Направих грешка, която ме преследва и до днес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Направих грешка, която ме преследва и до днес
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1805 пъти
Здравейте на всички! Пише ви момиче на 17 години, 11 клас. Преди да започна с историята си, искам да кажа, че съм осъзнала много отдавна какво съм направила и съм си взела поука от всичко, просто се нуждая от няколко съвета :) Всичко започна през юни месец 2015 година. Тогава бях на 15 години, мислех, че всичко което хората ми казват е честно и искрено, че никой няма да ме предаде, че имам приятели до себе си, но изобщо не беше така. Направих грешка за която съжалявам и до ден днешен, и не можах да преодолея случилото се. Тогава имаше едно момче, мой набор, което се занимаваше с мен известно време, мислех че нещата ще се получат. Докато един ден той не поиска голи снимки от мен. Аз мислех, че мога да му имам доверие, че всичко си остава между нас, но се лъжех жестоко. Той настояваше, казваше ми, че ако държа наистина на него ще му пратя.. и накрая пречупих достойнството си и му изпратих. След това можете да се досетите какво се случи. Той започна да настоява за секс, аз не исках и така се започна със заплашването. В крайна сметка не му го дадох и последиците бяха ясни.. Снимките бяха качени в социалните мрежи. Не можех да кажа на родителите си, просто нямах смелост да го направя, затова реших да се покрия, да не излизам никъде за известно време, за да могат да поотихнат нещата. След време започнах да излизам по малко, но общественото мнение ме съсипваше. На което и кафе да седнех винаги бях обсъждана като курвата на града, а онова момче беше хвалено и спрягано като играч. Това ме тормозеше психически, не можех да излезна като нормалните хора на спокойствие, с когото и да се запознаех винаги искаше само сексуален контакт с мен. Отчаях се до крайна степен, намалих си успеха в училище, всичките ми приятелки ме изоставиха.. 2016 беше много трудна година за мен. В крайна сметка попаднах и на свестни хора, които ми оказаха подкрепа и малко по малко започнах да стъпвам на краката си. Обсъждането от обществото все още продължаваше и продължава и до днес макар и това да се е случило преди две години. Опитах се да преодолея това, но аз съм такъв човек, че ми пука прекалено много за всичко и всеки. Вмомента нещата са що годе добре имам 2-3 приятелки на които знам, че мога да разчитам. Но големия проблем е, че все още не мога да преодолея всичките тези обиди, приказки по мой адрес и тн., които макар и по рядко все още продължават. Опитвам се да се държа сякаш не ми пука, но всъщност съм ужасно съсипана и не знам как да се оправя. Знам, че вината е изцяло моя, нямам право да обвинявам никого. Просто ви моля за някакъв съвет как да успея да преодолея това дори и след толкова време.. Благодаря ви, предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5b5c669381
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, всеки прави грешки. Успокой се и си прости. Кажи на родителите си, те могат да подадат оплакване срещу него в полицията. Могат да поискат тези снимки да бъдат изтрити- и това е най-важното в случая. Иначе имай повече самочувствие-поне всички са видели, че си хубава. Знаеш много звезди нарочно пускат в нета свои разголени снимки, така се правят на по-популярни. Последната беше Скарлет Йохансон, мисля. Виж Галена как се прочу и пр. Така че погледни по-спокойно на въпроса. Прости си!
Но все пак кажи на родителите си, за да притиснат това момче и най-вече да поискат от полициата снимките да бъдат изтрити. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d19ee93346
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко. Сега си 11 клас. После 12 клас и след това масово тези хора няма да ги видиш. Можеш да учиш в друг град, а ако си от голям град шансът да се засечете е малък. Ако пък срещнеш някакъв злобар, трябва да покажеш, че не ти пука и няма да те занимава повече. И да каже тая има голи снимки - ти ще кажеш имах тежък пубертет, всеки е правил глупости, ама това е минало. Клюкарите, които обсъждат наляво и надясно никой не ги обича.
Ава

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 61ce7c7ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен не бива да се притесняваш за тези неща. Знам как се чувстваш. защото си представям какво е да видиш снимките си в интернет и как хората коментират всичко с обиди. Обърни случилото ти се в положителна насока. Виж колко много жени си качват нарочно такива снимки. за да са известни. Пример ти е Николета Лозанова. Тя си снима гърдите и дупето постоянно и това я прави богата. На твое място като направя 18 бих отишла в София и бих кандидатствала за Мис Плеймейт или друг конкурс за красота за разни такива дето ги снимат голи и правят луди пари. Превърни това в богатство и известност. Стани известна. Стани звезда. Така всички ще искат да са ти приятели и ще съжаляват за държанието им. Не се обиждай на селските им обиди. Потърси в интернет модела Деси Димитрова с черна коса. Тази година беше на конкурса Мис Плеймейт. Разгледай снимките й във Фейсбук. Виж какви снимки си качва тя по собствено желание. Направи това.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3dfb7b6c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е някое градче в България, където хората си нямат друга работа и обсъждат.... ти си супер тема за това. Е и какво от това, я влез в нета и напиши домашно порно и ако на теб са гледали голи снимки там хората съвсем целенасочено са си качили домашният секс. Е кое е по-лошо, а нима тези хора не са разпознати.... то е ясно че са, но за разлика от теб се кефят. Вместо да си съсипва живота с глупостите и колко е важно, съседката, на съседката на бакалина баба му какво казала... се стени разкарай се от това място и си оправи живота. Много е важно какво мисли Пенка за теб и ако то - край света е свършил. Много си зле, казвам го с чувства.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 82b287271b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кажи на родителите си да пуснат жалба срещу този идиот. И се срещни с него но не сама (не знаеш какво може да му е в главата), и му кажи да изтрие снимките и какво го очаква. И спокойно, кой не е правил глупости като дете.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 82b287271b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи на родителите си да пуснат жалба срещу този идиот. И се срещни с него но не сама (не знаеш какво може да му е в главата), и му кажи да изтрие снимките и какво го очаква. И спокойно, кой не е правил глупости като дете.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c971df8c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Така скъпа, вярваш или не аз съм била в същата ситуация като теб и се случи лятото на 2016 година, пратих снимки на едно момче и той беше готов да ги разпраща на всички, преди това да се случи обаче моя приятелка и няколко момчета са *организираха* и отидоха да се разправят с него. В крайна сметка снимките ми никъде не лъснаха, но още не е късно, отново има опасност да се разчуе за мен като ку*вата на града. Честно казано не бих обърнала голямо внимание на тези неща, ако не се носеха слуховете с години. Ето и ти си пример за това, излезе ли ти име, носиш си го докато живееш в този град. Съветвам те да се стягаш да учиш много, за да може след 12 клас да отидеш в друг град да учиш. Там никой няма да те знае и ще започнеш на чисто... иначе повярвай ми в този град дори работа няма да може да си намериш, защото дори да те вземат някъде, винаги може да се появи някой който знае за миналото ти и да го каже на шефа ти, ще бъдеш уволнена на секундата и може би повече няма и да си намериш работа. Дори това да не те притеснява все пак се замисли че трябва да продължиш да учиш, не да ти пада успеха. Колкото до родителите ти, ако не бях запозната лично с подобно преживяване, може би бих ти казала да им споделиш, но тъй като аз съм наясно и имам личен опит ще ти кажа да криеш от тях. Надявай се да не разберат от някъде и това е. Ако обаче държиш да им кажеш-давай, това са твоите родители и ти най-добре знаеш как ще реагират. Това е от мен, късмет!

Ж15

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0145f86615
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря много на всички! До 1., 2. и 3. благодаря за вашата гледна точка, но участието в такъв тип "конкурси" не ми е приоритет, решила съм да се занимавам с нещо много по сериозно, защото уча езици вмомента. До 9. разбирам какво ме съветваш напълно и към точно това се стремя другата година да се преместя в по-голям град и да уча :) Благодаря отново на всички за компетентните мнения!
- От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker