Губене на време или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Губене на време или...
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1498 пъти
Здравейте аз съм момиче на 16 години преди известно време дойде ново момиче в класа ми, стана ми много добра приятелка и започнахме да си споделяме, да излизаме и. т.
Тя ме запозна с брат си който е на 17години още в началото си го харесах, но се пак не го познавам за това си замълчах.
Една вечер той реши да ми пише, писахме до сутринта, в училище казах на сестра му, че сме си писали тя полудя!!!
Скарахме се и сигурно 1 месец не ми проговори... спрях да си пиша с това момче известно време, но сега отново си пишем, проблема е, че той си има приятелка от 10месеца. Наистина имам доста силни чувства към него и той знае, каза ми, че и той има, но не мога да му повярвам излизали сме 4, 5пъти само двамата, смяхме се и мога да твърдя, че си прекарахме добре..
Но тук идва същинската част, разказах на една приятелка за случващото се и тя ме посъветва да му напиша всичко и да приключим да пишем, говорим и контактуваме, послушах я и го направих, той реагира много емоционално за което ме навежда на мисълта, че наистина има чувства към мен!
След 3, 4 дена просто не изтърпях и му писах отговора му беше и положителен и отрицателен! Цитирам ”Преди да напишеш или кажеш нещо помисли добре дали няма да нараниш някого, също един съвет за бъдеще, не се влияй от другите ако искаш ти да си добре” аз му отговорих, че го направих защото е обвързан!
Та въпроса ми е дали да се боря за него или да се откажа напълно?
Моля тези които ще критикуват да не пишат въобще коментари!
От доста време чета истории в този сайт и съм забелязала, че повечето отговори са сядай и чети какво се занимаваш с глупости, моля тези които ще го пишат да не си правят труда!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 56f1a28237
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Губи си времето както искаш, бе момиче, да не си престаряла? Сега трябва да минеш през всичко, да натрупаш опит. Не като станеш на 30 и някой те зареже да си скубеш косите... Смело напред!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 73358c2eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преди да ти дам съвет, кажи дали се сдобри с приятелката си. Ако сте се върнали към старите си отношения, поговори с нея за чувствата ти към брат й и виж как ще реагира. Не мисля че си струва да губиш приятел заради 1 момче, което е и обвързано отгоре на всичко.
Ако вече не сте приятелки с въпросното момиче и не мислиш че има възможност да се сближите отново, тогава нямаш какво да губиш - рискувай. Успех, но приеми един съвет от мен - момчетата се сменят, но приятелите (истинските) остават за теб за цял живот или поне за доста дълго.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ce5f0cfc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Казваш. че сестра му е полудяла. но не казваш какво точно е казала и защо е реагирала така. Каква е причината тя да откачи? Защото си има приятелка или нещо друго? Това беше хубаво да кажеш. Иначе според мен не бива да се занимаваш с него. Той си има приятелка от 10 месеца и въпреки това си пише с теб и по-важното е. че излиза с теб. Демек той хем си има гадже. хем в същото време не иска да те изпусне. Това показва. че за него си само момиче дето иска да изчука и да зареже. защото ако наистина има чувстава както той казва тогава щеше да скъса с нея. Това момче не е читаво. Той лъже нея в момента като я мами с теб. Тя сигурно си няма на идея какво се случва и му вярва. Значи той не обича дори нея достатъчно щом й причинява това. Един ден ако си бъде гадже с тебе ще прави същото на теб. Ще сте гаджета и той ще си пише и ще излиза с някоя друга така както сега така прави с теб спрямо нея. Попитай го защо не се раздели с нея. за да бъдете заедно. Ако почне да овърта и да ти каже. че не е дошъл момента или не иска тогава му кажи сбогом и го блокирай директно. Не ти трябва. Отиди на другия ден и кажи на сестра му. че си се отказала от него и повече няма да си пишете и съжаляваш и искаш да се сдобрите с нея. Няма да го бъде с това момче. От тук се личи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ce5f0cfc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Казваш.че сестра му е полудяла.но не казваш какво точно е казала и защо е реагирала така.Каква е причината тя да откачи ? Защото си има приятелка или нещо друго ? Това беше хубаво да кажеш.Иначе според мен не бива да се занимаваш с него.Той си има приятелка от 10 месеца и въпреки това си пише с теб и по-важното е.че излиза с теб.Демек той хем си има гадже.хем в същото време не иска да те изпусне.Това показва.че за него си само момиче дето иска да изчука и да зареже.защото ако наистина има чувстава както той казва тогава щеше да скъса с нея.Това момче не е читаво.Той лъже нея в момента като я мами с теб.Тя сигурно си няма на идея какво се случва и му вярва.Значи той не обича дори нея достатъчно щом й причинява това.Един ден ако си бъде гадже с тебе ще прави същото на теб.Ще сте гаджета и той ще си пише и ще излиза с някоя друга така както сега така прави с теб спрямо нея.Попитай го защо не се раздели с нея.за да бъдете заедно .Ако почне да овърта и да ти каже.че не е дошъл момента или не иска тогава му кажи сбогом и го блокирай директно.Не ти трябва.Отиди на другия ден и кажи на сестра му.че си се отказала от него и повече няма да си пишете и съжаляваш и искаш да се сдобрите с нея.Няма да го бъде с това момче.От тук се личи.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 51ca4921e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е редно да се намесваш като трето лице във взаимоотношенията им. Ако иска да бъде с нея, нека бъде с нея. Ако не иска, нека не лъже момичето и да търси любовта другаде - независимо дали ще е при теб или при друга, но да го е заявил предварително. В момента той я лъже и играе на втори фронт, с теб. Държи ви и двете като резерва, в случай, че едната се откаже. Постави се на нейно място. Просто си представи, че я зареже, за да е с теб. Какво ще го спре да постъпи по същия начин, когато срещне трето момиче, което му е по-интересно от теб? Не се занимавай с подобни паляци, знай си цената и се дръж на ниво. Недостойно е да си хем втора цигулка, хем и човек, който е готов да наранява други за да угоди на своя нагон.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9c12d0e077
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката: със сестра му *онова момиче което полудя и се скарахме* в момента сме в прекрасни отношения даже бих казала много добри приятелки тя не знае за чувствата ми към брат и!
Тя е много добра приятелка на гаджето на брат си.
Наистина благодаря на всички коментирали!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7d982c3a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той си има приятелка. Ако искаше да е с теб щеше да я остави и да тръгне с теб. Той обаче хем си държи на приятелката, хем флиртува с теб. Което говори, че не е особено почтен човек. Насочи се към някой необвързан.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1600e13fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Губиш си времето с това момче малката, той хем иска да е с приятелката си хем теб да те използва за секс и евентуално за резерва ако тя научи що за стока е и му бие шута! Правилно са ти дали съвет да не се занимаваш с него за да не страдаш после!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e0513b8a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря, реших да го оставя от 2. 02 вече нямам никакви контакти с него

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker