Фантазьорка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фантазьорка
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1859 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 15 години.
Ето накратко и моята история.
Още от малка имам доста голямо въображение и до ден днешен все още имам, а съм вече тийнейджърка, която не би трябвало да се интересува и да вярва в неща които вярвам аз.
Вярвам във всякакви митични същества, а именно феи, елфи, вампири и т. н.
Обичам да говоря за подобни неща, но не с всекиго мога, защото отворя ли подобна тема повечето хора почват да ме мислят за побъркана.
Истината е че просто много се интересувам от такива неща, искам да знам, колкото се може повече за тези интересни създания, в които вярвам, обичам да чета за тях гадното е, че явно доста ми влияе на психиката.
Имам приятели, водя нормален живот, излизам, уча, но сякаш заговоря ли за нещо такова пред някой просто виждам че ме мислят за луда. Жадна съм за приключения, искам нещо различно от всичко това, което ми се случва в града. Просто искам нещо различно. Явно, защото аз съм малко по - странна и различна от повечето ми връсници:)...
Четейки тово повечето сигорно си казвате "тая тряя спре с филмите" или "тая на ква дрога е".. ще ви помоля ако може да не ме хейтвате и т. н. просто имах нужда да споделя и да чуя мнението ви по въпроса:)
Съществуват ли тези митични създания според вас? Може ли да очаквам някой ден нещо по различно от "съвременният обикновен живот" и.... толкова старнно ли е, че на 15 се интересувам от подобни неща и вярвам в "невъзможното", както повечето бихте казали :)
Благодаря да отделеното време.
Ще се радвам историята ми да бъде качена...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1f3a83caf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е напълно нормално, всеки избира сам какво да харесва, в какво да вярва и какво е интересно за него. Ако се змислиш голяма част от хората вярват в невидим човек на небето който определя живота им. Няма смисъл да се променяш само заради мнението на другите. Обгради се с хора които споделят интересите ти и които те разбират, а не с такива които те съдят и те мислят за странна. Всички сме странни, по свой собствен начин, не спирай да вярваш и да мечтаеш :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 47a3b079d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също съм така като теб, вярвам в такива създания и много се страхувам после, нормално е, макар и някои хора да мислят обратното.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6c0bb34d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами и аз съм горе долу като теб, само че аз съм на 13 години. Определено не си луда,спокойно. Просто имаш развихрено въображение, което го имат много хора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e4751b02a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм на 9 и вярвам и затова ми се подиграват. Но, все пак, има различни хора, има и такива като нас, затова намери си приятели като теб и не спирай да вярваш!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f4c68c1a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вярвай си ...прави каквото искаш...хората не те мислят за психо но ако им говориш тези неща просто става мн банално и супер досадно да говориш постоянно за такива фантазии и по добре не споделяй на никой защото единствено ще получиш подигравки и мейби хората ще те мислят за странна а ти просто си различна което е много хубаво.Аз лично не вярвам в такива неща като вампири,върколаци,феи и други но просто обичам за чета за тях много са интересни историите

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6d822c3251
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм като теб и също съм на 15. Обсебена съм от старогръцките митове и легенди, върколаци, вампири, магьосници, вещици и т. н. Не споделям с други мои съученици, че съм обсебена от тези неща, защото както и ти каза ме мислят за чалната. Според мен съществуват и много бих искала някой ден да ги видя. Не мисля да спирам да вярвам кой каквото иска да си мисли за мен и според мен и ти не спирай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dc5d61ae16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   аз пък вярвам в телетъбисите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker