Прецакана на собствения си рожден ден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прецакана на собствения си рожден ден
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 5429 пъти
Здравейте!
Имам проблем, заради който се чувствам просто ужасно.. На 6 май имам рожден ден и ставам на 15! толкова се радвах, че с думи не мога да опиша! ! ;р Даже с рпдителите ми бяхме говорили да отидем някъде извън града заедно с 2-те ми лели и братовчедите ми, но сега всичко се объркаа.. Единият ми братовчед има дете, което става на 1 годинка на 23 април.. Бяха решили да й правят кръщене на 1 май, но впоследствие промениха датата на 6 май... . И разбирате как се почувствах аз... Напълно игнорирана, незначителна и необичана... Все пак това си е моят ден.. Единственият ден, в който искам света да се върти около мен.. ;хх Е искам, но няма.. Въпросът е приключен, гостите се канят.. Вярно, че аз ще си празнужам рожденния ден с приятели на 7 май, но не мислите ли, че е по важно семейството.. Колко по хубаво щеше да е някъде на разходка по морето или на някоя хижа в планините.. ! !?
Сега незнам какво да правя. Наистина много си обичам онова дребосъче, но за бога това е рожденният ми ден.. ЗАЩО.. ? ? ? ? Толкова ли не ги интересува моето мнение и щастие.. ? ;s
Моля Ви.. Дайте ми съвет.. ! : ))
Благодаря Ви, предварително : ))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: ab1b56ef06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Егоизъм прозира в думите ти. Това да не е единственият ти рожден ден в живота? А кръщене се прави само веднъж. Винаги можете да прекарате добре извън града със семейството ти, ако се организирате. Това какво общо има с твоят рожден ден? Защо да е задължително да има повод? Помисли реално и виж, че няма защо да се дразниш.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5d8cf865da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   вземи се в ръце моля те, ти не си единственото нещо на този свят. Престани да се излагаш с твойте детски глупости. Отвръщаващо е.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 05e6242e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Кръщенето е веднъж в живота, не бъди егоистична! Вече си на 15, а изглеждаш злобно надъхана спрямо малко дете! Може да комбинирате тържеството и да го празнувате заедно, ще е по-весело! Целият свят трябва да се върти около теб на рождения ти ден ли?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b451b2d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Радвай се, че си на двата си крака и можеш да говориш, дишаш и да вървиш!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: df2b4f1f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Егоизъм и детинщина.
Рожден ден ще имаш и следващата година, както и много години на пред. Нищо няма да ти стане ако направиш един компромис.
Освен това 6-ти май не е лично твоя ден а деня на още 800 000 Българи носещи името Георги, Гергина и тн както и на 50 000 български военнослужещи.
Последния пример беше за да видиш че света не се върти около теб. На тази възраст би трябвало вече да го знаеш.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0f5503aa28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   ГОЛЯМА СИ ЛИГЛА какъв съвет... голяма работа че ще е с 1 ден закъснение ако им се празнува на приятелите няма значение дали е на 5 6 или 7-ми

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3bcd13ffef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига сте хокали момичето бре... Егоистка била... Не е! Толкова ли много иска един ден от годината да си е за нея? Има рожден ден все пак. А и аз имам една съученичка, която иска през целия си живот света да се върти около нея. Един ден не е проблем. Помоли родителите на мъничето да го отложат за малко по-рано или по-късно, за да идете някъде заедно. Да го отложат за 8ми, 5ти, или там където искат. Все пак ти си си планирала това и те накрая какво - плюс кръщенето на рождения ти ден. Зная, че и аз звуча някак си егоистично, но момичето иска един ден от годината за себе си, За Бога! Аз пък съм родена на 29 март, но ще го празнувам на 30, защото сме на училище. Но ако някой ми пльосне на някой на кръщене или нещо друго там... Ще му се обидя жестоко. Чакам цяла година този ден. За това помоли ги да го преместят и успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 948582eb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз не съм съгласна с повечето мнения. Това си в твоя ден, лично твоя... Имаш пълното право да искаш света да се върти около тебе. Имаш право да искаш всичко...
И не се притеснявай. Преди.... Половин месец станах на 16 и беше най-ужасния ми рожден ден. Нищо не се получи както трябваше... Но това сега не е важно.
На 6-ти можеш просто да излезеш с най-добрата си приятелка или нещо такова. Просто се отпусни, нещата някак ще се наредят. Концентрирай се върху купона с приятели, повярвай ми - ще бъде по-забавно там (ако не се наложи да се разправяте с някоя пияница от компанията ви де, не знам какви сте). На самия ден можете просто да излезете с вашите някъде на вечеря или обяд не знам...
Пожелавам ти приятно прекарване. (:


*Sunny Girl

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e8635845fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, бе-хвани се тръшни на земята и ритай! Така ще се откажат и от кръщенето и от всичките си празници хората, за да празнуваш ТИ! Добре, че не си родена на 31 декември, че тогава щеше да забраниш на хората и НОВА ГОДИНА ДА ПРАЗНУВАТ, ЗАЩОТО ТИ ИМАШ РОЖДЕН ДЕН, РАЗБИРАШ ЛИ... ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 57cf89872b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Едва ли си по зле от мене. Правиха ми операция точно на РД-то ми, а на всичкото отгоре и баща ми не дойде поради бизнес вапроси.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7bb3e042fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оф, аре стига де! Какво толкова ви е направила? Какво толкова, че иска един ден само за нея?
И веднага обаче тръгнахте да я хокате! И защо? ИМА право да иска ТОЗИ ден да й обръщат най-много внимание! Планирала си е, и изведнъж всичко да се развали! Да ме извинявате, ама сте големи злобари!
Аз например страшно ще се обидя от това. Не мислите ли, че е нечестно?
Рожденият ден е един път в годината, на ОПРЕДЕЛЕНА дата, а кръщенето може да е винаги.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b29a4f5163
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   хахаха мене ако питаш рождения ми ден е днес а имения ми ден е точно тогава когато е било кръщенето

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b29a4f5163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   момичето е на 80 години вече вие какво тръгнахте да я нападате

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3ed61d7cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Оо зодия телец... Приятно ми е :Д
Та към темата...твоите роднини не знаят ли че тогава имаш рожден ден? И толкова ли не можеше да ги направят 1 ден по-рано или по-късно?... Но както и да е. Казана дума - хвърлен камък. Щом са решили хората, да го правят. Може да не е имало свободни места на другите дни, знам ли.
Наистина имаш право на един ден в годината, в който да се чувстваш център на света, да се поглезиш. Особено ако другите дни не се държиш така. Аз моя рожден ден до 13 години някъде го имах за голям празник, канех по 10-15 деца, ресторанти, торти, подаръци, купони големи, глупости...ти се радвай, че си родена в такова хубаво време, че моя рожден ден е в най-лютата зима (края на януари) и тая хижа в планината и разходка край морето на куково лято ще ги видя... :хх но пак си прекарвахме чудесно де.
Не върви и да го обясниш на вашите, щото ще те помислят за най-голямата егоистка и едва ли не ще решат ,че ги караш да се откажат от кръщенката...разбирам те напълно как се чувстваш, всичкото внимание ще е насочено срещу бебето, а на теб я някой честитил, я не...но не се притеснявай, никой не е казал, че на другия ден няма да си прекараш чудесно, и на мен веднъж ми се наложи да празнувам рождения си ден по-късничко, но пак беше страхотно...събери няколко приятеля, почерпете се една торта, даже може да идете на дискотека ако имате лични карти, и подаръци предполагам ще получиш...важното е да не се празнува по-рано, защото нали не е на хубаво!
Успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker