И аз имам чувства! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

И аз имам чувства!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2989 пъти
Така първо на 15 години съм момиче кафява коса, кафеви очи не съм грозна но не съм и "принцеса". Ето проблемите ми. До преди 2 години бях щастлива лято 2009 ми беше най-хубаво. Имах с кои да излизам да общувам ноо ме зарязаха и лято 2009 се влюбих в едно момче още се опитвам да го забравя, но не се получава :((. Много болка ми е причинил много съм плакала за него постоянно ми липсва всеки ден искам да го видя и да го прегърна толкова много ли искам? Дойде лято 2010 тва ми беше най-гадното лято нямаше с кой да излизам седях в нас на отворен прозорец и гледах прекрасното време и си мислих какво толква съм направила, че Бог ме наказва с самота и нещастие. Толкова много искам да излизам с някои да споделям някои да ме прегърне да ми каже, че ме обича :(( да ми даде причина да жиевея знам, че обичта не се печели лесно но аз винаги бих помогнала на някой ако има нужда и така се опитвам да се сприятеля да слечеля доверието на някои но не се получава.. секи идва излива си проблемите на мен и айде чао а мен никои не иска да ме разбере. Имам брат на 20 години съден 2 или 3 пъти не работи разчита на наще само а мама не може да го търпи още дълго. Всичко това се събира в мен а като няма на кои да споделям и започва да се превръща в агресия. Че нямам с кои да излизам лятото и не само лятото, че мен никои няма да ме прегърне и да ме обича не че хората не могат а НЕ ИСКАТ. Все пак и аз съм човек и аз заслужавам поне малко щастие много ми тежи.. в мен има една празнина, която не мога да запълня и ми става още по зле :((. Е благодаря на тези които са си отделили от времето да прочетът моята история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 021e68f77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш, докато чакаш в самота да се появи някои, да се развиваш и самоусъвършенстваш-чети книги, списания, вестници... И да излизаш можеш. А, и да се опиташ да се внедриш в някоя компания, не да чакаш да те поканят в нея за особени заслуги!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 623e757e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм момиче на 12 години и също лято 2010 ми беше най-гадното лято. Половината от лятото бях зарязана, другата ми приятелка се премести и нямаше с кой да излизам. Като се сдобрих с приятелката ми, която ме беше зарязала преди, аз пак не излизах, защото нея не я пускаха често навън. Лято 2009 и на мен ми беше по-хубаво - не бях зарязана, излизах много често... аз също харесвам едно момче, но то не иска и да ме погледне. Пожелавам ти лято 2011 да бъде най-хубавото лято, което си имала.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b63f8769ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Историята ти е почти идентична с тази на една от най-близките ми в момента приятелки. Само, че когато се запознах с нея я изкарах от тях и бяхме неразделни цяло лято.

В един момент много неща могат да се променят и всичко зависи от теб и донякъде от късмета. С моята приятелка се запознахме в един форум и въпреки че на пръв поглед сме коренно различни (тя - тиха, аз - твърде голяма откачалка) се оказа, че сме се нуждаели точно една от друга. Ще видиш, че ще срещнеш и ти такива хора. Явно просто не му е дошло времето :)

Оставям ти скайпа ми (моля модераторите да го побликуват). Ако проявиш желание можеш да ми пишеш :)

vdk.paperclip

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 89375beaf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   здравейте аз имам подобен проблем преди няколко месеца едно момче ми каза че ме харесва. постепенно и аз се влубих в него но сега не съм сигурна дали още ме харесва, защото на училище обарва всички момичета включително и мен. В един от чсовете се закача с две мои съочанички. как мога да се обедя дали ме харесва или не? ? ? защото много искам да го целуна и незнам как а ако знам че ме харесва ще го направя! ! ! моля ви кажете ми как да разбера дали още ме харесва? ? ? ? ? Благодаря предварително! :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: faedab0f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката до номер 1 : ооо и с кои по точно да излизам?
а до номер 3 може да ме добавиш ако искаш :))

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4a13d39080
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можеш да пробваш в някой сайт за запознанства има доста. Но много внимавай там с момчетата особенно, че 90% от тях търсят само секс.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 456857787a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте искам да ви помоля за съвет! Днес с момчето, което ме харесва излязохме и аз си мисля че го харесвам и много исках да го целуна! Днес ми се отдаде тая възможност но не го направих незнам защо отвътре ми дойде да не го правя а до сега мн исках да го целуна а на място размислих защо ако можете ми дайте съвет. Благодаря предварително! ! !

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e503b92185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм така... само че цял живот самотен-никога не съм бил обичан :( но вярвам че ще открия един ден любовта :)
ВЯРВАЙ И ТИ! ! Всичко ще се оправи, горе главата - просто той е някъде там-твоята половинка, но все още е рано, писано е по-късно да се срещнете, спокойно има време за всичко, любовта идва винаги на време, не закъснява - никога нищо не закъснява! ! Всичко си идва на време, а и си само на 15, спокойно горе главата има време, всичко ще си дойде на мястото, всеки си има половинка :)
Чао, Чао
Надявам да съм помогнал :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker