Любов в класа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов в класа
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2924 пъти
Привет. Моята история сигурно е подобна на историите на много тийнейджъри и може би ви е до болка позната. Но... имам нужда някой да ми каже какво да правя, защото от половин година не спирам да страдам и да плача по ъглите. Момиче на 14 (почти 15) години съм. Септември 2010 година- ново училище, нов клас, нови приятели и момчета. Най-добрата ми приятелка харесваше най-хубавото момче в класа. Като казвам, че е най-хубавото, не преувеличавам, защото има обожателки както от 7, така и от 8 и 9 клас. Всяко междучасие се разхожда с различно момиче, но понякога остава и при нас в стаята. Не знам как стана, но изведнъж и аз започнах да изпитвам чувства към него. Няколко дни по-късно, разбрах, че тя вече не го харесва и че друга моя приятелка е заела нейното място. Двете с нея започнахме да правим планове как да разберем от кое момиче се интересува той и как да го спечелим. Всички момичета, които той може би харесваше (защото често е с тях и се прегръщат по коридорите), с течение на времето си намериха гаджета и той остана сам.
И тази приятелка спря да го харесва. Тогава си помислих, че е дошло моето време! Няколко дни (не подред) стояхме заедно по време на часовете. Веднъж щеше да падне и от ръцете на всички хора, които се бяха струпали около нас, той хвана моята ръка! В този ден, бяхме заедно почти непрекъснато. А и денят- 24. 11. 2010г. беше много тъжен за мен, защото ставаха две години откакто се бяхме разделили с бившия ми приятел заради когото много страдах, но и много харесвах.

Но на следващия ден всичко беше различно. Много време не си обръщахме никакво внимание. Той беше болен две седмици и аз тогава мислех, че вече нямам чувства към него. Най-вероятно, защото не го бях виждала. Започнах да флиртувам с друг съученик, с който много се разбирам и по цял ден си се усмихваме един на друг. Приятелките ми не спират да ни се смеят!

При връщането на моят любим, старата песен бе запяна на нов глас и този път с много повече чувства!
В средата на февруари, в продължение на една седмица той беше само с мен. Имахме състезание по бадминтон и непрекъснато бяхме заедно. Играехме заедно, не спирахме да си говорим, да се веселим, да тренираме... Вечерта преди големия ден, не спрях да се моля да победя, за да му направя някакво впечатление.

Нещо в допълнение: : Специално заради него сутрин ставам в 05:15 (почваме в 07:45) за да се приготвя и за да изглеждам добре.

В деня на състезанието нито аз победих, нито той. Явно мислеше, че се натъжих и дори се опита да ме развесели, но аз не бях кой знае колко тъжна, бях повече от щастлива, че съм с него и той е на няколко сантиметра от мен!

От много време подозирах, че втората ми най-добра приятелка също го харесва. И се оказах права! Разбрах го днес. Тя не го каза на мен, но го е потвърдила пред друга наша приятелка. Объркана работа, нали? Знаех за чувствата й, без дори тя да ми каже. Тя реагираше по същия начин, когато беше близо до него, както и аз. Ядосваше се, когато го виждаше с момиче, както правех и аз.

Това, което направих не беше редно, но трябваше да проверя до колко тя ми е приятелка. Казах на всички от нашата компания, че харесвам момчето, с което често се усмихваме един на друг. И явно те ми повярваха, и най-вече тя, защото малко след това започна да има по-специално и топло държание към момчето, което аз харесвам.
Явно просто е чакала да разбере, че аз нямам чувства към него, за да се втурне тя. Не очаквах това от нея.

Знаете ли... Всяка вечер си представям, че той идва у дома, говорим си, прегръщаме се, целуваме се, гледаме филм, лежим един до друг, хапваме нещо вкусно и после заспиваме заедно. През нощта го сънувам, а сутрин се събуждам с мисълта за него и си представям, че той лежи до мен и че след минути ще се събуди.

Тази седмица беше най-мъчителната от началото на учебната година. Вярно, бях го виждала с момичета, но изведнъж и наистина съвсем неочаквано, като от нищото, той започна да говори с една съученичка, която пуши и няма много добро име.

А той не само че е най-красив, но е и един от най-умните в класа, интелигентен е, мил, забавен... Момче мечта, както казва госпожата по български и литература! !

Та той сяда при нея в междучасията, тя си качва краката върху неговите, смеят се... Днес! Днес не спряха да се прегръщат пред очите на целия клас. Даже два пъти ги видях да се хващат за ръце и изведнъж тя обви с ръцете си врата му. Имахме два сводобни часа и той ги прекара с нея, на чина й. Слушаха музика и не спряха да си говорят. Последен час имахме физкултура. Преди да бие звънеца... той си събра нещата и пак се върна при нея. Остави си чантата и познайте.. ! Тя му наведе главата към себе си и го целуна по бузата. Аз се разплаках! Той носеше чантата й до съблекалните. Малко преди да започне часа, седеше сам на дюшеците. С момичетата отивахме там, когато видяхме, че неговата "приятелка" се задава. Тя се приближи до него, метна се върху дюшека и пак го целуна по бузата.

През часа играха баскетбол. Бяха от един отбор и когато вкарваха кош, се прегръщаха. Въпреки че очите ми непрекъснато бяха пълни със сълзи, подпухнали и зачервени и приятелките ми не спираха да ме питат какво ми има, аз забелязах или по-добре ще е да кажа- на мен ми се стори, че прегръдките, които той и даваше бяха механични. Само една днешна тяхна прегръдка беше дълга, продължителна и може би с някакви чувства.
Втората приятелка попита момичето, дали с него са гаджета, а тя се изсмя и попита "моляяяя". После допълни "глупостиии"!

Какво да мисля? Не мога повече така!
Не знам какво да правя. Не мога да го избия от главата си. Много често забелязвам, че ме гледа, погледите ни се засичат, но при появата на някое друго момиче, той забравя за мен. Толкова го обичам! ! ! Знам. Ще кажете: "каква любов на 15? ", но аз наистина имам много силни чувства към него.
Кажете ми какво да правя, дайте ми съвет! И моля... не ме критикувайте, имам нужда някой да ме разбере!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 61ea1ecaca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи го тои не е за теб

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c31b9c2373
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забелязах в тази история, както и няколко други, че имат един стил на писане и колкото и да не вярвате това не е написано от толкова малко момиче. То би направило обилно количество от правописни грешки ... този сайт не е нищо друго освен една голяма глупост

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0cede43cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До номер 2:

От къде на къде пък реши, че щом е на 15 години, трябва да има правописни грешки? Има и грамотни хора сред младежите. А има и УЖАСНО неграмотни "хора на възраст". На 15 години човек е в средата на гимназията и три години преди пълнолетие... Май вече му е време да е грамотен. На тази възраст ние в училище разглеждахме Омир... Аз, например, на 15 пишех съвсем грамотно (без да се хваля), голяма част от съучениците ми - също (е, училището беше елитно). Защо пък и авторката да не е като нас? Е, винаги има процент вероятност историята да е измислена. Но, може и да не е. Та, в случай, че историята е истинска, обръщам се към авторката:

Мила, този човек със сигурност прелива от чар, но ми прилича на женкар - лети от цвят на цвят. Най - добре стисни зъби и го забрави. Иначе ще страдаш повече, вярвай ми! Успех!

Борония, 21 год.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6e9fb5b069
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, хвани се и му покажи какво чувстваш. Ти сама каза, че "прегръдките му били механични" т.е. безчуствени. Кажи му всичко.. че го сънуваш, че много го харесваш, не неможеш без него и той може да те погледне с други очи. Успех! :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 05167b975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти страдаш за него, докато той се забавлява и не му пука очевидно, може и да има някакви симпатии към теб, но щом толкова момичета му обръщат внимание... не знам, след време като поотраснеш повече, ще разбереш, че този тип момчета не заслужават внимание и особено твоето. И не мога да разбера какво си се обидила на тази твоя приятелка, че си разбрала, че го харесва? Всички сме хора и имаме право да проявяваме сипматии, това че сте приятелки нищо не означава, освен това тя ти е признала след като ти си се отказала (уж), демек не е искала да те нарани и за това не ти е признавала, замисли се само колко е коректна и как е пазила чувствата си пред теб. Когато и аз бях на твоята възраст имах две приятелки, които харесваха едно момче и нито една от двете не се сърдеше, че споделят мнението си за момчето, очакваха той да избере по -подходящата просто. Успех и не се тормози за глупости, има и по- важни неща от момчетата, и то от тези, които често си играят с момичетата за да си угаждат на егото.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 08aee62b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От авторката:
Номер 2, наистина съм на 14, почти 15 години. Много от съученици ми и в старото училище, и в новото, казват, че съм задръстена само заради това че пиша на кирилица, а не на латиница като тях и особено, че спазвам най-простите правила при писане. Не разбирам какъв е проблемът да съм дори и малко грамотна на 15?
До всички останали: Благодаря ви много! Той наистина е страхотен и чувствата ми към него са невероятно силни. Не мога да се преборя с тях, колкото и да искам. Бях си казала, че след Нова година ще се променя, ще променя и това, което изпитвам, но уви... Благодаря ви още веднъж, че си направихте труда да прочете моята дългааа историяи да ми дадете съвет. Имах и все още имам нужда от това.
Номер 5, не съм й обидена или сърдита. Знаех за чувствата й и това което направих беше един вид за да проверя до колко тя ми е истинска приятелка. Съжалявам, но това пак е станало в един от моментите, в които съм изпадала в депресия и съм се питала какво да правя.
Благодаря ви, наистина! Пожелавам ви да сте много щастливи с половинките си!
Ще чакам още съвети и коментари...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker