Среща след интернет приятелество - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Среща след интернет приятелество
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1450 пъти
Здравейте, момиче на 14 години редовна читателка на сайта и най-накрая събрах смелост и аз да напиша нещо.
Преди около 3 години се запознах с много близък мой приятел който тогава чувствах като брат..но всичко това беше просто интернет приятелство... по късно минаха около 2 години започнах да имам чувства към него и той към мен, събрахме се и ето сега сме заедно и много се обичаме. Проблема е там, че той е много перверзен и винаги ми говори някакви мръсотиики уж на шега. Ще дойде да ме посети в града в който живея след няколко дена, ами ако иска да правим нещо повече от целувки и прегръдки? Не знам какво да правя, ако стане да го направим ли или не...много искам, но се страхувам, че още не съм готова.
Ще съм много благодарна ако някой ми даде някакъв съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6668b9b9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, ти дори не го познаваш наистина. Хората в Интернет пространството понякога не са тези, за които се представят, а и щом каза, че е леко перверзен веднага ми стана ясно що за стока е типичния бройкаджия. Не се занимавай с него, освен ако после не искаш да се чувстваш предадена и употребена ставайки му поредната бройка! Второ връзките от разстояние нямат бъдеще! Ако все пак решиш да се видиш с въпросния келеш в никакъв случай не отивай на срещата сама, а вземи янкой с теб! Аз те съветвам да не рискуваш! ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3c0c0d0fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, да не четем за теб в новините? Трябва да си МНОГО предпазлива с тези интернет приятелства. Има много светни хора, но извергите са в пъти повече. Съветът ми е да не се виждате само двамата, поне в самото начало, когато се срещнете за първи път. Доведи приятелки, уж случайно. Не му казвай предварително. А това да правите секс е безумие.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3976501ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Не знам какво да правя, ако стане да го направим ли или не... много искам, но се страхувам, че още не съм готова. " Ако това не е някаква тъпа шега, то... Ами да, ти си на 14, още си дете и много ясно, че не си готова.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ab5825f996
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Момиче това е много глупаво! Определено не се поддавай на някакъв от интернет, с когото не си живяла, не си виждала и не си говорила наживо. На практика не го познаваш. Недей да правиш грешката, за която може да съжаляваш до края на живота си! И щом е толкова перверзен е към 18 годишен батко или кой знае 30-40 годишен мъж с лоши намерения към теб. Какво друго освен секс може да иска? На 14 си и си твърде малка за полов контакт и интернет срещи, (които са изключително опасни). Помисли само какво може да стане преди да е станала белата. Да речем, че го направите и по - късно забременееш. Ще докараш удар на майка си и ще отнесеш много бой. След това ще направиш аборт (ще те изтържат отдолу) и след това има вероятност никога да не можеш да забременееш отново! Знай, че се продават и скъсани презервативи, чийто мини дупчица няма да забележиш, а противозачатъчните хапчета вредят на хормоните и здравето ти. Защо искаш да си навлечеш толкова много проблеми? Пази се и въобще не си и помисляй за секс на тази възраст и особено като си несигурна в мъжа до теб. Неговата е лесна ще си вирне байряка и заминава, ами ти??? Не съм голяма жена да ти чета конско. На твоите години съм, но мисля. Приеми го като приятелски съвет.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 040e7fcb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! На 15 съм и имам история подобна на твоята. Преди около 2/3 години се запознах с едно момче и си станахме много близки точно като вас, по едно време започнахме да изпитваме и чувства един към друг. Проблема беше там, че имаме 4 години разлика и той като твоят ми говореше постоянно някакви такива мерси и закачки, но ги приемах на шега. По едно време тръгна да ми говори как като се видим на живо какви ли не ще правим и уж го казваше на шега, но си беше просто поредния загореляк. Така и не се видяхме.. Според мен, не мисля, че е нормално на 14 години ти да видиш че живот.. Всъщност изобщо не е, помисли малко прочети на майката възраст заради глупостта си вместо да ходят на училище отглеждат деца! Щом искаш виж се с него, но не му позволявай да стигате до там, та вие още не се познавате, на живо всичко е различно, мила

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker