Проблеми с родители и приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с родители и приятели
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 771 пъти
Здравейте, момиче на 14години съм и наскоро се запознах с момче на 19 години. Излизали сме няколко пъти заедно с него и моята най-добра приятелка. Той е много приятен човек и се държи много приятелски, различен е от повечето момчета в моя град. Майките ни не знаеха за него, но един ден излезнахме тримата и случайно познати на другият ми НДП са ни видели и са казали на неговата майка, но тя не е казала на моята. Той ми се разсърди, защото напоследък не се виждахме често. И ме попита, как може да се водя с този, защото някой му е казал, че бил наркоман и си пишел само с тийнейджърки и го нарече педофил. А всъщност това 19-годишното момче ми каза, че не пуши дори и цигари, също така, не мисля, че си пише само с малки момичета, при положение, че излиза с момченца в 4клас. И както и да е... аз казах на мама за него и, че сме излизали и тя ми каза, че бил голям и било странно да се води с нас, но не ми се скара. Също така си помисли, че го харесвам, което не е така! И затова, аз реших да му пиша и му казах, че са ми казали, че пуши и това, че си пише само с момичета колкото мен, той ме попита дали вярвам на хорското мнение и каза, че ще ни игнорира-мен и моята фр. Естествено, че не вярвам, но му обясних, че се познаваме съвсем от скоро и е нормално да се осъмня. И така до тук приключихме, той каза, че ще ни игнорира и това беше...

Тази седмица пък се скарах с НДП-то ми-момче, защото той се дразни от това, че постоянно съм с другата си НДП. Но просто такива са обстоятелствата, че нямаме възможност да се виждаме. Той мрази приятелката ми и постоянно я дразни, а това мен ме тормози, затова реших да споделя с мама. И и позволих да каже на неговата майка, когато неговата майка разбрала, му се скарала. Той ми се разсърди, за това, че съм казала, а той не бил казвал нищо като съм го помолила. Също така ми каза, че не споделям нищо на мама. А това не е вярно, казвам и всичко просто изключвам някой подробности. И сега като сме скарани се притеснявам да не каже на майка ми за това 19-годишно момче. Тя знае, но не съм и казвала, че съм чула, че пуши трева. И ако той и каже, тя може да му повярва, защото сега почти всички на тази възраст пушат трева. А майка ми е много съмнителна и притеснителна и постоянно мисли, че крия нещо от нея и се притеснява за мен. Моля кажете ми как да и кажа, че не трябва да е такава? И моля кажете ми какво да и кажа, ако фрто ми, с което сме скарани и каже някви шоли работи за това момче, как да и обясня, че не са истина? И според вас грешно ли постъпих като казах на това момче какво съм чула? Аз искам много да се сдобрим и да сме приятели както преди, но как? Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 934668ccb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе дете си още, и то голямо :Д Каквото и да кажат на майка ти, просто и обясни, защо така е говорено. Кажи и, че си се скарала съвсем с приятеля си и той си измисля разни неща за отмъщение. Според мен това момче не ти НДП, а е влюбено в теб. Явно много силно те ревнува от всички други хора, които са ти близки. Поговори с приятеля си и изгладете нещата. И с майка си трябва сериозно да поговориш. Кажи и, че и споделяш, не за да ти решава проблемите, а защото и имаш доверие и друг път да не се намесва така в тийн взаимоотношенията ти, защото само влошава нещата. Ако някой те заплашва иили тормози, разбира се, че ще поискаш помощ, но в случая не е трябвало да замесвате родителите си. Може би тя просто не осъзнава, че ти вече порастваш и не сте в детската градина, че да разчитате родителите ви да наказват виновника за скарването. Или може би сте още в детската градина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker