Искал ме само за секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искал ме само за секс!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2724 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 16 години. Моята история е следната:
Преди 3 години се запознах с едно момче. Станахме много добри приятели. Споделяхме си всичко. Той е голям женкар и попринцип е много зле с връзките и за това аз винаги му давах съвети и един вид го измъквах от проблеми. Той също ми помагаша. Аз понеже съм доста срамежлива и много трудно си намирам приятел, той все ги подбираше едни сладури и ни запознаваше и т. н. Абе подкрепяхме се и си помагахме един на друг, бяхме неразделни. 24 часа в денонощието бяхме заедно (плашещо нали :Д)

Та, на 16-тия ми рожден ден, бях поканила всичките си приятели и разбира се и него. Всичко вървеше нормално, докъто не ме извика в стаята ми (таржеството беше в нас) и ми каза, че от известно време има чувства към мен. Първоначално си помислих, че се шегува, но после, след къто видя че нищо не му казах ме целуна. Направо щях да умра! Най-добрият ми приятел от 3 години на сам? !

Представете си какъв шок изживях. Аз го блъснах настрани и избягах (отидох в другата стая, де къде да отида иначе :Д). Та тъка, после на го видях близо 3, 4 дни. Реших аз да го потърся, защото си представих колко е било унизително за него, но какво да направя просто не очаквах. Обадих му се и той ми каза, че бил зает. На другият ден пак му звъннах, пак същата работа. Така няколко дни му звънях, а той все се измъкваше, а на мен много взе да ми липсва. След една седмица отидох у тях с нагласата да говоря с него и МАЙНАТА МУ каквото ще да става. Влизам аз и направо се запътих към стята му, а той милия още не беше станал. Влезнах в стаята му с ГРЪМ И ТРЯСЪК и бях решена да поговорим, а какво направих... нахвърлих му се и започнах да го целувам... . УЖАС не знам какво ме прихвана, все едно не бях аз. И тъка ще прескоча другите подробности направо минавам на часта където станахме гаджета. Ходихме 1 месец и всичко беше СУПЕР. Докъто... една вече не ми заяви, (цитирам)"Много те обичам, но просто не мога да си говоря толкова спокойно с теб и да ти споделям всичко... (минута мълчание)... (след това пак проговори)... страх ме е и не знам от какво, но просто искам да правим само секс... и нищо повече. Дам... и след като ми го каза си тръгнах и от тогава на сам минаха 3 седмици и не знам какво да мисля, какво да му кажа, какво той си мисли и защо изобщо иска това от мен, абе много съм объркана. Моля ви дайте ми съвет какво да правя!
П. С. Ивинявам се ако има правописни грешки. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9612da36ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като сте се запознали преди няколко години тои е бил на 12 13. Работата е там че хормоните му за почнали да кипят и човека като не успял да си намери гадже е решил да пробва с теб та каквото ще да става. И в крайна сметка той ти е още приятел но иска да те ползва за секс когато няма друга. Но работата е там че секса развал яприятелството и това което ще стане е че ще се разделите и дори няма да си говорите. По добре спрете със секса ако нямате той и ти сериозни намерения. По добре е ти да го запознаеш с някоя твоя приятелка както се казва ореди го с някое момиче, че да не му липсва секс, същото може да направи и той за теб. Говорете си и си останете приятели.
Но ако продължите със секса няма да е добре за приятелството ви...
Лично мнение

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3860f8db10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Ама ние СЕКС не сме правили,аз тояно и ясно му казах,че няма да стане тая работа.Апък и аз няма нужда да го запознавам с никоя,той познава половината град и с повечето е спал.Ам само да кажа,че още не си говорим :S:S

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 35f0d81555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   въобще не му позволявай да те има ...какво искаш да бъдеш поредната ..ако отношнията ви останат такива каквито са сега ..т.е да не си говорите значи на него никога не му е пукало за приятелството ви ..плюс това не му търчи подир гъза изчакай да видиш дали на него му пука ...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker