Обичам я и я ревнувам много.Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам я и я ревнувам много.Помощ!
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2022 пъти
Здравейте! Момче съм на 17 години и съм влюбен в едно момиче от моя клас от първия момент, в който я видях. Изпитвам много силни чувства към нея, признах си още първата година, когато дойде в нашия клас, а тя ми показа ясно, че не иска да има нищо с мен. Обречен съм всеки ден да виждам как други момчета я занимават-тя е много красива, мила е с всички, с хубаво тяло, умна и забавна. Има много приятели и е популярна, а аз пред нея съм никой. Скучен и тъп. Нямам много приятели, не излизам много, не използвам социални мрежи. Въпроса е, че аз не мога да крия чувствата си към нея. Не мога нищо да и откажа, каквото ме помоли го правя. Всеки ден и правя комплименти. Не отделям погледа си от нея и много я ревнувам от всичко и от всички и много ми личи. Ядосвам се, тръшкам, блъскам предмети, чинове. Миналата седмица пак така много се изнервих, че едно момче в междучасието я забавляваше и понеже те бяха точно до вратата аз минах до тях и тръшнах вратата супер силно и без да искам я ударих. Обърнах се да и се извиня, а тя се разкрещя пред всички в стаята и в коридора(по принцип не прави такива циркове, спокойна и тиха е) ''Много добре виждам какво правиш, престани, разбери, че не искам да имаме нищо общо, остави ме да си живея живота'' Мен ме хвана много срам и изкрещях нещо от сорта, че много се бърка и, че нищо не искам от нея, взех си раницата и си тръгнах. От тогава не ми е проговорила. Разбирам я, сигурно вече и е писнало от мен. Аз се шегувам с нея, питам я нарочно въпроси, правя се, че нищо не е станало, а тя се прави, че не ме забелязва все едно съм невидим. Всичко това ме убива, защото аз продължавам да я обичам и ревнувам, а по-големия проблем е, че не мога да крия чувствата си. Знам, че трябва да и се извиня, но много се срамувам. Съвети какво да правя с нея и как да не съм толкова избухлив? Не спирам да мисля за нея и имам чувството, че искам да убия всеки, който е по-близък с нея. Ако си хване гадже, не знам как ще издържа честно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: ee3a34690f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, престани да се излагаш като кифладжия. След време сам ще си се чудиш на акъла и ще се гърчиш от срам при мисълта колко инфантилно си се държал. Разбирам хормони, ученичска любов и прочее глупости, ама не си 3-ти клас все пак. След като ти е казала, че не иска нищо от тебе, това е положението. В момента само я тормозиш и още повече влошаваш ситуацията. Дръж се малко на ниво, никое момиче не обича такива изпълнения. Дори мани момичето, за тебе става въпрос - издава несигурност и комплекси, невъзможност да приемаш несгодите като мъж, а като пу*ьо (извинявай... ). Страшно отблъскващо за всички.
Ако толкова имаш проблеми с агресията, запиши се на спорт (бокс/кик-бокс или нещо друго интензивно) и си изкарвай енергията там. И престани да ѝ тичаш след гъза. Всички лапвате по най-вървежните мацки и после се чудите защо ви режат. Имайте малко реална преценка за себе си и най-вече достойнство.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3d5d9ad0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ами честно казано наистина по-добре да я оставиш да си живее живота (без лоши чувства). Извини се. Не е толкова страшно. Напиши на лист всички момичета от класа ти (може и тези които познаваш извън училище) и напиши какво харесваш в тях и какво мразиш. Тя не те заслужава. Не бих казал/а, че много агресивно е постъпила, защото и аз така щях да постъпя ако бях във същата ситуация. И осем това: не е важно колко си популярен и готин. Важно е дали си мил или груб. Да правиш комплименти или изобщо да не се интересуваш след седмица. Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b7f45f5054
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Откажи се не си заслужава ! Тази кифла ще продължи да те използва и търси когато и потрябваш и изобщо няма да оцени какво правиш за нея! Огледай се в останалите момичета от класа от съседните класове от училището извън него все ще намериш добро и свястно момиче !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8a444b48b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В момента си влязъл в ролята на лепка и колкото повече се натискаш, толкова повече я отблъскваш. Най-добре да я оставиш намира, но ако толкова не можеш, смени стратегията - очевидно твоята е пълен провал. Няма как да станеш популярен, но поне бъди приятна компания. Комплименти всеки може да прави, стига да не е пълен пропадняк. Предлагай интересни теми на разговор, интересувай се как можеш да си наистина полезен с нещо, не бъди натрапчив, дръж се готино и с другите момичета, нищо, че не ги харесваш (тя ще забележи и няма да се чувства под прицела ти постоянно), смени малко гардероба (спортно-елегантна ризка и джински вършат чудеса), ползвай готин парфюм, бъди чистоплътен и спретнат. Усмихвай се, бъди ведър. Дори да не ти провърви точно с нея, рано или късно някоя мацка ще те забележи.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8b1f37170c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Просто спри да и обръщаш внимание. Прави се че то е все-тая. На момичетата им е много по интересно когато момчето е недостъпно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker