Не мога да разбера тези момчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да разбера тези момчета
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3858 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 15 години и имам огромен проблем с създаването и най вече ЗАПАЗВАНЕТО на една връзка. На месец сменям по 2, 3 гаджета (не се хваля не ме разбирайте погрешно). Мразя да стоя сама, не обичам просто. Искам да имам човек до себе си. Няма да казвам, че съм хубава и че получава много комплименти и т. н. защото знам колко глупаво е докъто някой чете хвалбите на някоя тъпа коза. Та тъка да си дойда на думата. Аз ли нещо не съм наред, прекълено свита ли съм, не разбирам просто, защо тъка се получава. Сега да започна от начало, за първи път имах гадже, когато бях на 13 и всичко вървеше добре, до момента в който, той реши, че трябва да правим секс. Да правя секс и то на 13? !

Струваше ми се доста раничко и му отказах. Така... заряза ме още същияит ден. Казах си е "Какво пък, ще има и други момчета. "И бях права имаше... Следващият беше още по-ужасен. След къто ходихме... 1, 2 седмици и той поиска да правим секс, казах му че ми е рано още... той пък моля ти се ми вика "Като не искаш да те ДУПЧА, дай на задна. "Само като ми го каза и ми падна в очите ЗАРЯЗАХ ГО МОМЕНТАЛНО. Реших да си дам малко почивка и да не се занимавам с гаджета, връзки, разправии и т. н. Ивестно време нямах приятел, но дойде Рожденият ми ден и аз бях поканила доста хора и нали знаете всеки кани своите приятелии така. Аз бях поканила 20 човека те дойдоха около 25, 30. На рожденият ми ден ме запознаха с едно момче, беше много симпатичен и си казах, че с него може да потръгне... Да ама НЕ. Пълен загубеняк, нещастник, проклето копеле, долен боклук... м да отнесох се малко извинете ме ;)

Та така, да ви разкажа за него, той пък още на 2-та ни среща се опита да ми го вкара(айде така да кажа), но аз пак му отказах. Добре толкова ли не могат да разберат, че МИ Е РАНО на 14 съм МАМКА МУ. За къде са се разбързали всички... цял живот имат на разположение. Та отказах му и на тоя глупак той ми вика "Тогава искам да ми лапаш к*ра! "каза ми го в лицето без да трепне. А пък аз категорично му заявих, че повече не искам да го виждам. Трагнах си и реших, че съм се оттървала от него. Хм... жестоко сгреших. На другият ден като отидох в училище, разбрах, че ходил навсякъде и разправял, че ме бил ч*кал, че после съм му правила свирки, че от удоволсвие съм крещяла името му(представете си :Д). Слава Бого никой не му обърна внимание, не знам дали са му повярвали и не ме интересува, аз знам че не съм го направила пък другите да си гледат работата. А рабравих да ви кажа, имаше един пък, където ми викаше, че съм се била обличала курвенски... пък един друг че съм била приличала на монахиня с тея дрешки. Не мога да ги разбера тея момчета бе и т'ва е. Попадам все на някви идиоти, изапочвам да се отчайвам вече, а "прителите ми" постоянно ми мрънкат на глават, да съм хванела някой и да отида и да правя секс с него, много щяло да ми хареса. Е добре знам, че ще ми хареса, но не сега има си време за всичко. Дано да срещна някое добро момче, което да ме разбира, защото започвам да се отчайвам вече. КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ МОЛЯ ВИ!

П. С. Извинявам се, ако има правописни грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6c375f6dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче докато си хващаш гадйета на по 14-16 да знаеш че 99% от тях ти се пишат гадйета защото искат да те изчукат с извенение след което като им писне секса с теб след 1 2 седмици може и месец ще те зарежат а ти вече ще си влюбена и ще почнеш да ревеш и да се оплакваш тук как са те използвали. Момичетата на твоята възрас са доста по развити от момчетата на твоята възраст. Затова си намери свясно момче което да е 5-6 и повече години по голямо от теб и да е преживяло вече тези пубертетски простутии.
Подбирай си добре бъдещите гаджета, нека да не са толкова ограничени не гледай само външноста а и какво има в главата, според мен е добре да е по голям от теб че с тези пубертетчета няма да се разбереш. И когато тръгнеш с някой му заяви в самото начало че ако смята да е с теб заради секса няма да стане защото ти си решила да правиш секс след 18 ако те обича да чака...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f52ad363f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1 е много права за момчетата, че трябва да са по-голями и за това да правиш секс на 17–18. Моя савет към теб е да не бързаш да се обвързваш още и да търсиш сериозното, още си малка. Поживей си на воля, сменяй момчетата и ги проучвай какви са, като типажи, лъжци и характери, ще има много какво да разберш. След още някоя и друга година наистина ще си дойде времето за по сериозни връзки, сега не бързай. Mary Jane :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: cf2798845e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък не държа на секса.Винаги съм търсил сериозно и мило момиче което да ме разбира....Да ама в последно време се убедих,че точно там ми е грешката.Впрочем мерси за пъстрите изрази хах :D винаги е приятно да се посмееш на някой дебил.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d6d0b0c95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, някак не ми звучиш като тийнейджър :-)))))))))
Но пък е странно твърдението ти, че не държиш на секса... или може би не държиш на секса с "сериозното и мило" момиче? :-))))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: baf2cb6e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Истината е, че на твоите години едно момче/мъж трудно може да намери друга причина за общуване с тебе, освен секс.

Бих ти препоръчал да станеш по-предпазлива, да култивираш нуждите си, защото иначе ще страдаш, понеже още си малка и неопитна.

ПП: Хубаво е, че отстояваш принципите си, не спирай да го правиш.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: cf2798845e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5... Държа, но не като първа необходимост ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d6d0b0c95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ном. 4 и 7, а коя е първата необходимост за теб?
Това не е незряло любопитство, просто ми се ще малко да открехнем завесата към мъжката психика... :-)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d6d0b0c95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ном 4 и 7 не пожела да ни открехе поне малка част от дебрите на мъжката психика... ..
Е дали ще се намери някой друг с малко повече смелост? :-)))))))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 606ddf7e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, а ти на колко си та търсиш ключа към мъжката психика? аз мога ли да се намеся като 'батко' в случая...
1. -> авторке, с каквито се събираш такива и ще си ги търпиш. и по мое време бяхме луди, аз самия правих секс на 14, но вие някакви други занимания нямате ли? !
2. -> авторке, опитай се да се съсредоточиш в час по правопис, а не по личния си живот, защото ако го караш така само на такива момчета (и после мъже) ще попадаш.
3. -> мъжката психика еволюира с времето и развитието на индивида. в ранни години е по-първична и инстинктивна. описано по Фройдови проучвания в началото (млади години) преобладава Ид, после Его и накрая Супер-Его. макар че, това е теория която не винаги е точна... има си хора които цял живот си остават примитивни.
конкретен съвет-> първия път да ти хареса и то много... шанс 1 на 1000 (пак съм щедър) но с времето става по-хубаво. щом не се чувстваш готова - добре е, че си го признаваш и продължавай да отсвирваш момчетата, а барабар с тях и онези премъдри приятели. ако искаш да попаднеш на човек който не иска само секс от теб се погледни отстрани и виж как изглеждаш и какво привличаш. ако насилваш външното си излъчване - дрехи, грим, аксесоари - веднага излизаш от нивото на 'смирените' момченца и влизаш в тази на бройкаджийте. и по мое време така се заглеждахме по атрактивните момиченца и се чудихме как къде да ги притиснем по ъглите... а сега какви кикимори станаха горките:)))
пробвай, виж как върви и после ще го мислим още^+^

M.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d6d0b0c95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ном. 4, 7 и.. т. н... вече "М", колко изчерпателен отговор, но за 14-годишното девойче. Дано се вслуша в съвета ти.
Иначе под много ти думи не открих много нова информация за мъжката психика.

Мисля си обаче, че предположението ти, че си ми батко ще се окаже невярно :-)))

Г. :-)

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 606ddf7e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, аз НЕ съм 4 и 7, аз съм си аз. ново няма нищо съществено от както сме излезнали от пещерите, освен, че когато мъжете си избираме жена вече не я удряме с бухалка по главата. поне не всички... и не с бухалка...
не претендирам да съм ти батко на теб, а на момичето. ти какво очакваш да разбереш за психиката от 4... .? като и той не е наясно със себе си:/

М.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a8e964f752
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хей "М", това, което си написал звучи като картък преразказ на къс, но съдържателен анимационен филм :-)))))))))))))
Иначе онова което очаквам да науча го научиавам, дори и от хора, които не са наясно със себе си :-))))
Поздрави: Г. :-)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 606ddf7e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   хей, "Г"... не знам за кой 'картък' анимационен филм става дума. но гледай да "понаучиаваш" и по малко правопис, или правилен скоростопис, че малко не се разбира :}}}}

По-здрави: M.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 78f9f1879f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, ама и теб си те бива! Няма да се хвалиш, но точно това направи. Все едно аз да кажа, че няма да споменавам колко съм скромен и начетен, защото не обичам да се хваля. :)
Главният ми съвет към теб е - прави това, което правиш и досега. Колкото до приятелите ти - те се опитват да те направят като себе си, защото смятат, че така е добре. Не е лошо да имат свое мнение, но животът си е твой, затова ти слушай своя разум, а тях ги дръж там, където им е мястото - до теб, но без да се месят в твоите работи.
П. С. Ако някой види циганката, която ме хвалеше да й каже, че от 2 дни се скъсах да се хваля из Интернет и ще й го удържа от възнаграждението. :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a8e964f752
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   М., . благодаря все пак за забележката, наясно съм с бг правопис и граматика, очевидно е, че грешките ми не се дължат на това.
Вглеждайки се в незначителните детайли се отдалечаваш от същността.
И да се върна към темата, о.. тя май отдавна се изчерпа.
Успех на всички!
Поздрави! – Г.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: de3a3c77dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Еми според мен има и момчета който не искат основно секс за да се поддържа една връзка. И браво, че не се даваш от малка на това желание :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bd410d6feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ами и аз бях преди така, но вече като пораснах (на 18 съм) разбрах какво искам и с какви момичета мога да бъда и искам да бъда, така и с живота-като сме малки ни вее ветър покрай ушите и незнаем какво искаме от живота, така е обикновено до 15-16 годишна възраст. А некои им требва и повече за да се осъзнаят-какви интереси имат и като цяло какво е живота и любовта и т. н.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a8e964f752
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ном. 20, би ли споделил моля, какво е живота и любовта. през погледа на един 18 годишен младеж.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bd410d6feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами виж историята на момичето- раздяли понеже тия с които е ходила все са искали секс (женкари) като искат секс - магистралата-магистралки-под 100 лева-пълна програма и е по на сметка, вместо да ходат със свестни момичета и да им разбиват сърцата после!
Любовта не е секс, живота не е алкохол, цигари, дискотеки, курви и секви такива глупости ;)
Живота е борба, а любовта-взаимна подкрепа, дълбоко уважение, вярност и т. н.
ако мислиш че любовта е секс- на влюбена двойка-кастрираш и двамата и следва те вече да не се обичат понеже са премахнати органите които водят до възбуда и по-точно до удоволствие при стимулирането им. И следва развод, омраза и т. н. :D

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2d76cfc0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Мило момиче докато си хващаш гадйета на по 14-16 да знаеш че 99% от тях ти се пишат гадйета защото искат да те изчукат с извенение след което като им писне секса с теб след 1 2 седмици може и месец ще те зарежат а ти вече ще си влюбена и ще почнеш да ревеш и да се оплакваш тук как са те използвали. Момичетата на твоята възрас са доста по развити от момчетата на твоята възраст. Затова си намери свясно момче което да е 5-6 и повече години по голямо от теб и да е преживяло вече тези пубертетски простутии.
Подбирай си добре бъдещите гаджета, нека да не са толкова ограничени не гледай само външноста а и какво има в главата, според мен е добре да е по голям от теб че с тези пубертетчета няма да се разбереш. И когато тръгнеш с някой му заяви в самото начало че ако смята да е с теб заради секса няма да стане защото ти си решила да правиш секс след 18 ако те обича да чака...

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8927a6b15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   А знаете ли, кое е най - тъжното в целия разказ. Че явно за много тийнейджъри е съвсем нормално да се прави секс на 12, 13, 14 годишна възраст.
На мен не ми е хрумвало подобно нещо на тази възраст. Спомням си, как се събирахме пред блока или на купон някъде. Някой дойде с китара, лафове, вицове, купон си беше. Нямаше такъв груб език, такива директни предложения. Някак си самите момчета не смятаха подобно отношение и поведение за приятно и подходящо.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0bd5036f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   здравейте ето какво аз съм на 13 и смятам че няма момчета те се държат като бебета а и не мога да си обясня как на такава възраст ще го правиш трябва да чакаш поне до 17

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3d869bdce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Винаги могат да те пожелаят само за секс, така че наистина внимавай как се обличаш и какво правиш... Аз имах неблагоразумието да се изкажа по един по-особен начин и... вместо да намеря любов, станах секс играчка в ръцете на едно момче. Изложих се на стари години. Така че внимавайте, момичета... Те мъжете са много мисли докато им паднете, ама после.... само ще си скубете косите.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6bc5edb582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не знам как попадаш на такива момчета. При мен не се е случвало досега. Можеш да спреш да общуваш с тях. Така ще ти е по-добре! А и
по въпроса с твоите приятели - по-добре стой малко на страна. Пробвай да си намериш нови. :) "TheLady"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker