Зависимост към мастурбация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Зависимост към мастурбация
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 5929 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 18. Никога не съм имала приятел. От известно време много ме мъчи това че съм зависима към мастурбирането, което ми се случи за първи път може би на 15 години. Всеки път си казвам край вече няма да го правя и като минат няколко дни и пак същата работа. Случва ми се, когато съм сама или когато нямам какво да правя. Винаги гледам да съм с приятели и максимално да си запълвам времето си, но няма как човек да е все сред хора. Осъзнавам, че това е грешно и искам да спра да го правя, защото при мисълта, че съм зависима от нещо се разстройвам и депресирам, но не ми се получава. Чела съм доста статии, но някак не мога да ги разбера, защото са писани от психолози. Не знам с кого мога да споделя и да ми помогне (много искам да поговоря с някой близък човек, но ме срам защото това не е толкова характерно за момичетата), а мисля че един добър съвет и разбиране биха ми помогнали поне и малко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: ee9b32a798
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай, всяка девойка скречира и всяка казва, че никога не го прави и че само да щракне с пръсти (респективно да си разтвори краката) и няколко ебачи ще и се наредят с изплезени езици. Така, че маструбирай, напълно нормално е и не слушай някои пикли, които ти се кълнат, че никога не си бъркат с пръстче, а всъщност го правят неистово и дори кур рядко виждат.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d1e9c2e3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   За какво си мислиш, когато мастурбираш? В това може да е ключа от загадката.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d279a7343e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   Момиче си, каквото искаш можеш да правиш със тялото, нищо няма да ти навреди, но на момчетата това много вреди. Едно, че ги изтощава, защото това което изхвърлят не се точи от чешмата, а тялото отделя най ценното от себе си, за да събере лъжицата бяла течност. И ако всеки ден момчето се самодои, тялото накрая ще грохне, а някои го правят по няколко пъти на ден. И втората по важна вреда е, че така лесно ще станат скорострелци, и после ще проклинат тези дни, когато са онанирали без контрол. На никого съвет не давам, само искам да запомните думите ми. След време ще отчитате резултатите!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7ea3db649c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Темата е написа от момче, а не от момиче!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9d65c901a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Не си зависима спокойно. И аз го правя редовно- няма лошо.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dae302e6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Напротив, характерно и по изразено е при нас момичетата, защото както е споменато по горе при момчетата е изтощително поради еякулацията, докато при нас няма изхвърляне на важни вещества, е има и при нас еякулация, но тя се случва на по късен етап, за това не се притеснявай, че го правиш аз също го правя и то от доста по малка и това не ми е навредило на сексуалният ми живот. Нямаш повод за притеснение миличка!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e910233c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Няма нищо лошо в това да си мастурбираш. Продължавай смело да опознаваш тялото си и да се наслаждаваш на удоволствието.

Искам само да кажа, че номер 4 греши за момчетата. Вярно е, че със спермата се изхвърлят важни вещества от тялото им. Но тези вещества са нужни най-вече за производството на спермата. Така че нищо не губиш, след като се изпразниш, тъй като спермата вече е образувана от тези вещества, които така или иначе ще отидат там.

При момчетата също е важно да свършват редовно, защото задържането на простатна течност е вредно и може да доведе до рак на простатата, ако момчето не мастурбира редовно. Специално за момчетата, които не мастурбират, е измислена полюцията, за да може тялото да се освободи от ненужните неща.

Момчета и момичета - мастурбирайте си редовно без да се притеснявате. Природно е, нормално е. Пийте повече вода. Яжте силна, разнообразна храна, спортувайте. Това е животът.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a71ef53505
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Абе, кой ви ги набива в главата тези глупости, че маструбацията е грешна или вредна? Аз съм жена на 32 и маструбирам от малка ей така за удоволствие, от скука и т. н. Случвало ми се е и по 2-3 пъти на ден при липса на реален партньор за секс. Това никога не ми е създавало проблеми със здравето, психиката, секса или връзката. Това е едно от най-нормалните неща, които се случват особенно в тази възраст.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2eec09859e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Напротив,честото мастурбиране отслабва организма и уврежда нервната система и мозъкът защото при оргазъм се отделя допамин и прекаляването,по няколко пъти на ден или интензивно по няколко оргазма на мастурбация при момичетата води до раздразнителност и главоболие а при момчетата и до сънливост и липса на концентрация.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 206a42632e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Поздрав за коментар номер 4. Най точния, правилен и забележете искрен отговор

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 19bca3e805
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   13, при мастурбиране ме болят бъбреците и после с дни съм депресиран и ми се реве.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cb95b705d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Хора, това е много силна дрога - след всеки път ти се иска пак и пак и така до безкрай... Но пък това е метод за борба със стреса и напрежението!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1194fb6e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Защо да си зависима? Аз също съм момиче и мастурбирам редовно, но далеч не го приемам като зависимост. Няма нищо лошо в това да опознаваш тялото си и да знаеш какво ти харесва, и какво не. Не се притеснявай. :)
Защо не пробваш да си намериш приятел? Не да се хвърляш на първия срещнат, но огледай се около теб. Може би има някое момче, което ще ти допадне?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2deb33bed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Аз също мастурбирам( момиче съм) и няма нищо лошо в това! Не се притеснявайте, защото нещо като зависимос т към мастурбация няма! Ако го правите няма да оглупеете или да се разболеете, бъдете спокойни!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7fc7ddbfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Моето мнение за самозадоволяването (masturbation - за незнаещите българската дума) е обратното на това на номер 4, но всеки човек си има доводи. Ето моите, които се основават на доказани факти:

1. Мъжете не се изтощават заради изпразването, а защото за надървянето на члена се изисква дълготрайно повишено кръвно налягане. Членът се състои от празни камери и нараства само тогава, когато те биват изпълнени от кръв под налягане. Малко преди свършването кръвното налягане се повишава значително повече, тъй като Природата така е направила нещата, че тогава мъжкият член да е възможно по-корав и дълъг, за да може да прониква най-надълбоко във влагалището и шийката на матката и така да се получи по-голяма успеваемост при осеменяването на жената. А това обикновено води до сърцебиене, поради което и често мъжете след свършването се чувстват рязко отпаднали и имат нужда от известна почивка. Жените не разбират тази зависимост - при тях сърцето не работи учестено 15-30 минути (или колкото трае любенето) с цел постоянно поддържане на високо кръвно налягане и затова често се сърдят на мъжа до себе си, че изведнъж ставал "незаинтересован" или обръщал гръб и затварял очи.
Редица двойки дълго време не могат да си заченат дете, тъй като мъжът свършва твърде плитко във влагалището и семенната течност няма как да достигне до матката.

2. Редовното изпразването не само, че не е вредно, а дори напротив - полезно е за мъжкия организъм. Освен чисто физиологичното трениране на сърцето, след изживяване на оргазма тонусът се повишава и поради произвежданите т. нар. "хормони на щастието": Серотонин, Ендорфин и Допамин. Човешкият организъм ги произвежда и натрупва постоянно, дори без нуждата от полови действия, но когато равнищата им прескочат допустимата граница, човек става раздразнителен и потиснат. Периодичното изпразване на семенната течност предотвратява тези нежелани последици.

3. Когато мъжът се самозадоволява редовно, той не става "скорострелец", а точно обратното - придобива способността да издържа повече време да люби жената, свършвайки по-трудно. А жените в болшинството си нямат нищо против това действие да продължи десетки минути, вместо да е само за малко.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dae302e6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Въпреки че мастурбацията е безобидна сама по себе си, тя може да повлияе на химическия баланс на мозъка и тялото. При ексесивно мастурбиране се получава свръхпроизводство на хормони и невротрансмитери. Тази свръхпродукция може да се прояви като умора, болки в таза, промяна в зрението, болка в гърба или тестисите, косопад. Ако забележите някои от тези симптоми, опитайте се да спрете с мастурбирането поне за месец. Ако не отминат, по-добре се консултирайте с доктор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker