Задръстен?!?!?!?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Задръстен?!?!?!?!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4195 пъти
Здравейте!

Досега никога не сам писал в такива сайтове и затова не знам откъде да започна. Момче на 18 години и до сега съм нямал сериозна приятелка. Не съм някакъв зубър или побъркан геймър, имам си доста приятели, но повечето са момчета (НЕ СЪМ ГЕЙ). Просто като има момиче покрай мене, започвам да си мисля: "оле, ми сега, какво да кажа, как ли ще ме приеме?" Някак си избягвам момичетата, защото много се притеснявам. На 18 съм, а имам детско лице почти нямам брада. Скоро си мислих да си направя FACEBOOK, белкем се запозная с някое момиче, но ме спира фактът, че в приятели ще имам много малко момичета... Явно много ме интересува чуждото мнение. Не знам, говорил съм с момичета по тази тема, те казват че не съм грозен, целувал съм се, обаче нямам почти никакво самочувствие. Искам да си имам приятелка, да се разхождаме, да ? правя някакви подаръци, да ходим на кино... Мисля си, че ако скоро не тръгна с някое момиче, ще полудея. Извинявам се ако има правописни или граматични грешки, но това го пиша между другото, надявам се да дадете някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 11bac99a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   тРЯБВА ДА СИ ПО-СМЕЛ В ОТНОШЕНИЯТА СИ С МОМИЧЕТАТА.оБЪРНИ СЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ И ЩЕ ВИДИШ КОЛКО ГРОЗНИ МОМЧЕТА ИМА И ТЕ СА ПО-НАХАЛНИ И НАСТОЙЧИВИ КЪМ МОМИЧЕТАТА.А ТИ -НЕ СИ ГРОЗЕН.ТАКА ,ЧЕ СМЕЛО НАПРЕД-ДЕРЗАЙ.ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОГРАНИЧАВАШ ОТ ЖЕНСКА КОМПАНИЯ И СИ МИСЛИШ,ЧЕ МОМИЧЕТАТА СА КОЙ ЗНАЕ КАКВО.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9a726cddff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това за фейсбук ме шокира.... Не бъди комплексар и си живей живота :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 279412a2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човече, въобще не си задръстен. Ти питаш ли ме мене, дето съм на 21, дето нямам никакви сериозни социални контакти с момичета, а и също така нямам и приятели момчета, по цял ден седя и се чудя какво да правя. Намирам се в страшна социална изолация, което за жалост е най-лошо......

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 502a7f0d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   конкретно по съветите:
1. оправи си малко представите за връзка. да се разхождате и да й 'правиш някакви подаръци' звучи като изказване на 8 годишен който е гледал детски филмчета на Дисни. връзката е много повече от разходки, а меркантилността на 'подаръчетата' може да доведе до големи главоболия.
2. не си говори с момичетата за външния ти изглед - отговорите рядко са обективни. наблегни на това как го ПРИЛАГАШ. може и да нямаш лицето на Антонио Бандерас, но ако се държиш подобаващо в един социален кръг и разговаряш с хората (и момичетата) около себе си, винаги ще изпъкваш.
3. стъпи здраво на земята! не съм срещнал жена която да не е очарована и привлечена от мъж който знае какво прави, знае какво говори и изказва лично мнение. най-вече - старай се да заинтригуваш отсрещния пол и да изпъкнеш от пъплището мъжки индивиди.
4. факта, че описваш отличниците като 'някви зубъри' и геймърите като 'побъркани' не говори нищо добро за теб и следва да се промени. същите тези зубъри, както и ти, сте прословутото бъдеще на тази страна и е от изключителна важност да има начетени хора; не им се присмивай. едни от най-хубавите личностни качества на индивида са толератността, търпението и приемането на другите хора. ако ги зачеркваш от листата си, само ти губиш. да не говорим, че някои 'зубърки' са изключително привлекателни особи:)
5. брадата НЕ Е магнит за жени. някои ги харесват, но и да нямаш голяма работа. аз съм на 24 и ако не се бръсна цял месец пак няма да имам брада, но не страдам от липса на женско внимание.
6. Facebook НЕ Е сергия с жени. много хора са се запознавали там, и дори са се женили, но ако не можеш да направиш нищо на живо, по-добре не започвай с виртуалното.

мисля си, че бях достатъчно изчерпателен;)

М.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: eef4b48dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   ДА НЕ СМЕ БРАТЯ? ? ?
Аз съм същия! ! ! и години и сичко
просто бъди себе си! Аз съм се правел на Олигофрен пред момичетата за да ме харесат... . но естествено се провалях, докато истинските олигофрени са заобиколени от момичета. Бъди себе си, любовта идва сама, без да я търсиш :). Вярвам в това и вярвам, че ще открия истинската любов.
И аз съм като тебе- циклатор пред момичетата, и направо съм като чужденец пред момичетата. Трябва просто да се познавам с дадено момиче от година или повече за да се поотпусна, но не и да се отпусна достатъчно че да започна аз разговора с нея.
Пръв започвам разговора когато има нещо да я питам, нещо което ми трябва да знам, но нямам смелостта да започна разговора просто за да си лафим или за да се опознаем.
НО ВЯРВАМ че ще открия половинката си и като отида тази година да следвам на морето просто свалям всички маски и ще съм себе си защото това е най важното!
1. За да искаш да те обичат, бъди такъв какъвто си(а и чул съм че момичетата това искат-да бъдем себе си)-бъди себе си
2. Любовта идва без да пита-ще откриеш своята половинка, защото всеки открива любовта на живота си!
3. Не губи кураж-Вярвай в себе си.
Защото момичетата търсят такива като нас-добри свестни момчета, но гадното е че се залъгват зарди ония олигофрени и пияници и после им биват разбити сърцата!
EMINEM-BEAUTIFUL Слушай я, ако не си я слушал-много е истинска... не че е МНОГО истинска ами си е направо ЧИСТАТА ИСТИНА! ! !
Заради тая песен вече съм спокоен и знам че САМО ДА МИ СЕ ОТКРИЕ едно свестно момиче и ще й разкажа как стоят нещата и ще докажа че НЕ ВСИЧКИ МЪЖЕ СА СВИНЕ.
И ще й отворя очите за живота и за любовта и т. н.
И не забравяй
EMINEM-BEAUTIFUL


PEACE HOMIE :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker