Омръзна ми всички да ме унижават, че съм грозна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми всички да ме унижават, че съм грозна!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 34925 пъти
И това ако не е най-гнусното, най-гадното и противно нещо в целия ми скапан живот! По скалата от едно до десет се нарежда някъде на... минус шест. Да не вземете да си помислите, че съм придирчива? И така работата е там, че съм грозна. Не, не си въобразявам. Наистина съм грозна и то много. Казвам "работата", а не "проблема", защото за проблемите има решение, но за това няма.

Както и да е. Вече съм се примирила, приела съм го и съм спряла да се тормозя от тази истина. Все пак истината боли. Само да не ме унижаваха другите, да не ме обиждаха и да не ми се подиграваха. Така е грозна съм. Признавам го. Виждам се в огледалото и си казвам истината. Все пак на черното не мога да кажа бяло. Но не мога да разбера защо всички ме обиждат и унижават, защото съм грозна. Нима аз съм виновна за това? Не съм се направила сама такава. Природата така ме е създала, както и гените. Каква вина имам аз, че съм грозна. Кажете ми, каква? Не ми ли стига, че цял живот съм обречена да живея, изглеждайки така, ами и другите да ме унижават? Не ми ли стига, че всеки ден като се погледна в огледалото ми идва да го счупя? Кажете ми не ми ли стига?

Наскоро се запознах с едно момче по интернет и му пратих снимка. След като ме видя той каза, че ме харесва и започна да ме сваля. Аз не можах да повярвам. Така мина повече от месец, в който продължавахме да си чатим и той все ме сваляше и ми казваше колко съм била сладка, красива и т. н. Аз обаче не му вярвах, смятах, че само се бъзика с мен. Но се замислих и си казах, че той няма полза от това да се бъзика с ме, все пак не печели нищо от това. И така малко по малко взех да му вярвам. Докато един ден не му повярвах изцяло. Истината е, че съм най-голямата загубенячка на този свят. Докато снощи разбрах, че наистина се е ебавал с мен, просто защото е нямал какво да прави, се е забавлявал с мен. Много тежко го преживях. Рев и чудеса беше! Докато си чатихме и ме сваляше бях започнала да добивам малко самочувствие, а сега като разбрах истината се сгромолясах. Чувствам се по-гадна от плювалник. Кажете ми не ми ли стига, че съм грозна, че и да ме унижават отгоре на всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 99

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 624ad8bde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

1.   Чети внимателно какво ще ти напиша и дано да го осъзнаеш, а не само да го прочетеш и да го забравиш! ! !

НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ КАТО "грозен човек"!
Така както няма само лоши или само добри хора, така няма и само грозни или само хубави.
Всеки човек има своите минуси и плюсове. Това, че ти си си втълпила мисълта, че си грозна допълнително отблъсква хората! Не можеш да ме убедиш, че си грозна (дори да не съм те виждала съм сигурна, че това което твърдиш не е така)!
Всеки човек има нещо хубаво в себе си!
Веднага ще ти дам пример:

За едни идеалното момиче ще изглежда по следния начин: сини очи, руса коса, светла кожа
За други: кафяви очи, тъмна коса и тъмна кожа
За трети: сини очи, тъмна коса и светла кожа

И т. н. и т. н... ..
Това обаче е първото, което се забелязва - т. е. външния вид. Колкото и на външен вид да си красива ако като човек си лоша никой не би ти обърнал по-особено внимание, т. е. не би имал чувства към теб след като не си стойностен човек!

Така че замисли се дали наистина красотата е най-важното и най-вече научи се да се обичаш такава каквато си! НЯМА ГРОЗНИ ХОРА! Има такива, които си втълпяват глупавата мисъл, че не са красиви.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f078ab0adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, всяка жена е красива по-свой си начин. Надали ще повярваш на това от човек, който дори не познаваш, но е така.

Според мен грешката ти е, че градиш самочувствие върху нечии комплименти към теб. Трябва да изградиш това самочувствие сама, със собствена воля и упоритост.

Намери една красива черта в лицето си и се съсредоточи върху тази черта. Ако са очите ги подчертавай, ако са устните ги карай да изпъкват. Със сигурност можеш да намериш поне едно нещо в лицето си, което е красиво. Вземи едно малко огледалце и започни да гледаш лицето си сантиметър по сантиметър и ще откриеш тази черта.

После премини на тялото си. Жените сме създадени с красиви извивки. Използвай това в твоя полза. Показвай често краката си ако ги харесваш, носи изрязани блузи ако имаш красиви гърди или акцентирай на ръцете си с дълги ръкавели или ръкавици.

Накрая всяка сутрин когато заставаш пред огледалото си се усмихвай и си казвай "Красива съм". Ще видиш как ще се почувстваш по-добре.

Освен всичко това често мъжете изваждат на показ най-красивите ни черти. Преди известно време мразех носа си - твърде чип и голям за лицето ми, но един мъж ме накара да заобичам тази си "гадна" черта.

Надявам се да съм помогнала.

-Кай-

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3f68713c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Я се стегни. Като завършиш училище всичко ще се промени. Даже може и преди това. Проблемът ти идва от обидите, а не от образа ти в огледалото. Едва ли наистина си грозна. Първо на първо кой е грозен е въпрос на гледна точка. Второто, което е, е че ти си все още недоразвита физически. Предполагам не си на повече от 15. След време ще се дооформиш, ще се научиш как да се гримираш и как да си правиш косата и ще се промениш коренно. Само спри да си втълпяваш глупости. Сега наблегни на ученето и на характера си и не обръщай внимание на глупавите тийнове около теб. Колелото се върти и след някоя-друга година нещата ще се разместят. При мен стана така.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c284777816
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   няма грозни хора-има неподдържани ;)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5077a8e058
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Опираме до философския въпрос за формата и съдържанието. За "кухите" хора формата е всичко, тъй като те нито притежават някакво съдържание, нито имат очи за чуждото. За проглеждащите и прогледналите обаче формата има все по-малко значение, а съдържанието започва да измества всичко останало от оценката за даден човек.

Бродиш след неосъзнати, комплексирани и кухи хора. За тях външният вид (формата) е всичко, и понеже в това отношение категорично те превъзхождат, а от друга страна подсъзнателно усещат, че формата не е всичко, а "другото" силно им куца... те бързат възторжено да плюят по теб в нещастен опит да убедят себе си колко всъщност добре са си те и колко "зле" си ти. Защо им вярваш и изобщо им се връзваш? Както казва №3 - скоро всичко ще свърши и Негово Величество Животът ще постави всекиго на мястото му. Нищо чудно след време да станеш инспектор в някоя отговорна държавна институция и да срещнеш някои от същите онези поплювковци оплели конците и в ролята на жалки мекотели, хленчещи за помощ...

Как се дефинира (външната) красота? Пропорции, мерки, черти, разстояния? ... Преди 20-ина години в зората на фото-реалистичната компютърна графика и с възникването на техниката "морфинг" специалистите се опитаха да създадат образа на Идеалната жена като комбинираха в едно най-привлекателните черти на най-харесваните тогавашни красавици (очите на една, устните на друга, косата на трета, гърдите на четвърта... ). И какво мислите се получи? Един абсолютен ИЗРОД! Което доказа, че всяка черта, дори на външността е красива, привлекателна или не САМО в рамките на строго определен контекст! Няма ИДЕАЛНИ сами по себе си черти, пропорции и т. н.

Каквато и да си (според общото мнение) - ти си УНИКАЛНА и трябва да се обичаш такава, каквато си. От друга страна външният вид е едва 10-15% от общата характеристика на човека (би трябвало цифрата да е близка до 0%, но за съжаление щем-нещем външният вид по някакъв странен начин ОТРАЗЯВА вътрешния, т. е. "съдържанието" на човека). Така че - давай смело напред и не се тормози с глупости! Нека се смеят и нека плюят - всичко се връща на този свят (не е изключено и ти да търпиш някакъв кармичен урок чрез вида на тялото, което временно обитаваш). И никога не забравяй, че с лични качества, обаяние и добро отношение към другите, а защо не и с известна самоирония - можеш да компенсираш всичките си "недостатъци" почти на 100%.

Ray

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6b1221ac36
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Мога да ти кажа, че външната красота не е най-големият фактор да те обичат и забелязват. Преди време моята сестра имаше съученичка, която беше грозна, а тя имаше самочувствие и високо мнение за себе си и момчетата я забелязваха и харесваха. Това е истина. За да те харесват, забелязват и да ти обръщат внимание, трябва ти самата да се обичаш. Ти излъчваш неувереността си и ниското самомнение и постоянно връщаш това към себе си, чрез другите хора. Хората харесваме различен тип външни черти и поведение, повярвай има хора които харесват и твоите. Ти имаш свой чар, концентрирай се над това, което харесваш в себе си и вдигни самочувствието си. Сега имам съседка, която аз не харесвам на външен вид, а има хубав приятел, тя е с високо самочувствие въпреки, че ако иска може за много неща да се хване по себе си и да си мисли колко е грозна, но в нейните очи и очите на приятеля й явноне е така. Aко искаш да поработиш над външния си вид гледай модата по интернет и се учи да съчетаваш дрехите си, ако мислиш, че не можеш достатъчно, винаги бъди с парфюм, чиста и изправена, прибрана или на малко масири от плитки или ролки коса, слагай акцент воблеклото понякога- като шалче например. Определено поддържаните хора винаги има кой да ги харесва. Ако имаш канала fox life, гледай малко след обяд има чуждестранно предааване, в което с грим, нова модерна прическа и добре съчетани дрехи правят хора да изглеждат фантастично, независимо дали са слаби, дебели, с пъпки и т. н.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a0b1c019b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравей, не се стряскай, че си давам лични данни защото, искам да знаеш, че не се притеснявам да общувам открито без да се крия зад анонимността, искам да знаеш кой съм за да изпиташ някаква сигурност. Аз се казвам Васко, почти на 20 години съм, зодия Рак съм, и съм от град София, мога и да ти се опиша. Висок съм 1. 73см, цвят на косата тъмно рус, цвят на очите сини, цвят на кожата свят светла, телосложение на границата между нормата и наднормено тегло(76кг). Ще ме извиниш ако съм твърде мил и се отнасям твърде внимателно с теб но по това което прочетох ако си наистина ти го заслужаваш и то много повече от това. НЕ обръщай вниманието на дръвниците които се правят все едно на извадени от армията и се опитват да те строяват както са строявали войниците в поделенията в казармата.
Ти си момиче/жена и заслужаваш специално отношение.
Предварително се извинявам ако намериш сходство между моето поведение и това на ония идиот (ДЕТ СЕ Е БАЗИКАЛ С ТЕБ и заслужава да УМРЕ в адски мъки), но аз самия съм такъв малко по-романтична личност и си попадам по поезията но нека не се отплесвам от темата която си ТИ а не АЗ. Ще ти кажа мнението си, за мен няма грозни хора. Има хора които изглеждат по определен непривлекателен начин за другия и затова те го определят като непотребен, но истината е, че непотребния уж човек за един, е потребен за друг човек примерно който търси други потребности в човека около себе си. Да приемем, тезата ти, че ти си грозна. След като за теб а и за околните(по твое мнение) си такава, защо имаш желание да впечатлиш човека срещу себе си чрез външния вид. Според мен трябва да наблегнеш, на важни неща като култура, обноски, маниери, да се включваш активни в общуването, може дори да пуснеш някоя шега, езика на тялото също е много показателен може да изтанцуваш някакъв танц бил той и кючек и да впечатлиш някой, избий си от главата че си грозна забрави за това, гледай се по рядко в огледалото ако това те дразни, прави само това което те кара да се чувстваш добре и е най-добре за теб самата. Знаеш ли приказката на Ханс Кристиан Андерсен
"Грозното пате". Ако не я знаеш я прочети то накрая става красив лебед. На теб ти трябва момче което да те разбира да ти дава съвети като за начало да ти помогне да се измъкнеш от затвора на самовнушението и да те обичча и да те обгръща с внимание, и да те кара да се чувстваш сигурна и обичана. Ще ти кажа за мен самия, излизал съм с дебели(90 кг), излизъл съм с слаби и такива каквито ти би нарекла грозни. За мен външния вид е без значение, важно е какъв е човек отвътре. Ако искриш отвътре(душевно) то то ти личи и външно, и все едно си излезнала туко що от сеанс в салон за красота за 150 лева.
Ако си видяла капка истина в това което ти написах ми пиши на имейл simpatqga_15@abv. bg или ме намери в скайп (цензурирано от модератора), не съм съвършен но обичам да давам съвети и да помагам на нуждаещи се хора а ти след като си писала за проблема си значи според мен трябва да ти бъде помогнато :).

бележка от модератора - цензурирах скайпа, защото ние по принцип не публикуваме контактни данни. Направихме изхлючение този път, но във Ваш интерес спестявам скайпа.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a293564993
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   И така, какво точно определя това твое отношение към външния ти вид. Пишеш грозна съм. Ще ти кажа не можеш да си грозна. Просто няма начин. За всеки влак си има пътници, Всеки Шрек си има по една Фиона. Важен е чарът, вътрешната светлина, която струи навън през обвивката. Вярно че живеем във време на преходни, псевдо ценности - външен вид като манекенка, чалга звезда, култ към повърхностното и видимото.Но това е като да имаш фетиш към обикновена носна кърпичка, която дори и ароматизирана попада в коша. Ако си търсиш някой с който да си чатиш пиши ми на (цензурирано от модератора). Момче съм.
И не забравяй, че всъщност жените избират мъжете а не обратното. Така че важното е ти кой ще харесаш, повярвай ми.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e9158777ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4 не е напълно прав - правилният израз според мен е: Няма грозни хора, има жестоки надути свине със слаба оценка за себе си, които карат останалите да се чувстват грозни, за да се почувстват те значими. Ако ги нямаше тези, които ти се подиграват, нямаше да се чувстваш грозна. Защо навремето Адам не е казал на Ева, че е грозна? Защото не е имал избор. Сега имат такъв и си мислят, че са Богове. Отвратителна работа! Но положението не се е променило изобщо - те пак са слаби човешки същества и именно на слабостта им се дължи това, че изпитват нужда да нараняват другите, за да се почувстват те самите по-добре.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 40fb85d300
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Така... ..
Ти си в такава възраст, че си мислиш, че си грозна.. няма такова момиче, което е грозно.. няма и такова момче.. или нещо друго.. Да те унижават да не ти пука.. Ако искаш ще се запознаем и ще имаш съмочувствие поне малко.. аз не съм такава за мен всеки е хубав.. а ти говориш така хубаво.. и когато чета какво си писала направо ми идва да заплача.. защо се тормозиш така? ако искаш ще се запознаем и може да сме приятелки ; ]! Ако имаш скайп де.. ! Аза момчето.. има такива и аз съм имала такава скучка.. айде 138

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 483d3ec2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трябва да се научиш да се харесваш на себе си, ако не се харесваш сама няма как да се харесаш и на хората около теб. Ако наистина си се отчаяла толкова, колкото се разбира от това което си написала можеш да направиш някой неща за да си подобриш самочувствието. Започни да хозиш на фитнес например, така ще се запознаеш и с нови хора. Или пък на танци. Намери си нещо, което обичаш да правиш. Смяната на прическа е също добър вариант. И още такива неща. Помисли малко как се харесваш най - много. Можеш и стила си на обличане да промениш малко. И така... :)
Лоли :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1a130e4a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Разбирам те много добре. Може би аз съм единственият човек от досега отговорилите, който знае какво ти е... Защото и аз съм грозен.. Не можеш да си представиш колко... Понякога си мисля, че съм най-грозният човек на света... И мен ме унижават, даже и собственият ми брат, които е по-малък от мен с 4 години, но е що годе красив... Първоначално се правих, че не ми пука и, че не им обръщам внимание, но.. как по дяволите няма да ти пука щом всеки втори човек те погледне на улицата и остави очите си на теб... То трябва да си адски прост, за да не го разбереш, че си грозен... А и не е само това.. има още много други неща, но няма да се спусна в дълги истории... . Или пък не... Много пъти съм си мислил, че е по добре, че се бях родил момче... Защото да си момиче и да си грозна е по - сложно.. Знам точно какво ти е... Събуждам се всеки ден и ме е страх да се погледна в огледалото... И когато се погледна не вярвам, че това съм аз... . просто не мога да повярвам какъв изрод съм... (а и на всичкото отгоре и слаб... като ме видиш сигурно ще искаш да ме застреляш, за да не се мъча).. и след това кълна родителите ми, че са ме направили толкова грозен уруд, от който всеки бяга и се прави, че не познава... направо приличам на някаква мърша, немога да се търпя даже.. Мислил съм и за самоубийство(на 16-сега съм на 17), но просто не мога да причиня това на родителите си, защото знам, че ще страдат много... (да бе да... на кой му ПУКА, че някъв грозник ще умре... .. ! ! ! А и сигурно родителите ми ще се радват, че са се отървали от мен и от срама, който изпитват, когато другите хора говорят за мен(сиг съм, че ги е срам от мен))
Та искам да ти кажа с 2 думи, че не си ти единствена... ако с това мога да помогна... Намери си нещо, което обичаш да правиш, хоби, запиши се на някакъв спорт да тренираш и ще ти стане по леко, защото ще бъдеш отдадена на него (: Ето, аз например тренирам баскет и той е единственото нещо, което ме крепи (:
Дано да съм помогнал поне малко... Знам какво ти е ;( Но всичко ще бъде наред! Отдай се на нещо и следвай целите си и се постарай да не се вслушваш в другите и да не ти прави впечетление това, което мислят за теб... до колкото е възможно, знам че е много трудно.. (hug)
Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1a130e4a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От 13. mladen9393@abv.bg - Ето ти направо и e-mail-a ми,ако искаш съвет или нещо друго,винаги ще ти помогна.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e610e057fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Метни една снимка да те видим :D:D

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ca17c1e82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Всички гледат външната красота за жалост (щото и аз не съм толкова хубав, добре че поне имам сини очи) Но хората трябва да обръщат повече внимание на вътрешната красота, но не се притеснявай има и такива, всеки човек си има половинка, не го забравяй!!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1a130e4a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Какво ще значи "има и такива"...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5fa2a23833
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ей, я се съвземи! :D Аз също не се харесвам и ми го казват, но наскоро осъзнах, че ми го казват само хора, които не значат нищо за мен. Така де, всеки иска да прилича на някой друг ама не става ако не почнеш да го копираш и така си навличаш още подигравки. С тази моя суета отблъсквах всички, които се опитваха да ми станат приятели. Запомни едно от мен:
Когато някой ти каже, че си грозна си помисли първо-че той/тя е тъпак, второ-че не си такава за каквато те вземат, трето-че все пак има някой, който иска да има твоята коса или нещо друго или пък да е точно твое копие.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 289e5dd1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ей 13, аз пък като съм на 19 години и имам вече плешиви части на главата точно където ми започва скалпа, оплаквам ли се, а и имам високо чело което ме прави още по плешив. И на мен са ми се подигравали, но аз или не им обръщам внимание или гледам аз да им се подиграя за нещо. Просто това са хора които са лишени от възпитание и може би имат някакви комплекси. Разковничето е да не ти пука. Опитай напук на всеки който те заглежда с насмешка или клати глава, или сбръчква нос да се ухилваш до уши да видиш как засрамено ще престават да те зяпат и ще си гледат своя интерес дет се казва. Мога да ти кажа, че аз лично не свалям момичетата с чар и красота. Свалям ги със сладкодумие, свали си някоя мадама може и 2 или защо пък не 3 да ти е тройно самочувствието и ще видиш как ще се чувстваш цар и даже ще ти завиждат и веднага ще се сдобиеш с приятели но се научи да отсяваш приятелите :), но това е друга тема, ако съм ти помогнал нещо пиши имам интерес ако съм полезен да помагам на който и да е, и се надявам в замяна и аз да получа някакъв съвет някой път ако се наложи, все пак всички сме братя и сестри(деца на Адам и Ева) така че трябва да си помагаме.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 11c805e3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Дори не си правя труда да чета коментарите на останалите. Когато прочетох изцяло.. мога да ти кажа, че усещам болката, и все едно слушам мене си. Аз съм абсолютно същия случай... и знам колко боли от това. Е мъж съм, но преди всичко човек с чувства. Да... най-гадното е когато искаш да промениш каквото ти пречи а просто да няма как. Измъчващо е.. и честно казано незнам какъв съвет да ти дам, понеже сам за себе си не откривам такъв. Казват, че нямало грозни хора... но истината е друга, и всеки който е изпитал болка от същите причини за които говорим аз и момичето... знаят горчивата истина. За всяко нещо си има граници.. колкото и да сме силни си мисля, че ще дойде момента в който съвсем ще се "огънем" и тогава дори незнам какво ще стане, само знам, че ще е много.. кофти. Знай.. не си сама така (дори нз дали има смисъл да го споменавам). Дано не съм те обезкуражил... просто и аз като теб не мога да кажа на черното - бяло.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3424cf5344
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Няма значение красива ли си или грозна, хората гледат така наречена вътрешната красота на човека!!! Един човек е казал: По дрехите посрещат, по ума изпращат! - Не го забравяй :) Ако ти не си вдъхнеш малко самоувереност няма кой друг, ако повярваш че си нещо и другите ще повярват!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4665fda542
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Здравей, четох по-голямата част от отговорите и ако ги прочетеш всички ще разбереш истината и тя е, че ти не си грозна, а неоценена. Това, че някой се не те харесва не те прави грозна. Когато те унижават по-този начин и ти си го внушаваш вече, че си грозна. Хорското мнение не е важно. Само походката може да създаде първо впечетление, ако вървиш наперено сякаш казваш "Говорете си винаги ще съм ви в устата не в краката" ще е съвсем различно. И вече малко по - малко се опитваш да премахмаш или променяш, това което не харесваш в себе си. Но естествено трабва да положиш и малко усилия като за намало можеш да спреш да си натякваш, че си грозна. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4afc4534c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Виж сега... Това , че хората ти казват, че си грозна не означава, че си такава! Дори и да си грозна, важното е да си добра... не им обръщай внимание, чувала си пословицата предполагам с един куршум два заека :) връща им се. Така че недей се притеснява във същото положение съм, но какво да направя. Не си виновна, че си такава както и аз :) Поглеждам се в огледалото и се чудя какво ми има... Как така аз ще се харесвам а те мен не? Имам пъпки по кожата това ли е? Аз се харесвам, и се чудя какво ми има? това е вкусът на хората иначе си хубава... дори и да те видя на снимка, мислиш, че си грозна, но всеки човек си има красота :]]

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3d5ba4a67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Миличка яя не се самосъжалявай! Никой човек не е грозен, ти сама казваш че си грозна и това отлъсква хората! Дори и да не съм те виждала не смятам, че си грозна.. Първо трябва самата ти да осъзнаеш, че не си грозна. Пък и за по-голямо самочувствие може да подчертаваш красотата си.. Примерно гримирвай се., прави си прически, но разбира се трябва да знаеш как да го правиш.. Чети в нета как да се гримирваш, защото и прекаления грим не е хубав.. С една дума поддържай се и в никакъв случай не си мисли, че си грозна! Ако някви си комплексари те обиждат, разсмей се ии им кажи ''Абе гледайте си работа, първо вижте себе си! ''. Щом разбереш, че си хубава ии другите ще мислят така..

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 159b65cc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Виж ся и аз преди си мислех че съм супер грозна и като се погледнех в него и на мен ми идваше да го счупя обаче след време започнах да намирам и хубави черти в себе си вярвам че и ти ако се вгледаш малко по на дълбоко можеш да видиш и ти нещо хубаво и както казват почти всички ти не си грозна и едва ли си толкова зле за колкото се описваш написаното по горе може може да ти звучи малко като клише но просто се опитай аз вярвам че във всеки човек се крие нещо красиво. За тези които те обиждат на грозна мога само да ти кажа че най вероятно ти завиждат не съм те виждала но може би е така. Айде късмет от мен!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0ac5249c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   няма грозни хора ако не се понасяш толкова метни едно фондиотинче малко черен молив спирала гланц и си готова пробвай с грима и тогава виж резултата

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 73aa3e17ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Изобщо не трябва да мислиш за това и запомни, че проблем имат тези, които намират смисъл в живота си, като те унижават. Те са глупавите, те са ненормалните. Освен това всеки има различен вкус, така че не трябва да ти се скапва самочувствието. Всички онези, които са те карали да се чувстваш зле, имат проблем - комплексари са. Бъди над нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7955edb8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Искам да ти кажа, че аз съм доста красива девойка, но това винаги винаги и винаги само ми е пречело!!! НЕ ТИ ТРЯБВА ДА СИ КРАСИВА!!! НЕ ТИ ТРЯБВА! ТОГАВА ВСИЧКИ ТИ ЗАВИЖДАТ, ВСИЧКИ ТЕ МРАЗЯТ, ВСИЧКИ СЕ СРАВНЯВАТ С ТЕБ.... И НАКРАЯ ЧОВЕКЪТ, КОЙТО Е ИЗЛИЗАЛ С ТЕБ И ТЕ Е ОБИЧАЛ ИЗЛИЗА С ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА (извинявам се за грубия език)---С ГРОЗНАТА, С ДЕБЕЛАТА, С ГЛУПАВАТА, С НЕЯ МЪЖЕТЕ ВИНАГИ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ ПО-ДОБРЕ!!!
ЛЕК ДЕН! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d8408f7602
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Каква вина имам аз.. Каква вина имам аз.. Каква вина имам аз..


Каква вина имам аз..



Повтаря Лейля.. Повтаря Лейля.. Разплакана.. Разплакана и отчаяна..


Търсих песен на Дженифър Лопес за мп3.. Сайтът беше руски.. И след това като чух Лейля.. Въведох "Каква вина имам аз" но резултати нула.. После Гугъл, и сега съм тук.. Тук.. И аз се разплаках...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a1306fe29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Jenifer Lopez-Ако имаше любовта ми Припев:Ако имаше любовта ми
и ти се бях доверила напълно
щеше ли да ме утешаваш?
И ако по някакъв начин си знаел
че любовта ти няма да е искрена
щеше ли да ме лъжеш и да ме наричаш скъпа? 1к. Ето как трябва да бъде ако ти се отдам,
първо няма да приема да ме мамиш
кажи в кого да вярвам ако не мога
да вярвам в теб?
И няма да позволя да ме правиш на глупачка
казваш че можем да бъдем заедно завинаги-това е което ми каза
(това ми каза)
Но ако ме искаш трябва да изпълниш
всичките ми мечти
(ако наистина ме желаеш скъпи ) Припев:Ако имаше любовта ми
и ти се бях доверила напълно
щеше ли да ме утешаваш?
И ако по някакъв начин си знаел
че любовта ти няма да е искрена
щеше ли да ме лъжеш и да ме наричаш скъпа? 2к. Каза че искаш любовта ми
и че я искаш цялата
но първо има някои неща които
трябва да знаеш:
ако искаш да живееш с всичко
което мога да даря на някого аз трябва да усетя истинската ти
любов!!!
Или всичко приключва-да..
аз не искам да получиш всичко от мен
и накрая да остана нещастна
(не искам да съм наранена и не искам болка) така че преди да ти се отдам
трябва да зная истината...
(ако прекарам живота си с теб) Припев:Ако имаше любовта ми
и ти се бях доверила напълно
щеше ли да ме утешаваш?
И ако по някакъв начин си знаел
че любовта ти няма да е искрена
щеше ли да ме лъжеш и да ме наричаш скъпа?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 69a933bb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Здравеите, казвам се Петър, на 21 години съм! Пиша ви защото съм изпаднал в много дълбока дупка. Колкото и налудничево да звучи всичко започна след едно ходене в дискотека или по скоро след ходене до тоалетната в една дискотека... в коридора на която има навсякъде огледала, там когато се огледах в едно огледало видях освен анфаса си и тила си, които се отрязяваше от огледало зад мен преполагам... това отражение беше някак странно главата ми беше със странна форма, продълговата, челиостта ми също, изобщо мн. страннен образ видях... и страшно се депресирах от това, веднага си тръгнах от дискотеката и се прибрах в нас, огледах и анфаса и тила си в огледалата в нас образа ми беше нормален и различен от този от дискотеката. Oт тогава постоянно гледам тила си, снимам задната част на главата си след, което си казвам всичко е нормално нищо ми няма, но след като изляза навън образа от огледалото в дискотеката изкача в съзнанието ми, когато някои ме погледне отзад се притеснявам.... когато някои ме погледне мисля, че е заради дефект някакъв.... не знам какво ми става преди това всичко беше нормално... мисля че полудявам. Всеки с, които споделя казва ''ти си бил пиян'', ''там огледалата са криви'', ''нищо ти няма, стига глупости'', но аз не мога да се оправя... не бях пил нищо, а огледалото срещу мен беше нормално, което ме кара да мисля че и тожа зад мен е било

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 58194cc8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Здравей :), миличка всеки е красив!!! Ти си красива, тези които постъпват по този начин са грозни. Знай само едно ти си красива!! Красива си, приеми се такава каквато си. Красива си, не го забравяй : ) Разбери винаги ще има някой, който се мъчи да те мачка, да те кара да се чувстваш зле. Красива си!! Няма грозен човек : )

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3475e19f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Aз съм като тебе, явно не си сама! Цял живот съм си патила от това, най-вече в любовта, защото най-боли. Плача си и се моля на Бог да направи нещо, защото Той може всичко! Е, още няма развитие, но знам, че всичко си е съдба! И вярвам, в приказката за грозното патенце! Любима ми е! Имай добро сърце и вярвай!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 065e0981d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Не, недей така сериозно. Аз до 7 клас бях много грозна. Знаех го всички ме обиждаха и ми измисляха гадни прякори. Обаче след това много се промених. Преди бях с един гаден бретон и си вързвах само косата долу на опашка. Никой не ме харесваше, даже казваха, че приличам на момче. Обаче сега не е така. Изведнъж се промених много. Станах много красива. Всички, които ме познаваха, като ме виждаха казваха, че това не съм аз и че съм станала много яка. Апък тези, които ме обиждаха също се промениха. Сега никой не ги харесва и са станали супер грозни. Не се знае. Може и ти да се промениш и да станеш готина. Също така пробвай да промениш нещо в себе си. Помни нещо, което винаги ме е надъхвало. НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! С УПОРСТВО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИШ ВСИЧКО! Каквото и да става не се отказвай!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a824f58e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Чувствам се по същия начин!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 349b4ca22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

42.   Явно си много грозна. Глупачка. Аз пък съм хубава.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 692d9daee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Няма грозни хора! Добии самочувствие, намери си приятели и всеки ден си казвай, че си нещо повече от всички тези хора, които те обиждат
А до номер 42 - ти си самовлюбена, тъпа кифла
Поздрави

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 692d9daee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   Няма грозни хора! Добии самочувствие, намери си приятели и всеки ден си казвай, че си нещо повече от всички тези хора, които те обиждат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 92d39f1455
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Да не ти пука.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5bbc74b852
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Аз съм момиче на 14 години. Някои хора ми казват, че съм грозна, а други че съм хубава. Забелязала съм, че тези, които ме обиждат изобщо не ме познават/случва се само да ме питат колко е часа или нещо такова :Д/Иначе знам поне 3 момчета които ме харесват /и едно момиче :Д/Ама те и трите момчета са по-малки, а момичето е колкото мен :Д. Тези, които ме обиждат ми свалят самочувствието до нулата понякога, ама кво да се прави. те за това повечето дето са много отворени ме обиждат/макар че има и такива които казват че съм хубава/
Да не ти пука кво говорят за теб ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e6dcfbe2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Здр. авторке, започвам коментара си до теб с една притча.
"Много красива възрастна жена среща младо, но грозно и сакато момиче. Тя го погледнала надменно и му казала-Какво ли би дала ти за моята красота? -Момичето я погледнало тъжно и и отговорило-Каквото би дала ти, за моята младост. "
Ти си красива по свой собствен начин и трябва да имаш самочувствие, защото хората усещат липсата на такова. За характер и интелект всеки е отговорен, но красотата е природна даденост. Когато комуникирам с някого по телефон, скайп и каквото ти дойде наум на всеки му е приятно да си говори с мен. А когато ме видят наистина зяпват, защото съм красива. И забравят, че могат да разговарят с мен с часове. Това, че имам професия е моя заслуга, това че знам три езика също е моя заслуга, но това че съм красива е божи дар и за него нямам заслуга. А тази красота с времето ще увехне, но добротата ми ще остане.
Написах ти всичко това не за да се хваля, а за да разбереш, че освен външността всичко друго е в наши ръце. Желая ти повече оптимизъм. Поздрави.
Маги

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5ae742ef4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   42, а сигурна ли си, че грозотата ти отвътре не избива и навън?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5088eb9de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Всеки млад човек е красив по своему. Няма нищо по-красиво от младостта, а твоята тепърва предстои :) Много красивите хора също не са особено щастливи, а това, че се виждаш грозна е много погрешно, защото някой ден за един човек ти ще си най-красивата и важната на Земята. Грозното пате, което се превръща в лебед е само в психиката на един човек и завийси единствено от твоята нагласа дали ще се превърнеш в лебед :) Успех и бъди качествен човек, защото истинските хора ще те оценят!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: 700654bc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Аз също съм грозна, мен също ме обиждат и ми се подиграват.. Зависи от човека мила....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ef36b8705a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   Здравей, за ралика от повечето коментари тука аз ще ти кажа друго.
Има грозни хора. Красотата е пропорция и съотношение. В природата
животните се перчат със своите пера, окраски и тн... Хората не сме
по различни. Много от писалите тук казват че не е важна, но и те
осъзнават че не е така. Когато видят хубаво момиче или момче. Аз също
не съм сред избраните да се родят идеални. Имен са ме обиждали.
Има едно обаче НО!!! Най важното е да се приемеш такава каквато си.
И да насочиш негативизма и обидите на вън. Не позволявай да те мачкат.
ако си пълна направи си изследвания и ако не се дъжат на болест.
Почни да тренираш. Много от тези които ме обиждаха че съм дебел. Сега са
чички и кореми като бидони (аз съм и доста по голям от тебе). Тогава им завиждах
сега им се смея и им го казвам. И ще ти кажа защо, не съм излязал от залата много години
вече. Изглеждам по добре и от голяма част от твоите връстници, кото седят само пред
компютрите. На твоята възраст бях 90 кг. а съм нисък 165 така че си представи
каква топка бях. Но си казах стига толкова - да, нямам късмета да имам нормален метаболизъм.
Намери смисъл в нещо такова. Насочи се към спорта. Освен физика той тренира
най вече волята (това е и най-важното ще ти помага в много ситуаии и за напред в живота).
Няма студ, дъж, мързел... ти си в залата. Уморен/а си от работа
пак там.... Изкарваш си яда по уредите. И накрая като се погледнеш виждаш един успял човек
който дължи всичко само на себе си. Бяха ми казали да не се подигравам на
тези които ми се смяха на мен. Защо пък да спирам... това което съм сега
ми е коствало много усилия и жертви така че имам пълното право да им се подигравам.
Това ти дава смисъл. Фитнес инструктор съм... бивш 90 кг. :)
виждал съм хора да се променят. Момичета които идват само от нямане какво да правят
и изгледат добре лежат на тези лаври и познай... след 1-2 годин са лелки.
А други по пълни които не се отказват и знаят какво им струва това да игзлеждат красиви
и в момента ги заглеждат много.
Така че моят съвет.
1. Приеми се такава каквато си.
2. Приказки от рода вътрешна красота и др... - ти все пак имаш
огледало и виждаш --- неважат.
3. Стегни се. Ти определяш живота си а не някакви хора които те обиждат
така те контролират и живота ти. Играеш по тяхните правила - НЕДЕЙ
4. Почни да се занимаваш със спорт.
Той ще ти изгради психика на победител. Ти имаш нужда от такава.
5. Агресията която имаш (понасяш обидите и ги трупаш) насочи на вънка.
Направи нещо с нея (тренирай). Не и позволявай да се насочва на вътре към теб.
Ти си най-ценното което имаш.
6. И да след като постигнеш резултата който искаш ( а това ше стане )
Подигравай се на тези които сега те унижават. Бъди победител.
Приказки за толерантност и др... са глупости изкарай си го на тях.
Ще се почувстваш по добре. Както казах ти си най-важната.

пс. Няма да е лесно от сега ти казвам. Много пъти ще искаш да се откажеш... знам го от личен опит.
Но ти продължавай... И най-голямото пътешествие започва с първата крачка.
Желая ти успех. Знам че ще успееш защото аз съм минал по този път и успях.

Надявам се дори и след близо 2 години от поста тук да си го разбрала това.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd74fb7274
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   както казаха в по-горните коментари всеки човек има нещо хубаво. Наистина отношението на другите спрямо теб е ужасно, но вместо да се самосъжаляваш се отдай на нещо в което си наистина добра и им докажи че си нещо повече от тях, докажи им че са сгрешили, а колкото да момчето той е кретен

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d0610c1f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Това все едно съм го писала аз.
НА 18 съм, предстои ми бал, а дори нямам желания да ходя. Самочувствието ми е потъпквано години наред. Цял живот получавам обиди за външността си, дори и от "приятелките ми".
Хората са брутални. Понякога не се замислят как с една дума, могат жестоко да огорчат човек и да го накарат да се чувства като смачкан.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1748a99c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   НЯМА ГРОЗНИ ХОРА!!! ИМА НЕПОДДЪРЖАНИ!!!! Като те гледам как пишеш и как се изказваш МИ ГАЛИШ ДУШАТА!!! всеки детайл в изреченията и разговорните похвати изпипваш до дупка! всяка 1 дума е употребена правилно на 100%! примерно " И така работата е там, че съм грозна. Не, не си въобразявам. Наистина съм грозна и то много. Казвам "работата", а не "проблема", защото за проблемите има решение, но за това няма. "
Изказваш се много добре, в най - скоро време ще станеш много добър оратор! Този твой ще порази егото на всеки който дръзне да те обиди! Луда фенка съм на ТВ канала "NG" и често слушам за изследвания на човешкия мозък се харчат не знам си кви средства и прочие, за да бъдат изучени всичките му възможности на не знам си къф процент... Нещото което може да ти бъде полезно от всичко, което казах до тук е, че човешкият мозък е способен до такава степен да повярва на чутото ( в тоя случай натякваното) че да го приеме за абсолютната истина, (сложно е за обяснение в 1 коментар, там го обясняваха цял час) дадоха пример с жена която иска да забременее толкова много, накрая повярвала в това че е бременна без да е осъществен полов акт, че корема й се издува, но в същото време без бебе.... СМЯТАЙ! не вярвай на чутото ЗАЩОТО ГРОЗНИ ХОРА НЯМА! подчертай красивите си черти и прикрий недостатъците с козметика.. не си грозна!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b565670277
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

61.   Хубави... грозни тва направо ми писна вече... и аз не са чуствам мн красив така че не си единствената която се мисли за грозна :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b20439a37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

62.   Същото и тук.. тези намеци ме подлудяват и аз се виждам че съм грозен.. всяка сутрин като стана и отида в банята като се погледна ми се иска да умра... да не живея този скапан живот

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 99c81b4d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

63.   Темата е отдавна, но реших и аз да ти пиша..
Аз също не се харесвам особено, но да не мислиш, че ме интересува.. На мен до сега никой не ми е казвал е, ако някой отново ти каже, че не си хубава му кажи : ''Като не ти харесвам не ме гледай''и т. н и
Както са казали '' Опаковката не струва нищо ако съдържанието е боклук'' - точно така е може да си супер красив/а, но да се държиш гадно с другите тогава..
П. С : Не им позволявай да те тъпчат
Момиче на 14 г

 
  ...

1-50 от 99
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker