Проблем със най-добрия ми приятел, който не иска да приеме сегашната ми приятелка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем със най-добрия ми приятел, който не иска да приеме сегашната ми приятелка.
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1474 пъти
Здравейте,
пиша ви тук тъй като съм в чужбина (Германия) и живеем със още един мой приятел и неговата приятелка, а и няма на кой друг да кажа в момента да ме посъветва нещо. Проблемът е там, че моят приятел не може да приеме връзката ми с едно момиче от България, която започна там преди да заминем. Според него тя не е за мен и не я харесва, тъй като е перфекционист и винаги намира негативни неща във всичко, което правя със нея. Обяснява ми, че виждал грешка в това и че го прави за мое добро, но ние със приятелката ми много се обичаме и разбираме и засега не мислим да прекратяваме отношения.... Не знам как да му обясня, че искам да направя нещо със нея, тъй като тя в момента учи езика и след известно време ще дойде при нас, но той не иска да я приеме. Казва ми че съм правил излишни маневри, създавал съм хаос и съм поддържал нещо нереално. Постоянно съм бил с телефона разговори и т. н. Но това ми е единствената връзка със нея поне засега. Моля за съвети.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8d16203fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уха, завистлив е твоя ''приятел''. Един такъв ми провали връзка преди време. Пълнеше главата на тогавашния ми любим с глупости, за да се разделим, накрая успя. (но той бе самотен и вечно отхвърлян от жените, което обяснява злобата му)

Приятелите си казват мнението веднъж, два пъти - примерно - ако наистина държат на теб, те подкрепят, дори да не споделят мнението ти по к'вито и да е въпроси.
Дори да не е читава според него, ако те уважава, ще те остави на мира, щом вижда, че я обичаш.
Щом не го прави, не ти е приятел, ясно ли ти е това, или и ти ще си вярваш, и след време ще ридаеш, че ти е забил нож в гърба. ;)

Този е егати и обсебващият пръдльо.

Отстрани е лесно да се види и прецени, (в случай, че информацията, която си дал е коректна) ала нали ти е ''приятел'', и се чудиш как е възможно да усещаш недобронамереност...

Ужасно, факт - ала реалистично е да приемаш хората около себе си като познати, понеже титлата ''приятел'' се дава на човек, с който времето е проверило и калило дружбата ви, и се приемате, толерирате и подкрепяте взаимно.

Хайде кажи му да не се меси категорично, или започни да му дуднеш ти за неговата жена разни неща, и да усети соления вкус на мрънкането.

Тцъ, тцъ... ''Приятел''... Такива мизерии ще надроби този, когато дойде момичето ти, че ти е бедна фантазията.
Аз не бих рискувала да я подложа на унижения, и бих намерила начин да сменя квартирата, ако е възможно.

Сподели все пак от какви съображения ти ги говори тия неща, имат ли почва, или са пресилени?
Приятелката ти що за личност е.
Може би трябва да споделиш повече, за да получиш по-обективно мнение. :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 853262ab37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я му тегли една *утка *айна и му кажи да си гледа неговата приятелка., .. да не се меси, както ти не се месиш в неговата връзка!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 07b4e24b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Та и аз съм жена перфекционист. Ние не сме толково лоши. Все пак дори това помага до известна степен, защото решаваме проблемите навреме. ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7f1f19a4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е негова работа. Ако продължава, започни ти да критикуваш неговата приятелка и тяхната връзка. Всеки път като ти каже нещо за твоята приятелка, ти му кажи за неговата. Би трябвало да млъкне след известно време.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e8be5c39a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моя бфф също не харесва гаджето ми, аз пък не харесвам неговите... Нормално е! Всеки иска най-доброто за другия:DНие си знаем, , bros before hoes! " и колкото и да мърморим търпим чуждия избор само, за да може после да кажем, , Нали ти казах! ":D Няма как да не се ревнувате, защото се обичате :D, но каквото и да си казвате като имате нужда от другия той е там! В поне 90℅ от случаите и двамата сме били прави за връзките на другия! Вероятно и приятеля ти е прав, но любовта не винаги е логична и не винаги е най-доброто за нас, но това не означава да се отказваш. Живота и изборите са си твои! Просто му кажи, че уважаваш мнението му, но то няма да промени решението ти, така че може да си мрънка на воля!

 
  ...


...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 744cea32b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами какво да ви кажа. Той ми казва че не трябвало да я слагам на първо място, защото мойте и неговите отношения са били на първо място както и с други наши приятели. Но мойте отношения със приятелката ми нямат база за сравнение със мъжко приятелство или братство. Много е тънкообиден и винаги трябва да каже нещо. Казва ми че имало и по хубави момичета от нея и да съм я оставял да си живее живота, но аз усещам че тя е моята половинка, която ме допълва и е достатъчно красива, но перфекционизма е нещо, което е нетърпимо. Той си мисли, че ще се женя за нея и т. н. и едва ли не ще го заеба него... А приятелката ми даже и си няма понятие какво се случва тук, защото е много добричка и не искам да я замесвам и да разбира какво мислят хората тук за нея, при положение че ще живеем заедно след време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker