Пъпки по лицето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пъпки по лицето
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 11284 пъти
Здравейте!
Аз съм на 18 години и все още имам пъпки по лицето.
Да, не са както преди, но все пак ги има и това ме депресира и ми пречи да се развивам.
Имам отчайваща нужда от работа, а от тия пъпки не мога, защото когато се появят се превръщам в друг човек и не съм на себе си.
Красив съм - не се хваля! Забавен, умен и красив и проблеми в семейството, но тези пъпки ме спират да вървя нагоре.
В един период нямам никакви пъпки - когато ям пълнозърнест хляб, ориз, плодове, зеленчуци и взимам витамини и минерали.
В друг период обаче, когато взимам наркотици, пия или ям всичко(мазно и други) ми излизат гадни пъпки.
Правя секс редовно - отново не се хваля! Правя го по 3 пъти на ден. Е, някой път по-малко и друг път повече, но от секс не се оплаквам.
Остава ми да обясня какви са пъпките и да очаквам съвети.
Използвал съм Гарниер 3в1 и само той ми е помагал малко. Моята идеа е да отида на козметик, защото приятелката ми така ми препоръчва и ме уверява, че ще се оправя, защото нейни приятелки са били така, но след упорита програма са се оправили :).
Пъпките са:
-малки с връхчета;
-огромни, червени пъпки - тва е всеки месец, все едно ще ми идва, като на вас, момичета :).
Тва е, но искам да отбележа, че имам доста черни точни и перлички - тва са главните причини от появата на тези пъпки, така че кво ще ми препоръчате?
Кожата ми е нормална - нито суха, нито мазна.
Футболист съм. Не пуша цигари, не пуша и трева и не взимам наркотици вече. Пия по-често, но само тва! Правя секс редовно - чувал съм, че липса на секс води до пъпки по лицето, но не ми се вявра.
По лицето ми има много запушени пори - перлички и т.н както ги нарича приятелката ми.
Моля ви, ако някой има решение на проблема ми нека да сподели, защото имам отчайваща нужда от тва да се оправя и да се реализирам някъде, защото имам проблеми в семейстовто и трябва да работя/играя футбол, за да се изхранвам и да отида на училище като нормален човек :).
Е, очаквам вашите идеи също!
Баща ми вика: "Повече секс!"
Да, ама аз правя ненормално много секс и не помага.
Помощ! :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: d919060613
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Използвай козметични продукти за почистване на лице. Лореал, Гарниер, имат хубави тоници за лице, марки за черни точки и т. н., а сега има нов крем на VICHY за проблемна кожа...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bd53e7db2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1: Аз същия крем на Виши го изпробвах и ресълтата беше... вснимание... НИКАКЪВ!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d919060613
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   еми незнам, аз го пробвах и има ефект. по принцип нямам много проблеми с кожата, сигурно не е за трагични случаи

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 93d2f1b5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   охх тея пъпки ми бяха голям проблем сега съм на 30 (момче съм)и чесно казано сигърно до към 23 24 си имах и ползвам при това козметики от както се помня още от 12 13 годишен но малко по малко си изчезнаха...
Само не си занимарявай лицето и кожата като цяло че може и белези да има после

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 253704e623
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Същия проблем имах и аз. От 5 години разкарване из наи скъпите клиники из българия, от толко четене ти гарантирам че по-голям експерт от мене няма нищо че съм на 17. Оива6 до аптеката до вас и зима6 "Zineryt" i "Акне БП 5" със зинерита се мамже6 сутрин, а с акне бп 5-то ве4ер. От зинерита пъпките ще наберът бързо ще се спукат и ще изчезнат, а от бп-то ще се излиупи лицето и зачервяванята ще из4езнат. Ако много ти се лиупи земи си някаф хидратиращ крем. Може да се консолтира6 с някаф кожен лекар, но тои щи каже, 4е тва е ре6ението на проблема ти (ако разбира) аз ходих в клиника "Малинов" някфи процедури еди кфо си, еди кфо си за 4 месеца 900 лева никаф ефект. зех си уред био-топ за 1800 от него има6е някаф, но пак... ... се6 се ;д. накрая ме вкараха в правителствената болница или кфот е там (дет ходат депутатите) и се опраих супер бързо по тая схема. пазих супер диетата също така (никфа мазна храна, 6околад не докоснах 5 месеца, плодове ала бала знаят се тия неща. А забравих да ти кажа, земи си Ленено масло и бирена мая на хапчета. не бараи амфетки ии ползваи гарниер4ето секи ден, аз още си го ползвам. иииии така бате, успех :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 93d2f1b5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   До номер 5 Аман от префарцунени и лигави момиченца на 17 години с процедури за 900 лв и някакав измислян уред за 1900 лв ебахти лигавенето... че накрая и в правителствена болница.
Вашите кви са много те лигавят ми се струва.
Хората умират щото са чакали 10 часа линейка и са ги размотавали от болница на болница а ти за едно акне в правителствена болница НЯМАМ ДУМИ... ... ... ... ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4c389aae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ефикасен върху пъпките е далацин т. Tой е само за мазане на пъпките, а иначе си почиствай кожата всяка вечер с лосион, например на лореал - син, с алкохол и не приемай ленено семе, защото съдържа фитоестрогени, успешно се заменя с рибено масло( добро е ескимо 3).

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7353a0200a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз имах доста години проблеми с пъпките, и то не само по лицето, ми и раменете, гърба... Пробвала съм всякакви козметики, кремовете ми бяха по 200евро, пробвала съм Акне аут, спиртове, билки, пих алое, вит. Е, какво ли не, ефект или имаше слаб, или временен. Ще ти кажа мене какво ме оправи, купих си сребърна вода от аптеката, и започнах да пия три пъти на ден по 1суп. лъжица от нея разредена с малко сок, както и да си мажа лицето сутрин и вечер с нея, преди да си сложа крема. Също така с много воля спрях да си чопля пъпките, това с чопленето е голяма краста ужас. На първата седмица още имах ефект, след 3 седмици ми стана идеално чисто лицето, всички ми се чудят. Сребърната вода пише че унищожава над 650 вида болестотворни бактерии, много силно имуностимулиращ и бактерициден ефект. Неслучайно едно време хората са държали сребърни лъжички в каните с вода, и са хранели с такива лъжички бебетата. Та това е, успех, дано и на тебе помогне! :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 93d2f1b5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   от номер 6
:)))))
Това за сребърната лъжичка във вода е мит си мисля аз
Среброто е неразтворимо във вода.
Дезенфекциращото действие на "сребърната вода" (сребърен нитрат)-AgNO3 се дължи на сребърния йон.
получаване не сребърен нитрат:

2Ag + 2OH ? 2AgOH ? Ag2O + H2O

Ag2O + 2HNO3 -> 2AgNO3+H2O.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8c8cd9c3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9, ти ако си мислиш, че реакциите, които си написал/а не протичат по повърхността на сребърната лъжичка... Във водата има хидроксилни йони в концентрация от порядъка на 1. 10-7 mol/l вследствие на естествената й електролитна дисоциация. В подкиселена или богата на CO2 вода - още повече. Във въздуха е пълно с азотни оксиди, особено в съвремието с автомобилите и промишлената дейност, а едно време - от гръмотевичните бури, слънчевата светлина и нитрогенните микроорганизми.
Концентрацията която се получава разбира се е много ниска - от порядъка на 10-14 mol/l, буквално "капка в морето", но от друга страна пък биохимичната активност на сребърните йони се проявява още при 10-18 - 10-17 mol/l.
Достатъчно е в съд с вода да пуснем дори една песъчинка метално сребро (от практическа гледна точка е добре да е нещо малко по-голямо като предмет - обица, пръстен, съчма... ) та водата в съда да не зеленясва месеци наред.

 
  ...

...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 207931d8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравейте. Имам дъщеря на 16. Имаше си доста пъпчици по лицето. Един ден говорих с билкар в северна България. Та човека кротко и много усмихнат ми даде идея да се пробвам да и почистя черния дроб и да и дам малко билки за щитовидната жлеза. Неказвам, че сега няма пъпки, но пък са много дребнички и с мънички връхчета. Не че на дъщеря ми и се пиеха билковите гранулки, но изкара три месеца с тях. Ако беше продължила още три месеца, можеше да и изчезнат и тези които и излизат и сега. Това е което изпробвах и резултата е такъв. Ако имате питане: geo_medika@abv. bg

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 321d5fe986
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето моя съвет който дори смешно да изглежда ми го даде баба ми но действа не ти трябва много сутрин и вечер ако не те мързи и обед трябва да миесш лицето си но след като го съпонисаш остави да исъхне сапунат и да се стегне кожата ти като го измиеш сутринта го търкаш здраво с гъба за лице и после го мажеш с някакъв крам за лице за да не загрубява кожата вечер по същия начин но вместо с крем ти трябва малко сок от магданос мажеш дирекно върху пъпките и така стоиш до сутринта и отново помага аз лично го правя нядявам се да съм помогнала.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b2b8519d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Според мен всичко е до кожата. Продуктите за почистане на лице влият по различен начин на всеки. Ползвала съм много неща и единственото нещо което ми помогна е Зинерит. Иначе всяка сутрин и вечер почиствам лицето си с лусион, а след това си слагам успокояваш крем за лице и определено положението е по добро. :)Пробвай може и на теб да помогне:):):)Другия вариант е да отидеш на козметик. Имам приятелки които са доволни. Успех:):)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c63e1daa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Стара тема, никой не е обяснил на тези с пъпките, че кожата е отражение на здравето на човека- вътрешното.
Всичко по кожата излиза и организма се чисти и изкарва гнилостите, гнойта, бактериите и мръсотията за да се запазят вътрашните органи чисти, всичко се домъква по кръвен път до кожата, под кожата като целулит, тлъстини и прочее.
Хората които имат -здраве и знаят какво е чист организъм и кожите са им чисти.
не си слагайте кремове, мазила, гримове и не си запушвайте порите- оставете да диша кожата-
Къпете се редовно по 1-2 пъти на ден ако трябва, при това с катранени, серни и подобни сапуни, които убиват бактериите по кожата ви.

Мажете си тялото само и единствено със студенопресовани олиа- те съдържат -нищо друго не и трябва на кожата ви.
Престанете да ядете месо и млечни! Направете прочистване на целият организъм, черва, черен дроб, кръв и лимфа, после антипаразитна.
Така 2 пъти в годината поне и няма да имате никакви пъпки, никакви болести, изобщо ще сте здрави.
С изящна кожа сияйна, на която не и трябват кремове виши или гримове!

пийте сутрин топла вода с лимон,
през деня течности
много сокове прясно изцедени, не газирано, не кока кола и подобни, спрете алкохола и всякакви токсини.

Освен вътрешната хигиена и външната, започнете да се образовате, четете, развивате, всичките тези знания ги предавайте на хората след вас, които не са минали по този път, за да им повогнете.
Отворете очите на хората какво е здраве и как се постига.
Защото то е грижа и ежедневна работа.

Не може да си стоите, на не правите нищо и да си мислите че така ще сте вечно млади, красиви и здрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker