Влюбих се в чужденка по интернет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбих се в чужденка по интернет
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1595 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 15г и много моля редакторите да публикуват историята ми. Лятото на 2015, когато бях на 13 бях в един сайт и попаднах на едно момиче. От дума на дума тя ми даде скайпа си и като я видях на камерета сърцето ми започна да тупти ужасно бързо, тогава осъзнах че съм се влюбил в нея колкото и странно да ви прозвучи. Поддържахме връзка и си бяхме казали, че се харесваме, но този период беше само около 4 месеца и тя от тогава спря да ми пише. От както съм влюбен в нея има една положителна и една отрицателна страна. Добрата, е че от двойкар се превърнах в отличника на класа, без да уча колкото и странно да звучи това. Лошата, е че откакто съм влюбен в нея всяка вечер плача, не спя, слушам тъжни песни и постоянно мисля за нея. Опитвал съм да я забравя, защото тя е Германка и живее в Германия и знам, че просто не мога да съм с нея, но не мога да я забравя. Пиша тук, за да се посъветвам с вас, защото съм много объркан.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: b1474bc592
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момченце, свършиха ли се свестните български момичета та с германки се захвана ? Намери си някакво хоби и си запълвай времето с него също така излизай с приятели забавлявай си така ще спреш да мислиш за нея . Връзките от разстояние НЯМАТ бъдеще ! Ще ми се занимава от 13 годишен с момичета вместо да си гледа уроците вчерашен пикльо !

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 13a1c16880
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ясен си ми и много ти съчувствам, защото знам, че има да страдаш като мен и то не само заради нея ами и по-нататък заради други. Ти си обсебен от човек за когото нямаш никакво значение. Тя не ти е писала от година и половина, а ти още мислиш за нея и плачеш по нощите. Не ти е писала, защото за тая година и половина кой знае колко пъти са я праскали местните момчета, които не са на 2000 км като теб. Кога въобще щяхте да се видите на живо - като станете на 18 и можете да пътувате сами зад граница ли? Нали не мислиш, че тя ще 5 години ще си стои вкъщи и ще чака теб от другия край на Европа, докато Хинц и Кунц които вижда всеки ден на улицата и се умилкват? Ти се влюбил в нея от пръв поглед само защото е красива, получила се е химична реакция в мозъка ти, която се мултиплицира и самоусилва. Имаш нужда да общуваш с това момиче както наркоманите имат нужда от наркотик, накрая ще се пристрастиш и към страданието си и ще си пропилееш младостта в депресия. Съответно няма да потърсиш контакт с други момичета, защото все няма да са като нея, като идеалът по който плачеш. Все някога това нещо ще спре, но щом след две години още не се е случило, може да минат и пет, през които ти няма да научиш нищо. Най-лошото ще стане ако същото се повтори с друго момиче, което по някаква причина ти откаже. За тази болка няма готово лекарство, нужно е време, но колко точно зависи от собствената ти личност и способността ти за самопромяна и приемане на несполуките.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e9023970a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, имала съм подобна ситуация, но с момче. Виж.... няма как да знаеш каква е всъщност щом не си я виждал, момиче да всичко е разбираемо... Но може да се държи различно на живо, позволяваш едва ли не въображението ти да играе.... Представяш си, че ще се държи така и реално.... но може да е коренно различен човек. Отделно след като някой ви е зарязал, значи не е подходящия човек за вас и никога няма да сте щастливи с него. Запомни това и бъди с високо вдигната глава... да болката е ужасна, но не е като повечето случаи да я засичаш всеки ден... това е още по-ужасно. Просто с усмивка на лице и малко оптимизъм.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e7d5389a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колко е голяма? Ако можете се вижте на живо, защото в Интернет никога не знаеш кой кой е. Може момче да се представя за жена, или пък възрастна жена -за младо момиче. В общи линии докато не се видите на живо нямаш гаранция, че си влюбен в реален човек.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 80a011b77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мога много да говоря по тази така тъжна тема но накратко ще ти разкажа нещо. И аз на 13 в един сайт се запознах с момче което тогава беше на 17. Той от Америка аз тук. С 2 думи голяма подкрепа му бях вс точно докато той не взе да се сгоди за друга американка. След 3 годишна връзка тя го напусна и той отново ме потърси. Вече аз бях на 18 а той на 22 и всичко беше добре. На скайп си прекарахме всички празници , делници и така минаха 6 месеца. И дватама започнахме да друсаме много и да си изневерявате и в последствие аз му казах че няма как да прдължиме. Сега аз вече съм почти на 21 и това което изживях с него ме научи че онлайн връзките са брутално трудни и минават през много проблеми и колкото и да обичаш някой просто понякога нещата не вървят. Няма да я прежалиш тази германка и това е окей. Всеки си има болки и страдания. Това че е било онлайн ти е било малък бонус защото поне сега няма случайно да я срещнеш на улицата или с прятели и да ти стане още по гадно. В крайна сметка просто тя не е била човека за теб и ти няма какво да направиш. Има варянт като моя хубавец да се върне при теб в определен момент но няма да се върне същата. И тя и ти вече сте се променили за това време и ти просто ще се разочароваш. Аз срещнах в интернет сегашният ми прятел от Аржентина и ще се виждаме за 2 път това лято. Любовта е на всякъде и не бива да се отказваш. Да ще старадаш но както любовта така и самия живот са изградени от страдания. Те ни правят по силни и пълноценни хора!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker