Не мога да се откажа от него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да се откажа от него
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1541 пъти
Моля да качат историята ми, защото е важна за мен.

Здравейте, аз съм момиче на 15 години. Влюбена съм в едно момче и проблемът ми е че съм от онези отракани, нахакани и отворени момичета. Лесно говоря с момчетата, доста съм директна и малко грубичка... Това ми създава доста комплекси, защото момчетата предпочитат по–недостъпни и нежни момичета. На мен се доверяват и ми казват тайните си, имам много момчета приятели и не мисля, че те могат да ме видят като нещо повече. И така историята ми започна септември месец. От доста време си харесвах едно момче, но нищо сериозно. В началото на годината чувствата ми се засилиха. Реших да не казвам на никой и да изчакам това просто да отмине. Но всеки ден започвах да го харесвам все повече и повече. На едно парти казах на най-близките си приятели. Те ме посъветваха да му покажа какво изпитвам. Но не ме бива в това да показвам чувствата си тактично. Доста съм директна и това понякога плаши момчетата. Помолих една приятелка да му каже, защото нямах смелост да го направя лично. Той й каза, че не ме харесва. Но аз не се отчаях, но той каза, че ме ненавижда. Разбрах, той никога няма да отвърне на чувствата ми. Не го виждах, отказах се. Живота беше толкова хубав без притесненията ми дали той ще ме хареса! Но това не продължи дълго. Колкото и да не искам съм влюбена в него. Но той поне не е някой клюкар и не е казал на никой. Забравих да кажа, че след като разбра че го харесвам започна да се държи студено и грубо, но сега е много мил и не знам, имам някаква надежда... Не знам, всеки път като си помисля, че имам шанс си казвам, че си въобразявам. Просто имам нужда да споделя, въпреки че имам толкова приятели се чувствам сама. Давайте съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6ca11ac0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стани приятелка с него и преди това кажи, че приятелката ти го е излъгала, защото всъщност тя го харесва :D Абе не знам измисли нещо за да станете по-близки.. и така и не разбрах последно как се държи с теб и защо е казал, че те ненавижда като се е държал мило???

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d38d350da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А ти сигурна ли си, че приятелката е предала правилно твоето съобщение и неговия отговор? А ако тя го харесва? Или просто е решила да се пошегува с вас? Тези неща не се казват с посредник. Намери начин да му ПОкажеш, че го харесваш. Лайкни го във Фейсбук, примерно. Закачай се с него, но без директно да му кажеш-харесвам те. Така само ще го изплашиш. Помоли го да ти помогне по някой предмет в училище.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 381d4c9aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма смисъл! Казвам ти го от личен опит, така щях да разваля едно хубаво приятелство, но бяхме прекалено зрели и двамата и минахме през това. Сега аз имам сериозен приятел и той също си има приятелка, в различни градове сме вече и не се виждаме често, но сме много добри приятели. Едно момче тръгне ли да ти споделя прекалено много неща, определено не те харесва като нещо повече!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9e29e6dbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всички ще реагират остро като накараш някой друг да им каже, че ги харесваш. Поговорете си само двамата - това е моя съвет.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8720591263
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма смисъл мила, като се буташ на момче, което не те харесва ти се унижаваш по този начин! А по отношение на момчетата или промени поведението си към тях или търси някой като теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker