Скинорен, Зенерит, Акне аут - борбата с младежките пъпки... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Скинорен, Зенерит, Акне аут - борбата с младежките пъпки...
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 28513 пъти
Здравейте. Знам, че има милион подобни теми свързани с борбата с младежките пъпки, но... все пак реших и аз да създам моята. Прочетох стотици коментари за това кой и с какво се лекува.

Моят проблем е че в седмицата ми излизат две- три, големи пъпки. Често те са подкожни и ги усещам като подутини. На следващия ден, вече са избили със същата големина... Ползвала съм много продукти, но така и не събрах смелост да опитам със Зинерит, Скинорен, Акне Аут, Далацин... След поредното препрочитане на много теми, разбрах, че Салициловия спирт помага много.

Ползвах го в продължение на един месец и имах невероятен успех. Но кожата ми много се изсуши и направо се сбръчка. Тези големи пъпки, които ми излизат, стават кафеви петна след туширане със спирта, а след като се "обелят", са червени. Не знам какво да правя. В момента лицето ми е отвратително. Никога не е било такова. Опитвам се да го успокоя по някакъв начин чрез бадемово масло, пшеничен зародиш и дори чрез маски с мед и мляко, но няма никакъв ефект. Въпросът ми е кой от гореспоменатите от мен продукти или друг, Ви е повлиял най-добре и е имал дълготрайно действие.
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: a481b44650
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм ползвала Акне аут, но няма никакъв ефект. И на мен ми излизат пъпки от няколко години вече и непрекъснато се опитвам да се преборя с този проблем, но уви резултат няма. Какви ли не неща съм ползвала и хвърляла пари за тях, от фирмени и известни мазила, до всякакви боллуци предлагани в аптеката, както и домашни рецепти. Хигиената на лицето ми е на ниво и не бих казала, че това е причината за тях. Много хора ми казаха, че това е просто от пубертета и да спра да си тормоза лицето с тия химикали. Надявам се скоро да престанат да ми излизат.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 093450d46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   не знам на колко си години,но ще ти кажа няколко решения.1-во отиди на гинеколог,обясни му проблемите си,и той ако реши ще ти предпише противозачатъчни.чувала съм от много хора,че те лекували акне, и каквото и да е петънце или черни точки по лице и тяло.2-ро може да е хуморално нарушение.И аз се хлепам с какво ли не в къщи мога да си отворя една аптека за пубери.Пуснаха ми изследване за яйчниците и тестустерон.Оказа се че 2-то е доста над нормата,този месец ще почвам да пия лекарствата които ми предписаха и да видим дали ще има ефект.Всяка коя и организъм е различен и понася различен вид лекарства,не слушай тоя и оня:Взе ми си това на мен ми помогна,на него може да помогне а на теб не,не си хаби парите за глупости не си разваляй кожата за винаги,не се обезобразявай за цял живот.иди на гинеколог поискай направление от личния,за да излезне по-евтино.Просто ти взимат малко кръв от вената и това е,изобщо не боли,не се плаши ако някои ти казва ааа много боли,просто лъжат за да те стреснат.Успех

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 98404afd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Незнам за другите, но на мен лично Акне Аут МНОГО ми помага! В петък си взех едно флаконче и съм го използвала общо 4 пъти - има ефект! Преди пъпките ми бяха червени и доста обемни (ако мога така да се изразя XD) но вече се смалиха, но червенината не спада! Не се отчайвам - все пак само от 4 пъти :D ! Все пак трябва да си намериш продукт, който изчиства лицето ти, а не да го купиш защото на друг му действа!
И Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: feeeb033e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Хммм и аз имам същия проблем, или по-скоро имах ^_^ Значи ааа...има голяма разлика между пъпки и акне. На някой може да им помогнат и съвсем...нормални лекарства, защото пъпките не са сериозни, но моите бяха адски гадни и "сериозни" така че...баба ми е аптекарка и ми направи страхотел лосион! Сигурно съставките вътре са за има няма 3 лв, обаче е страхотен! Значи има сяра, спирт, цинк и май е това. мажа се с него (той много исушава :/) и след 10-15 минути го минавам с хлорнитромицин, обаче тетрациклин е по-доброто в тези ситуаци (поне така съм чувала), защото това са мазила специално за кожата. И така де, челото ми не е тотално изчистено, но е мноооого добре, сега ми останаха само зачервяваниятата. За това вече не знам лек :/. Обаче не си пръскай парите за Виши, биодерма, гарниери и глупости, щото няма ама никъв ефект! Само може някакъв ексфолиант, да си почистваш лицето. И за антибебето също съм чувала, че хем маха пъпките, хем слабееш от него. Аз съм на път да пробвам това с хапчетата ама...за сега гледам как е ефекта от лосиона. Сега ако кожата ти е адски суха (защото и моята беше така след мн мазане) спри със спирта, ако се яви пъпка я мацаш със спирта, обаче с тупвичка.
Успех :))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 865e91d3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Благодаря Ви за коментарите и съветите. Искрени благодарности на 2! Аз наистина имам хормонални проблеми. Тоест не знам дали са точно хормонални... бяло течение. Тормози ме от 2 години и напоследък е доста обилно.
Успех на всички в борбата с акнето!

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ec0b8b6462
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   аз съм пробвала с доста продукти но най добре ми дейста акне аут не знам за другите но на мен това ми помага успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: feeeb033e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак е номер 4: Така... говорих малко с баба ми на темата за тетрациклин и хлорнитромицин. Тя каза, че тетрациклина е по-добър при пъпките нооо страничните действия са ужасяващи. Ако се пие на хапчета просто унищожава черния дроб, особенно ако се предпише за по-дълго време (месец и нагоре) нооо това не е всичко. Зъбите също пожълтявали и то целите! Ако сте виждали зъби на стар пушач, ще разберете какво имам предвид. Така че за предпочитание е хлорнитромицина, а тетрациклин също може, но НЕ НА ХАПЧЕТА, а като мазило. Успех на всички с този проблем :))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d2d1d301d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз имам същия проблем, нямам гинекологични проблеми, но през 2-3 години по лицето ми избиват големи подкожни пъпки, които преди да избият започват да се белят, след падането на 1-2 кожички излиза върха и се пука(гадно е). Не ми се говори за белезите, които остават след това и "красят" лицето ми месеци наред. На 43 години съм и ми се струва толкова грозно и ненормално да се разхождам с пубертетси пъпки, че ми иде да ревна с глас. От известно време чета много добри отзиви за продукта на Биотрейд-Акне Аут, че смятам да го пробвам, дано има пък някакъв ефект.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 793799f9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз се мажа с Акне аут и всичко е 6... нямам никакви пъпки... :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f32f27c30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, аз съм момиче на 14 и преди имах доста пъпки по лицето, ще ви кажа какво ми помогна - тоника и крема на Акне Аут, двете заедно се използват. Сега лицето ми е чисто, без пъпки или черни точки.

Най-добре е така - измивате си лицето с топла вода, подсушавате с хавлиена кърпа, минавате лицето с напоен с тоника Акне Аут памучен тампон и след това намазвате възпалените участъци със крема.

Това се прави сутрин и вечер, а също много добре действа на кожата тоникът на Elea - в едно зелено шише, за мазна и смесена кожа е, прави я гладка и не изсушава прекалено много.

От тези три продукта съм много, ама много доволна, а виждам че и другите също одобряват Акне Аут-а. За почистване на кожата "отвътре", здравословна храна, движение, спорт, добър сън и много вода и чайове по желание. Шоколада и стридите спомагат за пъпките - от опит го казвам - избягвайте ги, естествено не съвсем да се лишите, но не прекалявайте.

За белези от стискане на пъпки ми помогнаха два метода: 1. Минавате белезите със памучен тампон напоен със лимонов сок през два-три часа цял ден и има ефект, само макло изсушава.
2. Или правите тази маска - смесвате равни количества кисело мляко и базисния ви крем за лице и нанасяте на лицето, седи 15 минути, отмивате със студена вода и подсушавате. Киселото мляко изглажда порите. Е, дано съм помогнала!
Александра.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a7368b40d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам гадните подкожни пъпки. Ходих ка кожен лекар и ми предписа зинерит и акне бп 5, както и други за пиене. От един месец се лекувам и има напредък но ме е страх да пия хормонален препарат, който също присъства в рецептата.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 869ad482f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   може би за този период е най-добре да си оставиш лицето на мира... ако няма много излизащи пъпки.. може само да си го миеш с вода сутрин и вечер... на мен лично гарниер пюр актив ексфо бръшър вместо да ми помага от него ми излизаха червени рогчета хДхД стояха ми като цицини хД лекарката ми препоръча имекс крем и сапун - помага

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: eac8e4abd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Зенерит

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38e27217a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Акне аут, маут всичко съм пробвал. Преди месец си купих едно някво ново, дето чалгаджийките в софия били полудели перфект фейс някъкво. Това направо кърти мивки. Казвам ви на 10 ден нема нищо и сега го ползвам като си бръсна мишниците, преди пъпчасвах а сега съм шес. страшно е тва

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 1b20ff20d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

16.   Номер 15 какво е това лекарство?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 13 дни
hash: a3e99b2ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

17.   И аз съм ползвала тези продукти. Най-доволна съм от Далацин, Зинерит и Салициловият спирт, но когато става дума за наистина сериозен проблем. Доволна съм и от Акне аут, но сякаш той ми помага при много лека форма на акнето. Аз нямам пъпки, но се случка да ми излезнат една или две по-големи, които на моето бяло като платно лице, се виждат от два километра. И така... Далацинът ми помага много. Наистина съм много доволна от него. А салициловият спирт го използвах за гърба, защото и там ми бяха излезнали. Всички тези продукти са наистина хубави, но много зависи от кожата ти и как ще възприеме тези неща по кожата ти. Ако забележиш, че не ти се отразява добре, просто не го използвай. :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5dc6699afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   N 16. Perfect face ACNE lotion e това.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a1b79326f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Аз ползвам Зинерит и ми помага адски много, бих го препоръчал на всеки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 553407a723
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Зинерита е антибиотик, прецаква черния дроб

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 819c4d97c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Перфек фейс и на мен ми се отрази много добре, използвала съм всичко което е на пазара и пък особено за Акне аут мога да кажа че няма никакъв ефект. Такаче който иска да си реши проблема да потърси лосиончето перфект фейс.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a6affb597b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Значи Акне аут и други спиртове и маски много изсушават..
1-во почиствай се с созова вода или някакво такова всекидневно нещо за почистване
2-след това си скагай крем---биодерма "казва се алл" запъпки и тн и също имекс крем за лице.. и нали някакви като скраб ама 2-3 пъти на седмица :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bc72d96966
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Аз пък с морска вода се лекувам :Д :Д Цяла година съм пъпчива, но отида ли на морееееее *бам* изчиства ми се лицето все едно нищо не е било. Сега даже си напълних и едно шише да си го минавам с памуче. Обаче и соленото изсушава.. Мисля да използвам едно кремче от ДМ си взех.. С цинк в него. Чувала съм много положителни мнения и за цинка, като средство против пъпки, и за този крем. :) Успех

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 66a4cefd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   До 22, В перфект фейс има розова вода. В техния сайт пише, че този за суха кожа може да се използва за почистване.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e449a5212b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Здравей, аз съм момиче на 13 и пъпки започнаха лека -полека да ми избиват още от 4-ти клас. И аз съм пробвала със салицилов спирт и моята кожа се сбръчка, но слушай сега внимателно! Прочетох една статия.. И ето какво разбрах от нея- купуваш от аптеката салицилов спирт задължително 1%! и хлорнитромицин. Прибираш се у вас и смесваш спирта и 5 капсули (не повече и не по-малко) от този антибиотик. Разклащаш го всеки път преди употреба и се намазваш с памучен тампон (препоръчително след като се прибереш от прашните улици на града), но недей около устните, защото е супер горчиво! Сутринта най-вероятно кожата ти ще е мазна и я измиваш, както обикновено, защото каквото е трябвало да подейства е подействало вече. Омазнява се, защото спирта много я изсушава и тя инстинктивно образува секреция на жлезите. Повтаряш всяка вечер. При мен имаше страхотен ефект, но не помня кога започна да действа. Пъпките пак ще си се появяват, но това е нормално. И никакво човъркане!!! Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c81e77467e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравейте, аз съм изключително доволен от следния продукт https://cosmetiki.com/product/krem-protiv-akne-i-belezi-master-herb-20-gr/ Почти се изчисти лицето ми. Тук таме се появява някоя, но по се ядва. Сега гледам да поддържам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker