Тормоз в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормоз в училище
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2487 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 13 години.
Историята ми е следната:
В училище постоянно момчетата ме тормозят. Хвърлят боклуци по мен дори и от кошчето, измислят обидни прякори за мен та дори ме наричат аутист въпреки че аз не съм такава! А и само да спомена че тази година се преместих в нов клас и затова не мога час през час да сменям класовете все пак и кандидатстване ми предстои! Въпросът е, че аз казах на майка ми за това понеже според мен родителите са за това! Все пак всички имаме равни права! Искам да попитам ако продължават така как мога да им се опълча? Искам да го направя но една част казва в мен да не се занимавам, но въпросът е, че пробвах да не се занимавам, но те пак продължават, защото не мислят, че ги игнорирам, а че ме е страх... Пробвах и с добро да се отнасям, но те пак не и не. Моля ви кажете какво да правя с тези олигофренчета понеже вече наистина ама наистина ми писна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 92aa46d0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с класната си или с директора на училището.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f9fc5f4e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях така миналата година :) но тази година съм в ново училище защото съм 8 клас и няма нищо такова. Ако им се опълчиш или им се ядосваш само ще продължат и то дори повече. Или кажи на майка ти да говори с класната или просто почни да учиш на частно вкъщи и се яви само на матурите :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2172b551ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Миличка, разбирам те и аз имах същите проблеми в основното училище. В първи клас момчетата ме затваряха в тоалетните, в съблекалнята, даже в шкафа за загубени вещи. 6-7 клас обаче стана нетърпимо имаше няколко човека от класа, които ме обиждаха, наричаха ме животно, ритаха ме, налагаха ме с юмруци, с летвите от чиновете, буквално им бях боксова круша. Накрая се прибрах един ден разстроена и разказах всичко вкъщи. Дядо се обади в дирекцията и въпросните бяха наказани един месец да чистят училището. Не ме докоснаха до края на годината, обаче се заканиха на завършването да си отмъстят и ходих с нашите са си взема бележника. И то само защото бях по стеснително дете нищо лошо не им бях сторила. В следващия си клас също имах трудности но после нещата полека лека се оправиха и поне там получих що годе добро отношение. Колкото до стария ми клас биячите пораствайки с годините се промениха, когато вече не бяхме в едно училище обаче подобно на приказката за "Мечката и дърваря" и моите душевни рани подобно на нейните трудно избледняват. Миналата година правиха сбирка на класа, на която естествено не отидох просто не мога да седна на една маса с тези, които са ме тормозили на времето. По твоя въпрос имаш два варианта да кажеш пак на вашите и те кажат на класната ви, която ще предупреди онези, но резултатът ще е временен казвам ти го от личен опит мине ли месец някъде пак ще започнат тормоза, да стискаш зъби до края на годината и накрая да проучиш в кои гимназии ще кандидатстват за да не попаднеш и в новото си училище на тях или сега втория срок де се преместиш в крайна сметка няма по - важно нещо от спокойствието ти! ж. 23

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0657bf57a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Покачи се на някого от учителите, те би трябвало да вземат мерки. В никакъв случай недей да им се опълчваш пряко.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9e15723cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нищо не можеш да направиш. И мене са ме тормозили. Идиоти, кво да ти кажа. И не са обиждай ако ти викат аутист, мене така яко ма обиждат, а не ми пука. Потърпи ги още малко тия животни и се махай.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0dfa143bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж, щом ти предстои кандидатстване значи другата година най-вероятно всички ще се разпръснат в различни училища. Малко по-голяма съм от теб, имала съм същите проблеми, повярвай ми с добро не става. Ако се опиташ да говориш като човек с тях няма да те чуят. Ако ги напсуваш ползата ще е същата. Единствения и вариант и по-малкото зло е да ги игнорираш. Не ги поглеждай, не им отговаряй като ти говорят-с две думи се прави, че не ги дразниш. Това ще ги подразни много повече, отколкото ако се опиташ да им отговаряш. Имай търпение и в новото училище от другата година бъди по-сигурна в себе си! Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7e654e58f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Благодаря на всички за съветите които ми дадохте!
Но както винаги съм смятала - рано или късно всеки си получава заслуженото! Хората които ме дразниха и съсипаха нервите са в едни от най-донопробните училища, но за най-главният:понеже миналата година бях малко пълничка освен тези прякори, ме наричаше хипо, слон и т. н. Но един ден всичко се промени... Тази година с помощта на много тренировки и спорт успях да отслабна... вече не ме беше срам от мен самата а инося вече къси панталони... Въпросът е че наскоро имахме среща на класа... Смисъл събрахме се и т. н. Но аз отначало се двоумях дали да отида... Реших да дейстам. Бях се наконтила даста- къса пола, токчета, чантичка, грим, прическа. Нали все пак бяхме на ресторант. Изглеждах много привлекателна според мен. И в момента когато оторих вратата там- всичките момчета-дразнители просто онемяха. Да не говоря за най-главният! Каза ми- Много си се променила, но си много красива и яка. Аз просто ги игнорирах. След около седмица искаше да ме добави във фб и ми писа, че много ме бил харесал, искам да станем гаджета и т. н Казах му, че преди да стана такава той дори и името не ми помнеше! Освен тоа аз си имам вече гадже - и то е най-доброто на света!!! Искам да ви кажа само че рвсичко на този свят се връща!!! Благодаря отново!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a7c891253e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Знам че вече проблема ти е решен но го казвам за другите които имат същия и попаднат тук. Тези съвети от типа кажи на госпожата или игнорирай ги не помага. Аз съм била около 3 години тормозена. Ако кажеш на госпожа ще почнат да те тормозят още повече(аз не съм го правила но някои са го и ефектът е такъв) ако все си мълчиш и нямаш самоувереност и просто ги игнорираш нищо няма да стане освен да те наричат забил/а да те питат нямаш ли уста и тн. Лека полека почвай да им отговаряш и се защитавай така ще видят че не си им жертва но не прекалено защото ще почнат да те тормозят защото им се правиш на голямата работа. От 5ти до 7ми клас много ме тормозеха в училище в 7ми малко поспряха защото леко си вдигнах самочувствието но сега ще ви кажа още едно нещо след това им бях благодарна затова че ме научиха да търпя сега още съм ученичка никой вече не ме тормози и закача но ако очакваме че винаги всички хора ще се държат мило и любезно грешим ще ме се да не но това няма как да стане

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker