Объркана.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана..
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1042 пъти
Здравейте! Реших да пиша, защото съм много объркана и като цяло не съм срещнала приятел, който да ми даде различен отговор от нз. И така лятото се запознах с едно момче на плажа беше много сладък и приятна компания и още тогава започнах да изпитвам някакви леки симпатии, но имах чувства и то доста силни към най-добрия си приятел. С това момче започнахме да излизаме в една компания той ходеше с едно от момичетата в нея. Единствено той ми даваше добри съвети и ме разбираше, щом ставаше дума за най-добрия ми приятел. Постепенно почнахме да се зарибяваме, той скъса с приятелката си и след време ми предложи да се съберем. Аз имах симпатии към него но истинските ми чувства бяха към онова момче, не можех да спра да мисля за него. Всички около мен ме натискаха да тръгнем, но аз не бях сигурна в своите чувства, но все пак се съгласих и с момчето се събрахме. Той живее в София и е тук цяло лято, а в моя град се връща през две седмици за по два дни. Когато се върна, мисля че вече бяхме направили една седмица заедно, излязохме двамата като го видях само го прегърнах и той мен. Разхождахме се и дойде една приятелка след малко той ме хвана за ръката и момичето, което беше с нас не знаеше, че сме заедно и каза, че щом сме гаджета трябва да се целунем и на мен ми стана много неловко, защото преди това не го бяхме правили, а и аз не съм се целувала. За това казах, че ние ще си решим кога да се целунем и продължихме напред. След това го мислих много време, защото ми казаха, че предното момиче с, което е бил са се целунали още на първия ден. Минаха няколко седмици и той слъса с мен... Каза ми, че не искал връзка от разстояние и вече не ме харесвал. Аз го блокирах и оставих в миналото. Един ден реших да му пиша, станахме приятели и пак почнахме да се зарибяваме, но аз му казах, че не искам гадже. Дойде и да говоря в сегашно време.. Сега го харесвам адски много и само за него мисля тази събота ще идва в града ми и ще се видим. Той знае, че го харесвам и ми каза, че не съм му безразлична, но харесва някаква от софия. Другото, което разбрах е, че като е бил в моя град последния път се е натискал с бившата си приятелка, по точно тя му се е нахвърлила, но е било просто натискане, а той и е отговорил на целувката. Сега като се върне мисля, че ще станат нещата и може отново да се съберем. От мн време мисля какво да му кажа и ако се целунем как трябва да е( с език или без език, ако е с език как), защото както казах още не съм се целувала. Надявам се администраторите да качат моята история, важно ми е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0b95dcfbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той ти е казал ясно, че не иска връзка от разстояние. Не пишеш на колко години сте. Но вероятно си има друга в София. По-добре си намери момче от твоя град, за да сте заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 70c7c50ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно момчето иска да има две момичета едновременно. Ако си съгласна да бъдеш в такова положение можеш да опиташ. Той рано или късно ще избере една от вас двете, но това което иска би било допустимо само ако е много влюбен и в двете момичета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker