Ужасно стеснителна съм. Помощ ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ужасно стеснителна съм. Помощ !
преди: 16 години, 2 месеца, прочетена 6255 пъти
Хора, моля ви за помощ!! Аз съм на 19 години. И мисля, че ако продължавам така младостта ми, изобщо живота ми ще мине без да усетя насладата от него!!:( Ужасно стеснителна съм, трудно общувам с хората, затова и почти няма такива около мен, пълна съм с комплекси за външността си, за това, да не кажа нещо глупаво и какво ли още не. Когато съм сред голяма компания направо се изчервявам и си гълтам езика, когато съм в някое нощно заведение вместо да се забавлявам замръзвам на място от притеснение. Просто не мога да се отпусна каквото и да правя, пропускам всеки шанс от страх да не се проваля. И така всека петък вечер аз си седя в къщи сама докато познатите ми се забавляват навън. А така ми се иска и аз да се чувствам добре в голяма и шумна компания и поне веднъж да се вихря без задръжки в някоя дискотека до сутринта! Но колкото и да го искам заради моето скапано огромно притеснение не става! Искам да знам дали има хора, които са имали като моя проблем и са се справили с него. Ако има моля ви кажете ми как?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 2 месеца
hash: 9433c1ae6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Здравей, аз съм момче. На твойте години бях същият. Не съм много по-различен в момента, но това не ми тежи изобщо. Не обичам голямите компании. Когато реша мога да не се притеснявам, но аз лично за себе си мисля, че това е добро качество и с радост си го пазя :).Има един единствен начин и той да тръгнеш към страхът ти. Това се отнася за всичко не само за стеснителноста ти. Колкото повече се страхуваш толкова по-страшно ще е :). А реално няма нищо страшно. Може би имаш опит от други ситуации където те е страх от нещо и изглежда непосилно за теб да се справиш с него, но когато застанеш пред него очи в очи ти просто си изумена как е било възможно да те е страх от толкова слабо нещо. Може да не успееш от първият си опит или вторият (зависи колко силно си решена да го преодолееш), но със сигурност ще го преодолееш и отново ще си изумена колко лесно е.

И още нещо... Ако внимаваш как ще изглеждаш в очите на хората и това е над това, което ти искаш ще имаш проблеми в живота като цяло. Всеки човек е индивидуален, всеки човек е красив по негов си начин. Не приемай мнението на другите хора да те води в живота, той си е твой, твойто мнение е важно!

Надявам се да съм ти помогнал.
Успех!

 
  ...
преди: 16 години, 2 месеца
hash: 7082afcf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Спокоино. И аз бях така преди 2 години но с времето се опраивих, не се притисняваи и всичко ще се оправи от самосебе си :)

 
  ...
преди: 16 години, 2 месеца
hash: 285fdd5f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така, но се оправих с времето. По-точно приятелите ми ми помогнаха, защото освен готини са и много естествени, открити и без задръжки. Може би трябва да общуваш повече с такива хора. Забрави за комплексите си, на света има толкова много хора, пълни с недостатъци и съм УБЕДЕНА, че ти си много по-хубава от повечето, а въпросните си се разхождат с вирнат нос и хич не им пука! За това са привлекателни за другия пол, защото всички харесват повече хора със самочувствие (не прекалено разбира се)-направо са като магнит! Само ще ти пречат комплексите, повярвай.

А що се отнася до това, че може да кажеш някоя глупост, мислиш ли, че другите никога не казват? А и да кажеш-голяма работа, светът няма да свърши! Аз много често ги ръся и така разсмивам приятелите си без дори да искам.Даже ми се струва симпатично понякога.. Стига да са ти приятели разбира се, ако ти се подиграват-значи просто такива не ти трябват. Тъй че смело напред-ти си хубава, забавна и естествена! Остава само да се освободиш от клетката си и да позволиш и на другите да го разберат!!! Успех!

 
  ... горе^
преди: 16 години, 2 месеца
hash: 44aa3cb717
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Веднъж се живее, така че спри да се притеснявяш за хорското мнение и просто се эабавлявай.:) Намери си приятели, с които да се чувстваш добре и да се държиш свободно. Не се притеснявай за външния си вид. Всеки човек има нещо красиво и уникално в себе си. Не мисли какво правиш или говориш. Нека другите мислят каквото искат важно е на теб да ти харесва и да се чувстваш добре. Те си млада и съм сигуна, че хорато на твоята въэраст ще те харесат такава, каквато си, а не като седиш сама у вас вместо да купонясваш или, когато винаги мълчиш като пън. Е тва е от мен. Забавлявяй се и успех във всичко. :) :) :)

 
  ...
преди: 16 години, 2 месеца
hash: 7a3108b364
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Леле все едно разказа моята история - същия съм и аз, само дето съм на 17 и съм момче ;( ами аз лично оставям времето да покаже.

 
  ...


...
преди: 16 години, 2 месеца
hash: fa19cc0d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момиче на 16г и имам същия проблем, адски притеснителна съм, не мога да се отпусна пред хората, не мога да говоря свободно и не знам докъде ще стигне това, нез нам и как да го преодолея не е никак лесно, така че не си само ти в подобна ситуация.

Пожелавам ти обаче всичко при теб да се оправи и да започнеш да живееш пълноценно и да се радваш на всеки миг, защото живота е твърде кратък за да го пропиляваме в глупости. Успех миличка!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 06cd2af360
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Само да знаеш, че номер 5 е напълно прав-трябва да се отпуснеш и да живееш. Рано или късно все ще излезеш от черупката си. Искаш да си яйце или да се излюпиш?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 65cc8c8318
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз винаги съм била отворен човек, имам красива външност и весел характер, но съседката ми, с която сме израстнали дружеше само с мен и беше много стеснителна и дори смотана. Много време ми отне да я променя, излизахме по магазините, избирах и дрехите, давала съм и мои обувки с токчета и започна да изглежда добре. Но това е защото тя беше решила да се промени. Обади се на някоя приятелка, пийни 1 за самочувствие и се събирай с "готините" хора, а не с аутсайдерите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker