проблемът е, че в България това нещо не е развито. Преди 2-3 години имаше едно място където правеха тренировки но не знам какво се сучи с него. Трябва да се науча да бъда добър на ринга(да правя интересни движения) защото иначе никъде няма да бъда успешен ако нямам добър арсенал от движения. Предполагам, че ще трябва да отида в друга държава за да стане, което аз не искам да правя защото обичам страната си и не искам да я напускам. Искам просто да питам дали си заслужава да си следвам мечтите или да си остана просто фен. И не искам други неща от типът на MMA или борба. ОТНОВО КАЗВАМ, ЧЕ СЪМ НАПЪЛНО НАЯСНО, ЧЕ КЕЧЪТ Е ФАЛШИВ, че единият не се опитва да победи другият. Кечът не е спорт ами спортно забавление. Има много голяма разлика. За това не искам тъпи коментари от типът на: Кечът е глупост за малки деца. Просто искам да ми дадете съвет дали да следвам мечтата си или не.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 53c1897d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В такъв случай отиваш в САЩ и пробиваш в WWF. Нищо чудно да станеш следващата световна звезда - "Лудия балканец", "Звяра от балканите" или нещо подобно.
В България нямаш бъдеще точно в кеча защото както казваш не е развит а и няма как да се развие на толкова малък пазар.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7faf0ee331
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз лично не виждам много полза от кеча, но ако ти е толкова голяма мечта и искаш да се реализираш в това трябва да отидеш в друга държава. В България няма да успееш да станеш кечист.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 54b192b320
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До №5: Ами това е като да кажеш, че няма полза от филмите, киното, или музиката. Може би кечът не е толкова известен като тях обаче има много фенове които с наясно, че е фалшиво но все пак се забавляват. Аз лично не гледам много редовно защото нямам толкова време. Обаче винаги ми е много приятно да седна през почивните дни и да изгледам някой турнир или шоутата които съм изпуснал през седмицата. Хората го гледат за да следят историята и да се наслаждават на добри мачове които разказват история сами по себе си.

А иначе до автора:
Мисля, че в България няма достатъчно голяма аудитория. По-добре да заминеш и да тренираш някъде в Щатите. Предполагам знаеш, че първо ще трябва да се "биеш" в много малки шоута пред 20-30 човека и няма да ти плащат нищо. Ако си добър ще набереш повече популярност и ще започнеш да ходиш по малко по-големи шоута и дето се вика всичко с времето си. Ако това наистина ти е мечтата трябва да я сбъднеш сам. Няма да бъде лесно но не е невъзможно.
-Мъж на 19

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker