Мога ли да се науча да пея хубаво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мога ли да се науча да пея хубаво
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1683 пъти
Здравейте! Момиче на 14 години съм и имам огромна мечта. Занимавам се с актьорско от малка и това е живота ми, не си и представям какво ще правя ако не успея с това в бъдеще... Проблема е, че за да мога да играя и да следвам това трябва да пея добре! А аз пея зле... просто фълшиво! От малка искам да се занимавам с пеене, но майка ми не ми даде да се запиша защото е нямало бъдеще в музиката а камо ли в актьорското, но я убедих... от скоро почнах да си пея сама вкъщи, но чуя ли се или запиша ли се на клип просто се ужасявам от себе си! Въпроса ми е има ли шанс да се науча да пея хубаво сама вкъщи или на педагог а може и в хор... госпожата ми в училище по музика и тази по актьорско, казаха че някога ще мога да запея но трябва да съм уверена а мен ме е страх да взема и високите тонове само защото ще ги изпея фълшиво 100% (попринцип ми се отдават средните тонове най-добре но пак са зле)... дайте съвети моля??? мога ли да се науча да пея хубаво???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: ab721e2043
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Фалшиво се казва!
Пише ти педагог по музика - пеенето не е лесно - трябва ти учител. Постановката в устната кухина е важна и дишането. Много малко хора сами са се научили да пеят правилно. Има доста подробности - резонатори и пр.
Мен ме научиха да пея чак в университета. Изисква се системна дългосрочна работа. Като при спорта е. Средните тонове са ти лесни, защото с тях говорим - но гласа ти тепърва ще бъде разработен и във височини. С правилния човек(педагог) няма начин да не успееш. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 998032bea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казва се фалшиво, от фалш идва думата. А за пеенето, няма лош глас, в слуха е работата. Нямаш ли добър слух по рождение и не ти ли е заложено няма как да стане според мен. Или поне не съм чувала някой да не е можеш изобщо да пее и изведнъж да се научи. Поне малко от малко трябва да ти иде даром, а от там нататък става с усилия и много положен труд. Може би трябва да се запишеш на уроци. Учителите ти по музика не са ли те преценили вече? Какво означава ''някога ще запееш''? Това да не е курс по отслабване?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c751a206c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами да като вокалният педагог ще ти помогне, но все още си на 14 гласът ти все още се развива и затова са ти казали, че някога ще запееш, за да ти се получи това с пеенето трябва да посещаваш педагога постоянно също така трябва да се упражняваш постоянно, а това ще ти взема доста от времето, надявам се да съм ти помогнал до колкото мога и аз съм на 14, но с разликата че съм момче и моята вокална педагожка ми помага наистина много и ако ти казват, че в пеенето 95% са талант, а останалите 5% са труд или обратното изобщо не е така все пак ние се развиваме постоянно. Желая ти успех и се надявам наистина да съм ти помогнал! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e8d5681bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също пея фалшиво и ходих 1 година при най-добрия педагог в София като той знаеше. че не мога. но исках сама да видя дали ще успея да се научи. Нищо не се промени. Не си ли родена с талант. няма как да се появи от някъде.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d9274703b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти и да се научиш да пееш, ако гласа ти не е хубав пак няма да стане. Трябваше да ни напишеш дали гласа ти е хубав. Ако е хубав с упоритост можеш да се научиш да пееш хубаво. За актриса все ше намериш. В България непрекъснато снимат някви филмчета и сериалчета. Калпави са повечето, но ше взимаш добри пари и най-хубавото-ще те дават по телевизията. Но не очаквай да станеш голяма актриса в България. Населението намалява, малко хора гледат нашите неща, а и с тия реклами всички избягаха в интернет. Все пак ти пожелавам успех.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: db43cda525
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вместо на пеене вземи се запиши на курс по БЕЛ, че правописът гледам доста ти куца! Пише се фалшиво, а не фълшиво, пропускаш запетаи, пишеш изречения с малки букви!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4191253fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как очакваш да запееш хубаво от първия път и без преди да си тренирала усърдно, без дори да си опитала? ТАКА НЕ СТАВА. Има хора с талант - това помага, но той не е решаващия фактор. Опорството и трудолюбието са - без тях таланта е абсолютно незначителен.
Ако си решила да тръгнеш по творческата пътека по-добре осъзнай, че ще има много разочарования по пътя и няма да пробиеш само защото "много искам" или "това ми е мечта". Иска се действие.
Дали ще се научиш зависи от теб, не от някой друг.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 50c64aeb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Айде, от никъде цъфнаха професорите по правопис и запопчнаха да критикуват за най-малкото. И какво като е написала фалшиво с "ъ"? Ще се научи, стига дори само един да и го каже, не всички да се правят на големите разбирачи, ама иначе и те правят грешки. Ако нямате истински, полезен съвет относно темата, а сте дошли само да обвинявате правописа, просто изчезнете веднага. Не е тук мястото да си избивате комплексите.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 29101d7f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Който не може да пее няма да се научи - като не ти е дадено не можеш да си го изсмучеш между пръстите...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 02b74fc093
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мерси номер 8 и да сега видях, че съм написала грешно думата "фалшиво"... извинявам се... и номер 7 не съм казала че просто "искам" или защото ми е мечта а наистина искам да се занимавам сериозно с музика. Отделям от скоро страшно много време и се надявам да имам напредък пък ако ми е писано ще се науча пея по-добре... Не съм неграмотна знам как се пише просто от бързане съм допуснала грешка, мисля че на всеки се случва да сгреши :)
Също и благодаря на тези, които ми дадоха съвети <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker