Той иска интимност, а мен ме е срам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той иска интимност, а мен ме е срам...
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2066 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години и имам приятел, който е на 16, другият месец правим половин година и той иска да ме лиже за пръв път тогава. Проблема е че имам бяло течение и ме е срам да не му мирише и да го отблъсна... а ако това стане повече няма да иска да правим нищо. До сега не сме имали кой знае какви интимни отношения, не сме правили секси и нямаме намерение да правим докато аз не стана поне на 16. Дайте ми съвет, защото и аз много искам да ме лиже, обаче с това бяло течение... кажете какъв е начина на неутрализирам миризмата? Аз лично съм изключително хигиенична, къпя се по 2 пъти на ден, интимните си зони мия с Gynelys, но ако знаете как да разкарам миризмата /интимни парфюми или нещо такова, ако има/ ще съм ви изключително благодарна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 89e96b18b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо не отидеш на гинеколог и не разкараш течението. С един куршум- три заека, хем миризмата и течението, хем лекарят ще те насочи как да се предпазваш от забременяване и заболявания, а и ако имаш някакъв проблем, ще го хванете навреме. Съветвам те да споделиш с майка ти( за течението разбира се, не те карам да ѝ разказваш в детайли за намеренията ти в сексуален план, но няма да е лошо тя да знае, когато започнеш да водиш полов живот) и да отидете двете. Ако пък ти е невъзможно, вземи момчето си с теб, гинекологът и на него ще има какво да каже. Ако съветите ми ти се сторят непосилни и невъзможни, поне използвайте презервативи, винаги! Успех, дете!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d8f4dedd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами то е нормално в тази област, не може да мирише да пролетни цветя и кокичета. Какво си мислиш, че неговото не мирише ли?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 026c0476fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На лекар ходила ли си?
Себамед с неутрално Ph е добре да използваш за интимен гел.
Щом има миризма навярно имаш гъбички и трябва да се лекуват.
Аз например като видя, че пак ми излизат гъбички изобщо вече и не ходя (иначе трябва да ходя през 2 месеца и ми изписват едно и също), ами си купувам гинопреварил (4 свещички) и няма и помен от тях известно време.
Дори и да нямаш гъбиччки, нищо няма да ти стане от тях.
Купи си една опаковка 5-6 лв е и си слагай всяка вечер по една в продължение на 4 дена, но гледай да е поне 7-10 дена преди вечерта, в която ще мърсувате, понеже от лекарството малко изтича (1-2 дена) едно бяло.
Направи си промивка с дамски душ преди въпросната вечер.
Друго не се сещам.

Ж29

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fba0179d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на лекари излекувай бялото течение. То може да е от настинка, от гъбички и пр. Важно е за теб на първо място.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ac7fe9345b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако имаш прекомерно бяло течение миризма, става въпрос за инфекция, която се лекува при гинеколог. Не се шашкай, по цял ден гледат такива работи, едва ли криеш нещо толкова специално. Парфюми и прочее няма да помогнат, а и самото течение не можеш да го спреш с "ароматизоатори". Внимавай и с прекалената хигиена, тъй като може да има обратен ефект. Влагалището се почиства само, в него живеят полезни бактерии, които убиваш с грижите си. :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4686047b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   мило момиче не се притеснявай за момчето но промени малко хигиената си тоест спри за малко сапуни гелове и тем подобни интимни щуротии за миене измивай се само с водичка известно време успех и споко момчето ако е свястно няма да те остави заради някакво течение

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 42f1e06b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие не сте добре.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 34ac36feed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До № 3
Като ти гледам писането, не си нито на 29 години, нито си жена! Тези неща, как ще си ги пъха, като е девствена? ! Не си чел темата докрай, а тръгнал, а дрънка глупости. Момичето е уточнило, че полов контакт няма и не е правила, дори не са я лизали. А и груба грешка, да казваш на дете, да взима лекарства, които не са предписани от лекар!


До авторката: Напълно е нормално, да имаш бяло течение на тази възраст. Ако толкова искаш, да те лижат, сподели с майка си, за бялото течение и двете, да отидете на гинеколог, за да ти предпишат нужните медикаменти, а и това е добра идея, за видят как се развиваш, като жена.


(Ж 18)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker