Той не ме пуска да си тръгна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той не ме пуска да си тръгна
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1521 пъти
Здравейте, приятели! За първи път пиша тук, до сега само съм чела истории. Моят проблем не е един,а много, но ще Ви разкажа само за един от тях. Аз съм момиче на 17 години от малък град и преди 7 - 8 месеца срещнах едно момче, което в началото ми се стори много мил, след няколко излизания с него той ми предложи да станем гаджета - помислих си ок една лятна афера, за да има с кого да си прекарвам времето, но с времето нещата станаха по - сериозни. Започнахме да пътуваме в разни градове, запознах го с майка ми, а той с неговите родители след, което започна да ме води у тях. Секс не правим, защото той мисли, че съм девствена, а аз не съм. Проблема е там, че той ме задушава, постоянно трябва да излизам с него с други хора нямам право да излизам, обсебва ме и ме манипулира с една снимка, която не знам как е попаднала при него. На тази снимка съм по сутиен и я бях пращала на мои приятелки в общ чат. Също е и голям селянин, налага се да му събирам боклуците, които той изхвърля по улицата, говори на диалект в училище и ме засрамва пред всички, обижда ме в училище и ме псува, но пък за сметка на това е правил много неща за мен, за които съм му безкрайно благодарна, но просто не искам да бъда с него, чувствам се нещастна. Искам да бъда свободна както преди. Има и още един проблем, който открих наскоро и той е следния - привличат ме жени, постоянно се заглеждам по тях и докосне ми ме някоя се появяват пеперуди в стомаха ми, може би съм Би сексуална, не знам, но знам, че искам да спя с представител на моя пол.
Моля Ви дайте някакъв съвет, как да се разделя с него - пробвала съм всичко, а той не ме пуска и ме заплашва. Не искам да бъда с него - ПОМОЩ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 6279be9c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението на проблема ти е в края на историята. Кажи му "Осъзнах, че ме привличат жени", даже може да излъжеш, че си влюбена в някоя конкретна. Така няма нужда да му обясняваш, че вече не си щастлива с него и те задушава, няма да има право да ти се разсърди или да ти отмъщава. Сексуалността е нещо, което не зависи нито от теб, нито от него. Кажу му, че си лесбийка (дори да не е така, от историята разбирам, че не си сигурна), но за да няма какво да държи срещу теб - никаква бисексуалност, казваш му категорично лесбийка и това е. Дано да проеаботи! Успех и пиши как е минало!!!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: eea5768218
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Ще те посъветвам да не споделяш снимки от този тип. От личен опит ти го казвам. Светът няма да свърши дори да я покаже на някой, има доста момичета с доста такива снимки къде ли не. Но знам, че за теб е повод за притеснение. Може да направиш следното нещо. Вземи му телефона и се опитай да изтриеш снимката... направи всичко възможно да я премахнеш или другия вариант е да намериш негов компромат. Нещо с което ти да го изнудваш. Със сигурност има. Мъжете/момчетата са адски досадни и мърляви. Нормално е да имаш влечение към момичета особено с такъв приятел. Лично мое мнение е че просто мъжкия пол мисли с оная си работа и с всеки ден все повече и повече се отчайвам от тях. С извинение към четящите момчета. Изключенията са изключително малко. За да разбереш дали те привличат жените, пробвай. Във всеки град има хомосексуална група хора. Просто повечето се прикриват. Ако не ти се получи с една заради характера и, това не значи че не те привличат жени, а просто не си уцелила човека. Надявам се че помогнах поне малко. Късмет :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5ab4b51e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Оф, защо всички казвате как ви бият, унижават, манипулират и накрая-„ ама той е направил толкова неща за мен, толкова ми е дал, толкова ме обича, само той е до мен” и дрън, дрън.
Обаче няма такова нещо. Осъзнайте се.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 366e4eabcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Благодаря Ви за съветите. Ще пробвам утре отново, само се притеснявам ако му кажа, че имам влечение към жени дали няма да ми повлиае зле.
Мислила съм да кажа на мама как ми говори, но той е привързан към мен шизофреник и не знам какво може да направи, но ще бъда твърда и няма да му се дам и този път. Благодаря Ви още веднъж.

No 3 - прав си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker