Сама.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сама..
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1207 пъти
Здравейте! Момиче на 15, скоро правя 16. Проблемът ми е следният: чувствам се сама постоянно. Втора година вече съм в ново училище, и завързах нови приятелства. Едно момче, с което се познавам от 9 години вече е в моя клас и е най- добрият ми приятел. Той, обаче е супер несериозен, държи се детински, материалист е, оплаква се за всичко и е егоист. Преди и аз бях така, но израснах и вече не мисля по същия начин, както преди година- две. Не мога да му се доверя на 100%, защото често раздухва неща наляво- надясно и то на хора, които не искам да знаят нищо за мен. През годините, в които го познавам съм страдала, прецаквал ме е и ми е говорил зад гърба, само за да се изтъкне пред 'готините', които ми се водят приятели, а всъщност са едно голямо нищо. Момичето, което смятах за сестра, доверявала съм и се, обичала съм я и съм я защитавала ме остави заради момче. Не сме си говорили от повече от половин година и това ме прави тъжна. Откакто съм в ново училище се запознах с 4 момичета, които миналата година ми бяха близки. Една от тях беше наркоманка и се държи, като 20 годишна и се опитвам да стоя по- далеч от нея, защото не искам да ме подвежда. Макар, че ми споделя неща за личния си живот, аз не мога да и споделя, защото си пада клюкарка и това ме притеснява. Седях до едно момиче, което е забавно, красиво и приятно, беше ми много близък човек, но тази година друго момиче седна до нея и не ми обръщат внимание. Аз им говоря нещо, а те не ме чуват. Тази година седя до едно момиче, което често ме обижда, без да осъзнава, и постоянно говори и ме сравнява с момиче, което е от друг град и това е супер обидно. Чувствам се сама и нещастна. Нямам на кого да се доверя, не мога да ям или да спя. Знам, че може би това е лигава работа и че трябва да се стегна, но не мога да споделям на никого. Страшно много имам нужда от прегръдка от близък човек. Повечето момичета на моята възраст искат гаджета, за да спят с тях или просто, за да изглеждат по- вървежни, а аз искам просто някого до мен, който да ме разбира и подкрепя. Да ме прегръща, когато съм сама и да се смее с мен. Искам приятелка, на която да се оплаквам и да си говорим с часове. Просто.. искам да не съм сама. Защото съм сама...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5615088dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм по абсолютно същия начин. Момичето, което сяда до мен също ме обижда неосъзнателно. Като например, ако съм си сложила една спирала и очна линия ми вика "Гледай се, не е хубаво така, очите са ти черни, ако бях баща ти щях да те набия" Разбира се, шеговито го казва, но аз не го виждам така. Като и покажа как другите си слагат от моя клас, защото съм в гимназия, тя вика "е, аз сядам до теб, не искам като се обърна и момичето до мен да изглежда така " Ег*ти пък и човека :D поне, че на шега го удрям на момента, защото щяхме сигурно да се сбием. Не изглеждам лошо, слаба съм, поддържам се, а тя е доста пълна и ми сподели, че доре не се бръсне. Ей така се погносих. Жени сме, това е срамота. Косата ѝ е все мазна и с пърхот, ама хайде да не потъвам в подробности. И напоследък я виждам, че се сприятели с друго момиче, което е и близко на мен. Вървят си двете и аз зад тях и като кажа нещо не ме чуват. Искам да ти кажа просто, че много от хората са на твоето положение. Даже тези лигавите момичета, които не понасям, са толкова фалшиви колкото и приятелките си. Виждала съм в тежки случаи те не си помагат, обиждат се и тръгват една срещу друга. Такава искрена приятелка дето ние искаме като по филмите няма. Освен на себе си не се доверявай на никой. И не им обръщай внимание, така ще ти е по - добре. А относно гаджето (ако се сещаш за моята тема) аз съм автора на "Пубертет и нерви". Точно като теб чакам някое момче да ми оправи живота. И както каза един човек " Не можеш да чакаш на друг, освен на себе си". Ти самата трябва да го промениш като мислиш положително и вярвай, че един ден ще си намерим гаджета да ни гушкат :DDD всичко с времето си ;)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d921720395
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да споделяш с майка си или друг роднина. Рядко има истинки приятелства и дори и тогава не може да споделиш всичко. Иначе си излизай на разходка или по купони с другите. Ако се чувстваш толкова сама, си води дневник и там си пиши това, което искаш да споделиш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 866526a137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей:),
разбирам как се чувстваш. Аз съм на 14 и съм за първа година в ново училище. Имала съм много фалшиви приятели през годините и по–голямата част от тях са ме предавали. Сега също не мога да кажа че имам особенно много, даже имам сериозни съмнения че ще останем близки за дълго време, но посто се научих да се справям сама. Трудно е, но не и невъзможно. Сега имам две по-близки приятелки, основно те споделят на мен, а не аз на тях, но знам, че ако ми се наложи наистина много, мога да им се доверя. И двете бяха от в старият ми клас, и с двете станах близка последните 2-3 месеца. С едната почти не си бях говорила 7 години, а на другат й бяха нужни 15 минути с мен, за да си скапе настроението. Станахме близки, защото накрая и трите бяхме сами, та моят съвет е да потърсиш някой като себе си, това не бива да ти пречи да си приягелка със старите ти ''приятелки'' просто ще имаш някого на когото да вярваш:). Не го търси особено интересен, може дори и да нямате много общи теми на разговор, просто ще си споделяте. Само знай, че надежда и добри хора винаги ще има:DD!!! Късмет:))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker